Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#758233 Csusza Előzmény: #758219

Nekem meg erre kell hazaérnem??? Azt hittem elsőre, hogy rosszul látok.

Te meg okos vagy. Vagy szerencsés. De végülis mindegy. ;-)

Lassan nullában lesz a 2011.05.13 óta meglévő 6287-es 4 darabom is? :-D

Döbbenet, hogy tartja ma…

#758192 Csusza

Döbbenet, hogy tartja magát, semmi billegés, valaminek kell lennie a háttérben. Amit persze mi is meg fogunk tudni, nyilván utólag...

#758177 Kissherceg Előzmény: #758175

már nincs külföldiek kezében, mivel azok kivonták innen a tőkét. ha meg stróman offshoret tol az is külföldinek számít.

#758175 banyaiz Előzmény: #758172

:) akármilyen kicsi ez a magyar tőzsde mutyival fenntartani nehéz lenne egy ilyen esésben. Nagy papírok jó része külföldi intézmények kezében. Pl egy Otp-nél.

Azért kell hozzá egy pár adag fiktív kötvény kibocsátás és Marcsika, hogy megállítsák ha elkezdenék önteni.

#758172 Kissherceg Előzmény: #758171

sztm sima szokásos bennfentes mutyi... magyar tőzsde, magyar virtus... ez a szar is rájuk szakad majd...

#758171 banyaiz Előzmény: #758161

Az, hogy a buxot ennyire tartják mint korábbi alulteljesítőt arra tudnék belőle következtetni, hogy nincs összeomlás várás hanem egy ilyen idegbeteg korrekciós csapkodós időszak.

Vezető indexek 10% körül estek idén bux 0 esés. Nagy szereplők ha összeomlást várnának egy bux nem viselkedhetne így.

Nagyon érdekes jelenség nem emlékszem ilyen mértékben ez előfordult volna valaha . Világban komolyabbnak nevezhető esés bux meg se rezdül. De valahol a korábbi évek nyomora miatt benne volt egy ilyen verzió is, esésben majd felülteljesítünk.

Olyan, mint ha egy szere…

#758161 Tapasz

Olyan, mint ha egy szereplős lenne a bux. Valaki vett, és nem adja el, bármi történjék is.

Én viszont nagyon remélem, hogy nem csak ez, hanem az egész bux fog feleződni.

#758157 banyaiz Előzmény: #758156

Nekem az FHB legutóbbi fejleményei voltak érdekesek tőkeemelés amiből az államot ki akarták zárni. Per fenyegetés aztán meggondolták magukat. Ez mi volt? Fiúk már összevesznek vagy vmi színjáték a népnek nem tudom hová tenni.

Ami nagyot szólhat ki veszi meg az mkb-t nagy a kavarás ott. Külföldi vevő , tőzsdére hoznák van minden, de vmiért az az érzésem a lapok le vannak osztva. :)

Nem tudom honnan jön ez a sejtés rejtély. Csak hogyan akarják ezt kivitelezni.

Ezek viszont nem jó dolgok az otp-nek.

#758156 Kissherceg Előzmény: #758155

tényleg remek bank:

Az állami tulajdonú Eximbank mellett az OTP is adott hitelt Andy Vajnának a TV2 megvásárlásárhoz - így értesült a Népszabadság. Hogy mennyi pénzt kapott Vajna cége, a Magyar Broadcasting Co. az OTP-től, azt nem tudni, a lap csak annyit írt, "jelentős összeggel" segítette Csányi Sándor bankja azt, hogy Andy Vajna kormánybiztos tévétársaságot vegyen.

Ahogy arról már korábban írtunk, az Eximbank és Vajna cége november végén kötött kölcsönszerződést 6,72 milliárd forintról, emellett Vajna 2,5 milliárd forint saját tőkével is beszállt a TV2 megvásárlásába. Hogy pontosan mennyiért lett a Magyar Broadcasting Co. a TV2 100 százalékos tulajdonosa, vagyis mennyivel pótolta még ki az OTP ezt az összesen 9,22 milliárd forintot, azt Vajna üzleti titokra hivatkozva nem árulja el.

#758155 banyaiz Előzmény: #758142

Valami haszna legyen az unortodoxiának is. Igaz , hogy évekig betett a piacnak, most viszont a felminősítési lehetőség stabil költségvetés évekig alulteljesítés támaszt .

Ha ezt a külföldi parát így átvészeljük legszebb reményekre ad okot. :) Ne kiabáljam el.

Ki látott már ilyet az szóljon egy nemzetközi parában bux emelkedik összességében . Ennek a létrejöttéhez azért kellett ez a 2-3 év nyomorúság is minden nap egy újabb banki terror. Most már csak az kellene ez a külföldi esés azért ne menjen át egy komoly zuhanásba index feleződésbe és hasonlók. Ha csak buxot nézem indinek nem úgy tűnik.

#758120 Sumér harcos Előzmény: #758108

kicsit én is.

sőt van egy 6333vagy milyen shortcerti a választékban,azon nagyon csodálkoznék ha az maradna.

még tegnap szálltam ki a…

#758106 Sumér harcos

még tegnap szálltam ki a longokból,hagytam a piacban rendesen,látom.

azóta uj a nóta.

már 6000nél virgonc is lennék.

majd kiderül.

#758099 banyaiz Előzmény: #758041

Fél éves becslést akkor túlteljesítették . Lényeg visszakaptad. Ráadásul közben Otp elég jól teljesített, lehet ha kereskedhetsz vele már rég eladod. :) Páran nagyon rosszul jártak főleg akinek nagy pénzei voltak és eltűntek a papírok BC-nél .

#758091 Csusza Előzmény: #758049

Most értem haza. Dax zárást és Usa-t elnézve talán nem biztos, hogy rosszkor szálltam ki.

De ettől függetlenül hosszabb távon is longosnak tartom a cafkát.