2008 nem lehet, mert annál csak sokkal kisebb esés vagy rosszabb jöhet...
2008 nem lehet, mert annál csak sokkal kisebb esés vagy rosszabb jöhet...
Jelenleg rövidtávon van két támasza az OTP-nek. 5761-en és 5653-on.
Mivel a Kumo emelkedik, így az idő múlásával a támaszok értékei is emelkedhetnek.
de van itt ilyen is.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/figyelmeztet_soros_ez_olyan_mint_2008.5.225020.html
mivel lefelé indult, idővel longot fogok keresni.
lehet CSOK miatt:)
"Ettől függetlenül a tegnapi nap unalmasra sikeredett. Minden bizonnyal az új CSOK-ról kikerülő egyre több részlet is hozzájárul a stabilitáshoz. Egyre több, köztük pesszimistább elemzők is emelgetik a célárukat, ők is 6000Ft környékén és a fölött látják megfelelően árazottnak nagy bankunk részvényét"
hihetetlen, hogy semmit nem termel a short...
tegnap repült.
nekem ez itt semmi,amiket nézek,se ulti-se betli ezen az árfolyamon.várok.
van longom 900alól,nem tudom örüljek-e majd?
azért daxli csak ugrik ilyen eső nap napok után egy picit,ez meg jol tartotta magát.
egy 150pont nekem már elég is lenne hirtelen.
Hitelminősítői felülvizsgálatok időpontjai 2016-ban-
http://www.portfolio.hu/gazdasag/kiderult_mikor_minosithetik_fel_magyarorszagot.5.224754.html
Az én rajzaimat??? Te nagyon perverz vagy... :-D
Amúgy nagyon ritkán mentem el a rajzaimat, kicsit húzogatok vonalakat, fibókat, szinteket, firkálok ezt-azt, de aztán kidobom őket.
Jobb így, mert különben az ember -én legalábbis- hajlamos ragaszkodni egy elképzeléshez, még akkor is, amikor már váltani kellett volna.
Csusza mester!
Chartolgathatnal itt. En szivesen megnem rajzaid.
Na látod. :) Hülyéskedek ám csak félig meddig, de félig komoly, kipihentem magam az ünnepek alatt.
Azért kellene valami extra bónusz esemény 16-ra, hogy innen tudjunk tovább menetelni. Lengyelek a **** rossz végére kerültek ők kezdik most az unortodoxiát vhogy ide kellene dőljön a lóvé. Homály nekem innen most merre úgy globál is bét is.
De leginkább a bank eredményeiben kellene egy ugrás. Érdekes év ígérkezik.
:-) Migráncsok nélkül már én sem tudom elképzelni az életemet. Otp-t sem.
Lehet élni nélkülük, de minek? ;-)
Ügyes vótál, grat! :-)
Egy 5800 szerintem még beleférne, ha jól látom, naposon, de főleg hetesen egy emelkedő trendovonal mentén megyeget.
Majd integrált migránsok kisíelték magukat rámozdulnak a papírra akkor aztán Hawaii. :)
Itt is az évvégi záró a kérdés holnap. Olyan nagyon rossz már nem lehet.
Viszont innen mi fogja átlökni ezen a 6-7 k közötti területen, nem ígérkezik jövőre könnyű meccsnek. Migránsokat is be kell vessük ehhez .
ügyes :)
de mindezt ugy dumálom befelé a pályára,mivel partvonalon vagyok ugye.
és lehet meg is volt az idei évem utolso kötése,eladása.
1,2,4óráson pl. általam figyelt dolgok tegnap vegyed-vegyeden voltak,de most dobd- elt mutatnak.
6órás,napos figyeléseim langyos pisit mutattak ma is tegnap is.
shortolni annyira nem akarom jelenleg,de lehet beleférne.
évvégi forgalom nélküli semmi is lehet ez tegnapi-mai nap.
nem lepődnék azon sem,ha akár 5800ig visszanézne innen.
tegnap nyitott 900alatt longomat ma lezártam.
igaz nem 6000 felett,certi volt.kicsit korán.