Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#757190 Euroman Előzmény: #757185

nem Zsudel az? azt hiszem az fizika tanár volt... nekünk Szikora Ferencné volt az osztályfőnökünk ....

#757185 Margaretta Előzmény: #757181

Megkerestem a bizonyítványát: A-s volt. Mat-fiz tagozat, orosz és német nyelv. Dzúdel László volt az osztályfőnök.

#757181 Euroman Előzmény: #757180

akkor Ő "C"-s volt, mert azok voltak a spec mat.-osok....az "A"-sok a németesek....én "D"-s voltam, az spec. angol volt.....de jártam mat. szakkörbe KöMAL füzetekben megjelent egyenleteket megoldani:)

#757142 Euroman Előzmény: #757141

azért ez neki, meg a politikai és társasági dörgölőzés nagyon kifizetődött neki....frizbi gyalázat egy műsor...1-2 alkalommal belenéztem, de gyorsan elkapcsoltam...

#757141 Ibiza Előzmény: #757120

:) nem csodálom..2mondatát nem bírom végighallgatni.. mondjuk ahol a hajdufélék beszédhibás kaszatibik raccsolós farkasházik a királyok..

anno dömsödi és friderikusz mellé benyomták a hajdugyereket állandóan majmot csináltak belőle..

#757138 Euroman Előzmény: #757135

miket nem olvastok....a büdös életben nem hallottam még eddig erről a honlapról...jól meg aszondta a tutit...

#757121 Euroman Előzmény: #757120

Kárász olyan, amilyen....nyilván ezért tartják....én sem nézem, ahogy semmilyen reggeli műsort sem....sm tv-t, sem rádiót.....idegesít a hangoskodás....de azért a kézfogás belefért volna...

#757120 Sumér harcos Előzmény: #757118

nem akarok Kósa mellett,mert nem érdekel az e-fajta bulvár,de néha-néha 1percig sem birom ezt a Kárászt nézni,rendkivűl szimpi fiu ő is...

http://index.hu/belfold…

#757020 Euroman

http://index.hu/belfold/2016/01/05/200_ezer_kozalkalmazottat_epithetnek_le_2018-ig/

újabb 200K sorstárs......még, hogy nem hagyják az út szélén....nálunk akit kirúgtak, senkivel nem törődtek, mi lesz vele, a kutyát nem érdekli a családján és saját magán kívül....csak a jó kis lecsalt statisztika...Mo.-n 9,7 millió lakosból 280K nyilvántartott munkanélküli, a jóvel fejlettebb Ausztriában 7,6 millió lakosból 476K munkanélküli.....ha nem csaló nyilvántartás lenne, akkor Mo.-n simán 600-700 K munkanélküli..

#756645 banyaiz Előzmény: #756638

Pont erről a témáról dumáltunk Mo topikban. Ez is egy jogos felvetés, hogy ismerve magyar viszonyokat itt első körben akinél eleve már megfelelő gyerekszám megvan az próbál valamit muttyantani, hogy igénybe tudja venni. :) Nem tudom mi lesz ennek a konkrét szabályozása végül.

Az már nehezebb ügy, hogy a gyerekvállalást is elindítsa, de a már meglévő gyerekek után vhogy igénybevenni arra nagy szándék lesz az borítékolható.