Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Egyszer csak elkezd emelkedni az olajár

Re: nincs cím

#756801 joepappa Előzmény: #756790

az ngls amikor én kezdtem az olajosokat összepakolni nem volt túl vonzó, könyv szerinti felett mozgott, most már a felén már teszem is figyelőre.

#756790 Kissherceg Előzmény: #756784

nagyon valószínű az osztalékcsökkentés az egész iparágban, 35$ alatt elkezdem venni az olajat, csak aztán nehogy leszállítsák a hordókat... :)

NGLS-t nem láttam a fórumban, pedig elég jók a számai. Bár a következő EPS természetesen tré, de mélyen BV alatt forog.

Egyedüli problémám, hogy dollár gyengülésre számítok, tehát nem most kellene váltani. Persze amilyen volatilisek ezek a papírok 10% eltörpül a mozgásukoz képest.

#756738 Kissherceg Előzmény: #756595

már van egy egészen bő listám, amit majd végig fogok gondolni és mellette még tervezek olaj certit venni.

#756595 Kissherceg Előzmény: #756567

seadrillnek is utána olvastam és elvileg a hitel megújítás illetve az osztalék fizetésre együtt már nem nagyon van lé, ezért esik az árfolyam sztm

#756560 joepappa Előzmény: #756546

rice: nem kirívóan jó könyvszerinti érték alatt van és nyereséges a 12P/E sem kirívóan kevés figyelőre megy 20%bármikor lehet benne könyv szerinti értékig.

cxo: 53P/E könyv szerinti dupláján forog, igen drága.

eqt: kb mint az előző nekem drága.

chemtura: na ez jól néz ki igaz hogy a könyv szerinti duplája az ár de csak 2,8 a P/E ez lehet a legjobb.

#756546 Kissherceg Előzmény: #756542

Elkezdem a vizsgálódást, szóval vélemények?

rice?

cxo még drága

eqt is

illetve pár gázos cég

futottak még:

chemtura corp?

Re: Orig

#755551 LALITIPP Előzmény: #755506

Na akkor én most visszavariáltam a dolgokat. Orig még erre sem emelkedik 0-ban zárva.Olaj short 1 dollárral feljebb visszanyitva.

Re: Orig

#755506 joepappa Előzmény: #755445

én nem merek olajost bővítei tele vagyok velük, és csak reménykedek, hogy kihúzzák még egy évig csőd nélkül. az arany és ezüst bányákat nézegetem, de aranyban sem látok fordulást.