Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Hazai" bankok

erste

#777064 Stiv Előzmény: #776549

Az erste is egy pofátlan bank lett.Nekem a bankszámla vezetést duplájára emelte fel,most közel 4000 ft.vont le.Előre nem is értesítettek,hogy mire emelik fel.Eddig fizettem közel 2 ezret, reggel ment is a reklamáció (netbank). Válasz még nincs.

A jogtalan költségek miatt az Erstebe több értékpapírszámlát megszüntettem már,sokáig nem tartott ez se. Ha sokat szemétkednek az emelésekkel,akkor előbb-utóbb elviszem a pénzem...3 számlát akarnak közel évi 100 ezerért vezetni...? 20000 forintos címletű bankjegyet se képesek felváltani,csak pénzért.....Nemsoká otp szint alatt lesz.

erste

#776549 matgab

igen , én eléggé odafigyelek arra, hogy lehetőleg a legkevésbé szivassanak a bankok...

Az Erstenel van hitelkártyám és egy évre kétszer terhelték rá az éves kártyadíjat és nem sikerült még megegyeznem velük, hogy az egyiket írják már jóvá.

Rég átvittem volna hozzájuk a lakáshitelemet is, de azt mondják, hogy a díjmentes előtörlesztést nem tudják vállalni, de majd ha törlesztek, akkor kérjek egyedi elbírálást... Na mondom persze, amikor azt a kva kétszer kiterhelt jogosan törlendő kártyadíjat nem tudom töröltetni, akkor biztos aláírok velük egy olyan szerződést, ahol a jóindulatukon múlik a pénzem...

Az Unicreditnek meg olyan szar deviza árfolyamai vannak, hogy ihaj.

azt hiszem kiakadtam, er…

#776547 Kissherceg

azt hiszem kiakadtam, erstetől elutaltam HUF számláról 25€ és költségnek levontak 2240 Forintot. derék bank

Van Magyarországon olyan…

#760327 Tucsok

Van Magyarországon olyan bank ahol most számlát nyitok és nincs az átutalásnál a 0,3%

tranzakciós díj?

Re: nincs cím

#757292 Ricsi Előzmény: #757279

Azért remélem, egyszer majd nem lesz igazam. Én nem az ország összedőlését szeretném látni, csak próbálom reálisan nézni a képet.

#755870 Kissherceg Előzmény: #753013

Átfogó cikket közölt a Figyelő a magyar nemzeti bankrendszer legjelentősebb szereplőiről, azok régi és új konfliktusairól, szövetségeiről. A hatoldalas, Brückner Gergely által írt cikk az újságárusoknál megvásárolható, most csak a lényegre szorítkozunk.

„Az állam és a kereskedelmi bankok összetett viszonyában minden szakszerűen zajlik, hatóságok dolgoznak, testületek döntenek, szövetségek születnek és felelősségi helyzetek alakulnak ki, de ez Magyarország. Valójában mindig az a legfontosabb, hogy néhány döntéshozó aktor egymás közötti viszonya hogyan alakul, ez a »name of the game«, a személyes szál”

- írja a lap.

http://444.hu/2015/12/17/csanyi-kibekult-lazarral-matolcsyval-de-spederrel-meg-megy-a-haboru-orban-pedig-orul-hogy-a-fiuk-harcolnak-egymassal

#750146 Kissherceg Előzmény: #747609

http://index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2015/10/29/mnb_tanulmany_hitel_nemteljesito_hitel_devizahitel/

70-80 ezer ember hitele menthető lenne, a Nemzeti Eszközkelő 20 ezer embernek segíthet idén, viszont 60-70 ezer ember óriási bajban van a hitelei miatt. Kijött a jegybank legújabb tanulmánya, ami egy csomó kérdést megválaszol azzal kapcsolatban, hogy mi is a helyzet ma Magyarországon a hitelesek kevésbé szerencsés részével a végelszámoltatás és a forintosítás után.

#747609 walex Előzmény: #747477

Vajon melyik haver viszi?

Egy biztos, az adófizetőknek ez nagyon sokba kerül(t).

#740137 Kissherceg Előzmény: #739839

A bank honlapján tette közzé, hogy 2015-2016-ban jelentősen csökken a teljes munkaidőben foglalkoztatottak száma, ezzel 2016 végéig nagyjából 15 százalékkal mérséklődnek a személyi kiadások. Az idei év első felében 2123 alkalmazottja volt az osztrák banknak Magyarországon.

Az év második negyedévében 13 bankfiókot már bezártak, most, a harmadik negyedévben nagyjából minden harmadik fiókjukat adják fel.

Mint írják, az egyoldalú kamatmódosítások miatti visszatérítési kötelezettség torzította a 2014-es eredményt, ami 251 millió euróval rontotta az eredményt. Ebből 33 millió euró az idei első fél éves eredménykimutatásban jelent meg. A második negyedévben 16 millió euró adózott nyereséget ért el a bank magyarországi leánya. Ez az első negyedévi mínusz 21 millió euró után azt jelenti, hogy 2015 első fél évében 5 millió euró volt a veszteség.

A banknak 560 ezer ügyfele van Magyarországon. (MTI)