Akkor bux keménykedésére már ketten baxunk rá! :D
Akkor bux keménykedésére már ketten baxunk rá! :D
első short azért ma megnyílt :)
Sajnos csak mai,napközbeniről! :D
milyen aljról beszélsz? :D
És máris egy újabb alj...
Buék,mehet a tovább le! :D
bux szépet ment, de hatit már lekötötték...
nincs, de ezen a 9darabon má ne múljon
fordulni akartam, ahhoz meg kellett volna 60kontraktus vevő összessen, de nagyon lenn volt csak, így amikor usa elindult lefelé minden longot kidobáltam
báááár ahogy néztem záráskor lehetett volna adni, de az most kimaradt
van már benne forgalom?
pont az imént dupláztam meg a forgalmat :)
bár ez sajna nem mosolyogtató.... de ne feledjük december 28. van az FTSE ki se nyitott
hati longok egyik fele zárva 23580-600ról - 23652 gyakorlatilag nincs számot tevő egyenleg mozgás, vitte a bank
a másik fele pedig érdeklődés híján várat a zárásra (egyenlőre)
evvel párhuzamosan SP short nyitása 2056ról, volt lehetőség az új csúcstámadásra de eddig vérszegény az eksön, napi ferde tető fordította
Hati mai forgalma 19konti 16.10perckor!
Ez új negatív csúcs lesz megint.
Lassan már egy darabot sem fogok kötni rajta
:(...
Bux napos nálam:
http://postimg.org/image/gi840b87t/
23K támasz/ dupla top nyakvonal
24K felett mehet igen
Jelenleg kioladalazott az index. Most egy köztes állapot van. POnt úgy gyűjthet erőt zászlóban 24K fölé, mint sáv aljára eshet és törheti a kettős topot.
Setup 24K fölött long, 23K alatt short.
Bux napos kép:
http://postimg.org/image/gi840b87t/
Üdv
Hát határidős piacon szabadság igen.
Majd minden nap, vagy másnap kis papír vétel folyamatosan fél éve, az megy továbbra is. Tegnap is vettem, no de hati és certi piac, blue pause van nálam most. A kis papír hosszabb táv, az elfér akármennyiért. A határidős piacon nem érzem az irányt. Te fel, én meg inkább le várom.
A kettő között stagnál, így inkább semmit nem csinálok. Elég volt az év nekem.
3nap félelem és olyan együtt állás lett az idősíkokon ami óvatosságra intheti a shortosokat
a pénteki stoppolódás helyére tett feltételes long sp-m bekötött, bár fundamentálisan most sem vagyok longos, ....sőt, de most mégis úgy látom (lehet pozi függő a dolog) , hogy jöhet egy csúcs támadás, megközelítés kint, 24k törése, és utána impulzív emelkedés itthon
( hozzá tartozik a dologhoz, hogy ha VM rásegítésével valóban lemenne a HUF kereskedési időn belül 310 alá, azon nyomban EURHUF longot nyitnék, vagy ha egy jó USDHUF long beszálló jönne oda is beülnék)
...folytatódik az adok kapok
Neked még mindig szabadság :) tőzsde ügyileg?
Olyan regi itt a csapat, mindenkinek van annyi rutinja, hogy sajat dontest hozzon.
Esetleg a masik beirasa mas aspektusbol is megmutatja a piacot, gondolkodast.
Ravezethet masik hozzaszolasa, hogy lehet tevuton jarok?! Talan erre is jo, ha az ember nem fojtja magaba a gondolatot. Mas nem hibaztathato sajat dontesunkert. Mi nyomjuk meg a gombot, pisztolyt nem tartanak a fejunkhoz. Kockazat nelkul nincs nyereseg. Tobb nagyobb nyereseg legyen, mint veszteseg, es nagy baj nem lehet. Ehhez elengedhetetlen a likvid termek kereskedese. Lehet illikvidbe is, de ne toke attettel, es ne hataridos pozival.
Sok sikert mindenkinek!