Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #759430

annyit kell tudni taxikról, nem utcán kell leinteni vagy droszton beülni, hanem telefonon kell rendelni..ez ad egy kontrolt.

Ha repülőtérre mész akkor reptéri transzferre kéred a fuvart.. 5-6e körül van a belső városrészből..pl 6.ker.

közel negyven éve taxizgatok.. mármint használom őket..10ből 8x nincs velük gond a fuvar során.

Nekem is volt régebben mentem két kilométert és egy nagy összeg volt ott mondtam álljon meg nincs kedven megvenni ezt a szar autót..

Amit látok felhígult a szakma furcsa szokásokat vettek fel..lassúak bénák..

4 szabályt kell betartani Budapesten..ezt jó ha a vidéki legények is figyelembe veszik akkor nem kell izzadtan stresszelni..szétszorítani a kormányt..

1. fel kell venni a forgalom ritmusát..hiába 50 a sebességhatár ha 60 vagy 40 a ritmus..

2. ha töketlenkedsz..címet keresel..gps-t basztatod.. akkor kimész a külső sávba...(a járda felöli)

3. ha állsz a pirosnál akkor nem az előtted levő autó indulása után keresgeted a sebességet hanem a lámpát figyelet..egyszerre indulsz a többiekkel..

4. városban nincs 40m-es követési távolság.. 6-8m bőven elég mert az elötted lévő autó elé is figyelsz.

na ezeket nem tudják a taxisok sem.. képesek 50el caplatni a ferihegyi gyorsforgalmin..miközben arról beszél egyszer 15perc alatt kiért..