rbbj D néven jó lenne. Ne írd ki a DAX-ot. Mi tudjuk, hogy mit jelent és odamegyünk.
rbbj D néven jó lenne. Ne írd ki a DAX-ot. Mi tudjuk, hogy mit jelent és odamegyünk.
Csinálj, mert ő foglalkozik vele, lehet óránként akár 2-3 meglátása is.
hogy ne legyen olyan széttagolt a topik, kérlek próbáld meg kevesebb hsz-be rakni az infókat, ne ennyire széttördelve
Vagy esetleg csinálok Dax rbbj néven új topikot: többiek mit szóltok hozzá?
10.042 vagy 10.071-ig felmehet. Short zárásokkal esetleg 10.100 környékéig.
Mára nagy csapkodásra számítok, bróker trükkökkel.
Például lehetséges, hogy nyitás után esünk vagy 150-200 pontot, majd emelkedünk vagy 300-at és utána leesünk 9.600-9650 környékére.
De, ez csak ötletelés. Így szokták lereagálni.
Ha felmennénk 10.100 környékére, onnan megint lefordulhatunk.
A másik topicban írtam, nekem jó lenne egy 10 016, ma reggelre meg is volt :)
Az indikátorokból lehetett látni. Ezért írtam, hogy óvatosan a longokkal. Viszont a nagyok tegnap zárás előtt optimista képet festettek, hogy longba ültessenek kereskedőket.
Kezdtem már én is hinni a felmenetelben, de az indik óvatosságra intettek. Ilyen szinteken célszerű megvárni, hogy kialakuljon a valós irány.
Most Kína fújja a passzátszelet.
Nagyon szeretem olvasni a bejegyzéseidet,sokat lehet belőle tanulni,de ilyenkor amikor "háború"van a muzsák nem aludni szoktak?:)Gondolok az indikátorokra,meg egyéb technikai tényezőkre?
9.932-re zuhant az előbb.
Nem tudom. Újraértékelésre lesz szükség. Az tény, hogy ott van az első támasza, de meglátjuk, hogy mit mondanak az indikátorok nyitás után.
9600 akkor a következő állomás,mert eléggé valószínű?
Ettől féltem és ezért nem is kereskedtem, mert libikóka szintre estünk, ahonnan lefelé és felfelé is van út.
Tegnap. hogy elindult a DAX felfelé kis reménysugár adódott, mely kevés volt nálam a long nyitáshoz.
Még szerencse.
DAX Futures most 9.973-on áll. Lehetséges, hogy az utolsó 10.000-es támaszt is töri nyitásra.
Ezért írtam, hogy óvatosan a longgal.
Mégis csak jó volt zárni a longokat 10.100 alatt.
Január 8.-tól folyamatosan csökken a piros vonal adta érték.
Sajnos a brókerek megnézték, hogy mennyi stop van elhelyezve 10.100-on és közvetlen alatta.
Nagyon nehéz jó helyre berakni a stopokat. Viszont, ha elindult volna lefelé, az nagyon gyors lett volna és időt nem hagynak a longok eldobálására.
Ha nagyon gyors emelkedés lenne, akkor akár 11.000 - 11.050 is lehetne a csúcs. De, akkor nagyon kell neki sietnie.
sok penzt kivettek a zsebembol a 10100 ala szurassal, kistopolasokkal...
Korábbi fórumon kérdezted:
"Innen 10120 v 10700? "
Optimista verzió szerint ebben a sorrendben.
10.120 kipipálva. Ha USA nem rondít bele, akkor valahova 10.700 környékére kellene felmennie.
Utána viszont közeledne a nagy beesés.
ok, csak megijedtem, hogy átalakul valami swing trader topiká a jó kis fundamentális totyik... várom itt bendeguz féle grafikonokat és csak dax közvetítés folyik... :)))
Kissherceg: ezaz, a kedvencek közt van és itt villog :D
14:15 ADP munkaerőpiaci jelentés: magas piacmozgató hatás tőzsdék, dollár párok, arany
14:30 Külkereskedelmi mérleg Kanada: közepes piacmozgató hatás CAD párokon
14:30 Külkereskedelmi mérleg USA: közepes piacmozgató hatás dollár párokon
16:00 Szolgáltatói szektor ISM index, USA: közepes piacmozgató hatás tőzsdék, dollár párok,
16:30 olajkészlet adatok
20:00 FED kamatdöntő ülés jegyzőkönyve: közepes piacmozgató hatás tőzsdék, dollár párok,