Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

jó kis témákról vitáznak…

#757408 Koffein

jó kis témákról vitáznak ezek a kdnp.s ifjak:

– az állam járuljon hozzá a párkeresés költségeihez is

– támogassa a válságba került házasságok terápiás kezelését

– a média erejét felhasználva készüljenek népszerűsítő kampányok a családos lét szépségeinek hangsúlyozására

– 30 év felett vezessék be a szingliadót

– ne szerezhessen állami szférában vezető pozíciót az a nő, akinek nincs legalább 3 gyermeke

– a fiatalok nyújtsanak önkéntes segítséget a nagycsaládosoknak terheik és örömeik egy részének átvállalásával!

http://24.hu/kozelet/2016/01/07/az-ifju-keresztenydemokratak-raharaptak-a-szingliadora-es-gyerekkvotara/

a kivándorlásról jó kis …

#757384 Koffein

a kivándorlásról jó kis összefoglaló dokufilm

Itt az ideje kirúgni MIN…

#757293 walex

Itt az ideje kirúgni MINDENKIT a Magyar Közút vezetéséből kivétel nélkül.

Gyalázatosan néznek ki az utak, hókotrónak nyoma sincs.

Re: nincs cím

#757178 Margaretta Előzmény: #757146

" Eddig Szapáry György képviselte Magyarországot Washingtonban, helyére ültetnék most Orbán egyik bizalmasát, Szemerkényi Rékát. Ismerői szerint Szemerkényi jól képzett pártkatona, aki ugyan meggyőződéses fideszes, de komoly felkészültségű szakember hírében áll. Az más kérdés, hogy mekkora mozgástere lesz. Mindenesetre Szemerkényiről mondta azt az egyik forrásunk, hogy ha őt küldik, az olyan, mintha Orbánt küldenék. "

Ezt tudja:)

http://index.hu/belfold/2014/08/01/ez_olyan_mintha_orbant_kuldenek_washingtonba/#

#757148 Ibiza Előzmény: #757146

figyelőben olvastam vele egy cikket..értelmes..jól gondolkodik.. volt két 100%os..de elvesztettem :)

egy eus jogásznő volt 3 nyelvvel perspektívikus gondolkodással magyar arccal.. meg volt egy bankárnő..hasonló képességekkel..

találtam egy 90%-os mini…

#757145 Ibiza

találtam egy 90%-os miniszterelnöknő jelöltet a mai washingtoni nagykövetet Szemerkényi Réka..

egy kitétel hiányzik de képességeit múltját tekintve rendben.

#757117 walex Előzmény: #757112

Szerintem nincs még egy ország a környéken,ahol ha leesik pár cm hó és már meg is bénul az ország.

Tanulhatnának osztrákoktól. Leesik fél méter hó az este/éjjel, reggelre el van takarítva az útról.

Államkincstár netes felületének problémája ott volt a szeren.

ma pl. BUX értéket sem s…

#757114 Euroman

ma pl. BUX értéket sem sikerül számolni, pedig 42 perce nyitva a tőzsde

ezt írták válaszba:

"Tisztelt Cím,

A technikai hiba elhárítása zajlik, türelmét kérjük.

Information Center

Budapest Stock Exchange Ltd.

1054 Budapest, Szabadság tér 7. (Bank Center)

Phone +36 1 429 6735, Fax +36 1 429 6899"

Hétffő-kedd az államkincstár ntes felülete haldoklott, hétfőn az OTP direktbróker 11 óra utánra állt helyre...fletó szavaival: "qrva ország"....

info@bse.hu, vendor@bse.hu, www.bet.hu

#757112 Euroman Előzmény: #757109

jah...és mindig azon picsognak, hogy fehér Karácsony....ugyan minek....ez az ország képtelen kezelni a telet (is!)....ha olyan hegyvidéki ország lennénk, mint pl. Ausztria, már rég széthaltunk volna...