Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: nincs cím

#756014 joepappa Előzmény: #755865

nagyon durva most nézem a USA-ban az öt legnagyobb esős cég közül az első négy hajózással az ötödik helikopterezéssel foglalkozik, há mi folyik ott gyöngyösön.

#755843 banyaiz Előzmény: #755834

Nagyobb volt a füstje egyelőre.

Belefásult már a piac a lebegtetésbe .

Nem tudok mit mondani rövid mozgásra nincs semmi lövésem. De kicsit messzebb nézve vsz legérdekesebb az, hogy fed emel miközben ecb, boj lazít. Abszolút beteg történet. Elég nagy kiszámíthatatlansággal reakciók tekintetében .

#755835 JP Előzmény: #755834

Ne fárassz már. Egyél, igyál, szexelj, aludj... aszt majd meglátod.

no lássuk, a fed döntésé…

#755780 Koffein

no lássuk, a fed döntésére mit lépnek a piacok... :)

#755622 Koffein Előzmény: #755365

a star wars őrület folytatódik... :)

lesz rekord, vagy nem lesz rekord bevétel? :)

#755514 JP Előzmény: #752703

"olaj, arany, és euró.

persze csak a jüan, rubel és néhány kelet-európai deviza után"

Leborulok a nagy igazság "a nőket nem megérteni, hanem szeretni kell" előtt. De egyszer letérdelnék hosszú szép lábaid elé, Disco, könyörögve neked, magyarázd el nekem, hogy mit látsz még mindig a rubelben? ... mert én ezt nem értem

Szóval "A hipermarketlán…

#755339 Koffein

Szóval "A hipermarketláncnál úgy látják, a játékok terén az idei év slágerei előre láthatóan a Star Wars és a Frozen licences termékek lesznek, illetve egyre keresettebbek a drónok."

A meglátásom szerint a Disneynek zsíros karácsonya lesz, licenc bevétel + siker movie... nem is értem, hogy miért nem vettem Q1 környékén... grrrr

http://www.penzcentrum.hu/vasarlas/csucson_a_boltok_de_lesznek_meg_akciok_karacsonyig.1047466.html

mi lesz veled yahooooo? …

#754369 Koffein

mi lesz veled yahooooo? :)

"Könnyen lehet, hogy a Yahoo (Nasdaq: YHOO) eladja az internetes érdekeltségeit,írja a Wall Street Journal. Az igazgatósági tagok a hírek szerint szerdától péntekig tárgyalnak majd, aminek keretében a kulcsfontosságú divízió értékesítése sem kizárt. Emellett az Alibabában lévő részesedés sorsáról is próbálnak dönteni a cégnél."