Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#759845 Ibiza Előzmény: #759768

:)..igen, volt vidéki kisvárosban kellett valami mondtam eviszem a srácot.. nézem majd ki lyukasztja a padlót.. pedig tényleg nem cifráztam.

De volt olyan ők vittek el valahova.. 25el megyünk..minden autóba belenéz..ki kivel.. mondja..az állatorvos ezzel? nem is a felesége...majd nemsokára..ennek megint új kocsija van?..

Lassúbb az élet. Végül is jó lehet.

Volt olyan qrva sürgős volt a téma..helyi embernézegeti az órát.. 11óra múlt..mondom mi van? AZt mondja..menni kéne..mondom hova..nem sürgős? de de nagyon..de sietni kell mert a B menü a jobb és gyorsan elviszik. :) mondom menjél bmmeg..egyed kib..sztt B menüdet..repkedet. :)

#759768 Tapasz Előzmény: #759720

Én pesti vagyok, de éltem 2007-2014 között pesttől 50 km-re egy kisvárosban. Inkább nem írom le, hogyan vezetnek. Aki pesten nyomorékoskodik, az általában nem fővárosi

#759756 Ibiza Előzmény: #759720

nem ez, feljönnek a vidéki helyi menő csávók.. búgó zúgó kipufogóval oszt emberkednek ,)

mondom makinak.. azt értem nagyon búg de miért nem megy ?

sárgán már 210 el indult.. de én ismerem a lámpákat..a következő pirosnál füstöt húz úgy áll meg ..én meg elsuppanok mellette ismerem a lámpát.. bemegyek elé.. volt olyan 130al a kőrúton.. vagy úgy flikkflakkoltam maki már ne férjen be..verte a kormányt.. utána lemaradt..lehet kinyílt a légzsák..

néha egy kis pezsgés

Összenő, ami összetartoz…

#759721 walex

Összenő, ami összetartozik.

Csak a hülyéknek és a fanatikus barmoknak nem esik le, hogy együtt loptak és lopnak ma is, ezért falaznak egymásnak és mentik fel kölcsönösen egymást.

#759720 Sumér harcos Előzmény: #759580

igazából én taxiban bp-n utoljára talán 1990-ben ültem.

még blokád előtt:)

nem nagyon érdekel forgalomban a sok pesti maki,turom őket lefelé:)

az elmult 5évben, 2konfliktusom volt mind2 hungária köruton,egy kopasz 50es karu beintett,mivel leturtam,utána még 2szer talákoztunk,minden pénteken,néztem a tetovált kigyurt majmát,de nem szolt többet.

1szer meg mentem a keletihez ujpestről,aztán ledudáltam egy pesti rutinost,pöcsölt.....mondta anyukám......mondtam a Te pesti aszfaltgalambotteliberakomamádat:)ennyi.

ez BP:))