Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Turkoglu Előzmény: #757016

A magam részéről MAtgab-al, Ibizával is egyet értek meg veled is...

Szerintem nagyon jól tették ,hogy a hazaáruló Simort eltakarították és végre a jegybank az ország érdekeit képviseli és nem az USA-ét... Másrészt teljesen egyetértek a gazdaság fehérítésére való törekvésekkel meg azzal is, hogy fogyasztás felé tolják el az adóztatást..., még a külpolitikájukat is tudom támogatni... Viszont mérhetetlenül irritál a szemérmetlen, gátlástalan lopás, haverok zsebeinek megtömése... A dilettáns ad-hoc törvénykezés, a statisztikai adatok hamisítása,a felesleges dolgokra kidobott milliárdok (stadionok, városliget project, operaház felújítás,barom hirdetések plakáton tv-ben rádióban,felszabadulás tér átépítés, stb...), az arcátlan tanulatlan emberek miniszterekké avanzsálása, az oktatási rendszer további züllesztése (amellett, hogy azzal egyetértek, hogy aki ingyen tanult és utána külföldre megy dolgozni az fizesse ki a taníttatásának költségeit),egészségügy további züllesztése...

Szerintem lehetne ezt a belpolitikát, gazdaság fejlesztést milliószor jobban normálisabban csinálni, még úgy is hogy lopnak maguknak nem is keveset... (és még ezek mellett is meglenne a nullás költségvetés)

Összességében az én véleményem szerint jobbak mint a libsi-bal volt, de ez amit csinálnak még mindig a béka seggét súrolja...