visszanyitva, stop bent
**** bux :)
visszanyitva, stop bent
**** bux :)
Kivétel én :)
Mit kell csodálkozni? Charton is mutattam.
Az a baj, hogy a globális piacot nézitek, közben meg jó nagy egyedi hatás van itthon.
A chart nem hazudik! Ezért jó a TA. Csak meg kell tanulni olvasni
Ez elég kitörésgyanús...sztem ezen a buxli mozgáson mindenki csodálkozik.
lehet Te jártál jól
...eszement egy piac ez, ennyit nem szoktunk ellen menni a nemzetközi hangulatnak
amúgy én is a tűréshatáron táncolok, ha ma annál a durvább meghúzásnál gép előtt vagyok lehet már nekem is röpült volna, így viszont még megvan és 300pont körüli mínuszban figyeli a folytatást
Remek, kistoppoltak
Tavaly ilyenkor óta emelkedett kb. 75%-ot. Remélem idén nem fog. Eddig kint mindig megvették az esést, egy szer lesz olyan, hogy nem. Ráadásul ha bukik oroszország az olaj miatt, akkor az ide is kihatással lesz, főleg otp és richter esetében.
10éves chart sem rossz.
Itt sem tudnám megkérdezni mire veszik itt a hülék?
teljesen rendben van a vétel chart szerint. És még egyszer mondom, a napos emelkedő háromszög le/fel lesz most a belépési pont, az dönt.
Üdv
A piacot nem tudod megfejtni, így hozzá kell igazodni. Tök mindegy miért emelkedik, azért.. ahhoz kell igazodni.
Chartista vagyok. Emelkedő háromszögben halad:
http://postimg.org/image/537l7482j/full/
Akár erre is vehetik. Aztán van egy stop szintjük emelkedő háromszög alatt, ha törne, abból átlépnek shortba a letörés miatt. Alacsony kockázatú belépési lehetőség technikistáknak, elemzőknek. Ehhez persze ki kell zárnia a külvilágot, hogy szakad nyugat. Lehet extrém módon ellentétes hatás itton? Lehet. Miért ne. Chart úgy is mutatja most. Nálam ez egy nyitott kérdés, és a hogy mondtam lehet esés is, hetes doji alapján. Mi a belépési szint jel nálam? Emelkedő háromszögből kitörve fel/le. Ami számokban 24050-24100at betámadva fel, vagy 23.480at letörve..
Így is van, pár hete még kitörésre vártam, nemzetközi támogatottsággal. De azóta átbillent a kapcsoló risk OFF módba, így jött az ujratervezéz. Már nem várok kitörést, letörésre rendezkedtem be, csak az idő a kérdéses. 1-3 hónap csurgás, majd ha jön valami brutál makro beavatkozás,pl EKB növeli a pumpát, Kína átalakul, kelet enyhül és rájönnek, hogy túlpörögték a le irányt akkor emelkedést várok. Abszolute nem lepődnék meg akár a 20k visszatesztelésén sem, ott viszont a körülmények függvényében ujra longba fordulnék.
En nem csodalkozom. Vannak Extrem tullegesek. Eddig jelentosen le voltunk maradva, most felul teljesitunk. Viszonylag fuggetlenek vagyuk mindenfele piactol. A chart az ur, az hordozza az informaciot. Most azt, hogy tapad fel 24k ala. Emlekezz, 3hete kb Te mondtad ki fog torni, mint atom. Most mar a nemzetkozi hangulat befolyasol teged, ami eddig nem erdekelt Bux feltapadasa mellett. Az emelkedo trendje toretlen, ne feledjuk. Ettol chart alapjan all, amit tegnap este irtam.
Udv
mert azt még csak csak megértem, bár azt is vonakodva, hogy aki vett (és most nem a réges régről benntragadtakra gondolok )nem adja el, mert az emberi mohóság hajtja tovább és tovább és hisz abban hogy visszatér az aranykor, és dupláz meg tripláz ilyen környezetben és nemzetközi légkörben, de azt fel nem tudom fogni mi a vezérlőszándéka azoknak akik az elmult 1-2-3 napban vették, mert azért forgalom is volt, nem nagy de valamicske
aki itt és ilyenkor vesz, az mire számít? elkerekedik a szám a csodálkozástól
a sztorinak az orosz válságra kéne hajaznia, akkor pedig lazán nyomtam már és emlékszem hogy nem ilyen volt a reakció
...nem tudom mi jön, de lazán eshetne 1000-1200pontot,majd vissza 200 és morzsolódás
Csak hetes dojira huztak fel.
Nalam hetes fibo, es most hetes doji van itt.
http://postimg.org/image/olymwnmif/
Pozitiv szcenario 24100felett maradva forgalommal kitorve. Ezt a pozitiv kepet egy nagy zaszlo tamogatna. Egyelore mivel 24k alatt vagyunk, a hetes doji beallitast figyelem
tavalyi mutatvány se volt semmi, de legalább idén is tart a show
Megdöbbenve és ámulva állok kis hazánk börzemutatója előtt...
Láttam már furcsaságokat, nyakatekert cifra dolgokat de a csodákban ugyanúgy nem hiszek most sem.
A mai emelkedésben újabb shortokat nyitottam.
Tegnap és ma billegtettem a shortokon (tegnap vételek 23600 környékén, ma visszanyitva 23800 környékén)
a szabadpiac, csak úgy magyarosan