Itt lenne az ideje mindenkit kivágni a vezetésből a Közúttól.
Nevetséges, szakad az ónos eső, csomó autó az árokban, ezek meg sehol.
Túrás nuku, sószórót se látni, de mindig nagy pofával mondják,hogy felkészültek a télre.
Menjenek a pics*ba.
Itt lenne az ideje mindenkit kivágni a vezetésből a Közúttól.
Nevetséges, szakad az ónos eső, csomó autó az árokban, ezek meg sehol.
Túrás nuku, sószórót se látni, de mindig nagy pofával mondják,hogy felkészültek a télre.
Menjenek a pics*ba.
Ha ezt meglépik, kap tőlem a Fidesz egy hatalmas piros pontot.
Már rég le kellett volna építeni ezt a túlhizlalt államot.
végül is egykutya..elég kevés állami vállalatot ismerek..lehet rosszkor voltál rossz helyen..
úgy tudom ilyen cégekhez komisszárokat küldtek..azok jegyzeteltek vizsgálódtak és utána voltak "ésszerűsitések" kórházakban szinházakban hallottam ilyet.
egyik kormány sem vállalta az egészségügy átalakitását..jelenleg feneketlen zsák..olyan mint egy csőtöréses ház..mindenfelé szivárog.
vannak kórházak amik jól működnek..de maga az egészségügy átalakitásra szorul.
csak abba gondolj bele magánpraxisú orvosok állami kórházakba hivják betegeiket..külföldieket is..az ottani eszközökkel az ottani költséggel végzi a munkáját..majd a privát rendelőjében elveszi érte a pénzt.. ezért a pénzért cserébe olyan ellátást kapsz amilyet enélkül kellen..szervezett ésszerű..a te idődet nem pazarló ellátást. Orvosaink thaiföldön "nyaraltak" mert a gyógyszergyártók lefizették őket..az ő készitményeiket használják..azokat irják fel..stb stb..
Némi próbálkozás volt az állam részéről..egységesitette a beszerzést és hatóanyagra nézi a kiosztást.
az e-mailt én magam is láttam, mert a hölgy megmutatta.....nagyon haragudott, hogy őrá tolták ezt a feladatot, mert bár régebb óta volt a cégnél, mint én, mégis én voltam az életében az első, akivel ilyet kellett közölni.....amúgy nyilvántartásokat vezetett a munkája során.....sajnos 1 éve ő is az én sorsomra jutott
én nem dolgoztam államigazgatásban....nem voltam sosem közalkalmazott....állami vállalatnál voltam határozatlan idejű szerződéssel
Mondd meg előbb Te, hogy mennyit költ jelenleg Eü-re. És szerinted mennyivel kellene többet költenie, ha látványos eredményt szeretnél.
Hát, ez az!
Én sem.
Bár, a Kopaszi gátnál sok munka lesz:)
én nem látok versenyszférában ekkora bővülést az elkövetkező 2-3évben, max az építőiparban...
Arra a kártérítésre azért még előbb bíróságnak is bólintani kell. Nemzetközi fórumokon talán évek múlva.
Egy hirdetőoszlop témában ekkora kavarások mennek, akkor egy atomerőmű? Azt is elbontják majd ha olyan haver épített egy részt aki már nem haver? :) Működő reaktort is elbontják az urán körül ha kiderül a kivitelező rosszat szólt. Ennyi ésszel még az is összejöhet nekik.
Jobb nevetni rajta mint mérgelődni. Nem mindig sikerül.
Ezen nevettem "A Mahir Citypostert képviselő ügyvéd szerint karhatalmat utoljára '56-ban emlegettek Magyarországon, és amúgy sem érti, milyen belbiztonsági veszélyt jelentenek az oszlopok: "netán terroristák bújtak beléjük?""
Szerintem inkább az volt a fő probléma, hogy egyedül volt olyan, aki az eus pénzek felhasználásában profi volt.
Még a régi kormány idejéből is rengeteg eus pénz bentragadt. Ezt próbálták felpörgetni, amit már csak a Közgéppel nem tudtak. Mindenképpen találni kellett olyan cégeket, akik alkalmasak voltak arra, hogy villantsák a pénz célszerű elköltését. Pontosabban volt már egy olyan pénz, szakember, tevékenység hátterük, hogy tudjanak egy nagyösszegű projektre pályázni. (Ez nyilván nem a szorgalmasan dolgozó kisemberek köre.)
