Csak ma reggel. Tegnap még nem mertem... :-)
Bölcs vagy, főnök!
;-)
Én azért vettem most egy kisebb adag otp-t. Pattincsra számítok.
2008 nem lehet, mert annál csak sokkal kisebb esés vagy rosszabb jöhet...
Jelenleg rövidtávon van két támasza az OTP-nek. 5761-en és 5653-on.
Mivel a Kumo emelkedik, így az idő múlásával a támaszok értékei is emelkedhetnek.
de van itt ilyen is.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/figyelmeztet_soros_ez_olyan_mint_2008.5.225020.html
mivel lefelé indult, idővel longot fogok keresni.
lehet CSOK miatt:)
"Ettől függetlenül a tegnapi nap unalmasra sikeredett. Minden bizonnyal az új CSOK-ról kikerülő egyre több részlet is hozzájárul a stabilitáshoz. Egyre több, köztük pesszimistább elemzők is emelgetik a célárukat, ők is 6000Ft környékén és a fölött látják megfelelően árazottnak nagy bankunk részvényét"
hihetetlen, hogy semmit nem termel a short...
tegnap repült.
nekem ez itt semmi,amiket nézek,se ulti-se betli ezen az árfolyamon.várok.
van longom 900alól,nem tudom örüljek-e majd?
azért daxli csak ugrik ilyen eső nap napok után egy picit,ez meg jol tartotta magát.
egy 150pont nekem már elég is lenne hirtelen.
Hitelminősítői felülvizsgálatok időpontjai 2016-ban-
http://www.portfolio.hu/gazdasag/kiderult_mikor_minosithetik_fel_magyarorszagot.5.224754.html
Az én rajzaimat??? Te nagyon perverz vagy... :-D
Amúgy nagyon ritkán mentem el a rajzaimat, kicsit húzogatok vonalakat, fibókat, szinteket, firkálok ezt-azt, de aztán kidobom őket.
Jobb így, mert különben az ember -én legalábbis- hajlamos ragaszkodni egy elképzeléshez, még akkor is, amikor már váltani kellett volna.
Csusza mester!
Chartolgathatnal itt. En szivesen megnem rajzaid.
Na látod. :) Hülyéskedek ám csak félig meddig, de félig komoly, kipihentem magam az ünnepek alatt.
Azért kellene valami extra bónusz esemény 16-ra, hogy innen tudjunk tovább menetelni. Lengyelek a **** rossz végére kerültek ők kezdik most az unortodoxiát vhogy ide kellene dőljön a lóvé. Homály nekem innen most merre úgy globál is bét is.
De leginkább a bank eredményeiben kellene egy ugrás. Érdekes év ígérkezik.
:-) Migráncsok nélkül már én sem tudom elképzelni az életemet. Otp-t sem.
Lehet élni nélkülük, de minek? ;-)
Ügyes vótál, grat! :-)
Egy 5800 szerintem még beleférne, ha jól látom, naposon, de főleg hetesen egy emelkedő trendovonal mentén megyeget.
Majd integrált migránsok kisíelték magukat rámozdulnak a papírra akkor aztán Hawaii. :)
Itt is az évvégi záró a kérdés holnap. Olyan nagyon rossz már nem lehet.
Viszont innen mi fogja átlökni ezen a 6-7 k közötti területen, nem ígérkezik jövőre könnyű meccsnek. Migránsokat is be kell vessük ehhez .
ügyes :)