Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#757483 Csusza Előzmény: #757445

Bölcs vagy, főnök!

;-)

Én azért vettem most egy kisebb adag otp-t. Pattincsra számítok.

#757353 Sumér harcos Előzmény: #757349

mivel lefelé indult, idővel longot fogok keresni.

lehet CSOK miatt:)

"Ettől függetlenül a tegnapi nap unalmasra sikeredett. Minden bizonnyal az új CSOK-ról kikerülő egyre több részlet is hozzájárul a stabilitáshoz. Egyre több, köztük pesszimistább elemzők is emelgetik a célárukat, ők is 6000Ft környékén és a fölött látják megfelelően árazottnak nagy bankunk részvényét"

#756976 Sumér harcos Előzmény: #756945

van longom 900alól,nem tudom örüljek-e majd?

azért daxli csak ugrik ilyen eső nap napok után egy picit,ez meg jol tartotta magát.

egy 150pont nekem már elég is lenne hirtelen.

Gyönyörűen viselkedik a …

#756945 Csusza

Gyönyörűen viselkedik a papír, szépen pattant 880-ról.

#756693 Csusza Előzmény: #756686

Az én rajzaimat??? Te nagyon perverz vagy... :-D

Amúgy nagyon ritkán mentem el a rajzaimat, kicsit húzogatok vonalakat, fibókat, szinteket, firkálok ezt-azt, de aztán kidobom őket.

Jobb így, mert különben az ember -én legalábbis- hajlamos ragaszkodni egy elképzeléshez, még akkor is, amikor már váltani kellett volna.

Nem irigylek sok dolgozó…

#756676 walex

Nem irigylek sok dolgozót jövő héttől.

#756635 banyaiz Előzmény: #756604

Na látod. :) Hülyéskedek ám csak félig meddig, de félig komoly, kipihentem magam az ünnepek alatt.

Azért kellene valami extra bónusz esemény 16-ra, hogy innen tudjunk tovább menetelni. Lengyelek a **** rossz végére kerültek ők kezdik most az unortodoxiát vhogy ide kellene dőljön a lóvé. Homály nekem innen most merre úgy globál is bét is.

De leginkább a bank eredményeiben kellene egy ugrás. Érdekes év ígérkezik.

#756604 Csusza Előzmény: #756600

:-) Migráncsok nélkül már én sem tudom elképzelni az életemet. Otp-t sem.

Lehet élni nélkülük, de minek? ;-)

#756603 Csusza Előzmény: #756591

Ügyes vótál, grat! :-)

Egy 5800 szerintem még beleférne, ha jól látom, naposon, de főleg hetesen egy emelkedő trendovonal mentén megyeget.

#756600 banyaiz Előzmény: #756589

Majd integrált migránsok kisíelték magukat rámozdulnak a papírra akkor aztán Hawaii. :)

Itt is az évvégi záró a kérdés holnap. Olyan nagyon rossz már nem lehet.

Viszont innen mi fogja átlökni ezen a 6-7 k közötti területen, nem ígérkezik jövőre könnyű meccsnek. Migránsokat is be kell vessük ehhez .