A keresgélés során vagy akadtak ilyenre, vagy nem. Ha nem, akkor keletkeztették pl. Mészáros Lőrincet, ha igen, akkor ott volt pl. Csányi, vagy aki most épp a Kopaszi gátban utazik.
(TE KIT KERESTÉL VOLNA EBBEN A HELYZETBEN?) Pont ilyeneket.
Nyilván iciripiciri ára is volt ennek. Erre a helyzetre fröcskölik a népek, hogy mindent lopnak, csalnak.
Te mit tennél kormányon (feltételezve hónaljból, hogy a hatalomratörés az egyike a jellemvonásaidnak), ha tolnák a milliárdokat az országodba. Keresnél még a fű alól is olyan projektet, amire el lehet verni a pénzt. Persze nyilván, akinek az ingyen pénzt tolod tovább, kérsz tőle sápot.
Mégegyszer: erre a helyzetre fröcskölik a népek, hogy mindent lopnak, csalnak.
Én el tudnék képzelni azért egy olyan világunkat, ahol a számolatlanul ránkömlő pénzt felhasználva sokkal jobbá, szebbé és lopás nélkül gazdagabbá lehetne tenni országunkat.
Sziasztok :)
Mondjátok már el nekem, hogy a kormány miért nem fordít több pénzt az egészségügyre ???
nem hiszem..vag legalább is nehezen tudom elképzelni..jó lenne ilyen szervezettség lenne államigazgatásban.. az államigazgatás minden területi irodájára elemzést végezni.. nevekre lebontva..nagyon csodálkoznék..
kettőt képzelnék el
1. a leépités százalékát lebontották létszámra és kivették a pl 10 legmagasabb fizetésű nem vezetőt..estleg a családi állapotot is figyelembe vették.
2. egy korábban felküdött listát jóváhagytak..azt küldték vissza.
én inkább arra gyanakodnék a vezető nem akarta felvállalni..
de személy szerint voltak az emberek a listán...a hr osztályon dolgozó nő, akit köteleztek, hogy közölje az érintettekkel azt mesélte nekem, hogy 15 perccel korábban jött a pesti központból a lista a felmondási iratokkal együtt e-mailben....őt is kötelezték a közlésre, mert a hr osztályvezető karácsonyi szabadságon volt...., az igazgató hívatta magához, kezébe nyomta a kinyomtatott iratokat, és kötelezte őt annak ismertetésére....a közlés közben az igazgató végig csak a szőnyeget nézte, amíg a hr osztályos beosztott ismertette az érintettekkel a helyzetet...
http://www.origo.hu/itthon/20160104-kocsis-mate-simicska-lajos-mahir-jozsefvaros.html
A porhintés ezen eset kapcsán is látszik.
simics jól kezelte a pártvagyont..mint a másik oldal szakemberei.. csak simics már királycsináló akart lenni..majd ő megmondja mi legyen.. igy járt..sztem ez valódi konfliktus..
Az az elgondolás, hogy a versenyszférában létrejövő új beruházások munkaerő ellátására könnyebb átképezni az egyébként már képzettebb közalkalmazottakat, mint a most is munkanélküli 8 általánossal vagy azzal sem rendelkezőket.
" Egyoldalú szerződésbontás estén 98 %-ban jár kártérítés, az pedig ebben az esetben már a 2. napon 700 000 000 forintra rúg.
Orbán továbbra is így támogatja Simicskát.
Az egész cirkusz csak porhintés volt hogy ne a paksi fideszbulival foglalkozzanak a népek."
volt egy képi poén..
Szónok kérdi:
ki akar változást?.. a tömeg 100%-ba felrakja a kezét
ki akar változni? mindenki kussol..
Mindenki arról beszélt a magyar államigazgatás drága és túlméretes..(még ausztriában is kisebb) a csökkentéssel is mindeni egyetért..csak ha őt érinti akkor már dögöljön meg a zorbán..
Gondolom nem személy szerint te voltál a listán.. a helyi vezetőkre bizták a döntést.. azt irtad jó fizetésed volt..lehet valaki feleannyiért megcsinálta.. stb stb