Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#756335 rbbj11 Előzmény: #756331

Nem ertem, h ilyen elemzesi eredmenyt miert kellett titkolni? Ez csak egy elemzes, nem uzleti titok...es ha megis indokolt volt titkolni, most mar miert nem kell?

#756235 walex Előzmény: #756227

Ez mekkora gyökérség már.

Az (ügynök?) KISZ titkár álmai még nyilván nem teljesültek.

Az se volt gyenge, amikor azzal próbálta alátámasztani azt, hogy a bandájában nincs korrupció, hogy nézzék csak meg a top 10 leggazdagabb magyar listáját.

Van rajta valaki a banrából?

Nincs.

Akkor nincs is korrupció.

http://spindoc.blog.hu/2015/12/17/dupla_arenazas_a_telekom_bemutat

#756198 rbbj11

Végezetül, ami fő és hangsúlyos különbséget jelent a Telekom és Magyarország Kormánya lépése között. A Telekom a saját pénzét, bevételeit fordítja szponzorálásra, kultúra támogatásra, sport támogatásra, ő áldoz rá és azt várja tőle, hogy a márkája ismertebb, vagy népszerűbb lesz. A kormány ezzel szemben a közös pénzünkből duhajkodik: a kormányt a társadalom azzal bízza meg, hogy jól sáfárkodjon a befizetéseinkkel, és azt reméljük tőle, hogy a lehető legköltséghatékonyabb szerződéseket köti állami szinten a telekommunikációs szolgáltatókkal is. (Muhaha...) Tehát egy izmozó felmondás után másnál megkötött sokmilliárdos szerződés vélhetően a közös büdzsénknek is sokba fog kerülni, ha feltételeznénk, hogy korábban a költséghatékonyság oltárán szerződtek...

A kormány-Telekom ütközetről már készítettünk korábban is interjút, most is megpróbáljuk majd szóra bírni az illetékeseket, amikor kissé lenyugodnak a kedélyek. De azt feltételezzük, hogy az Ákos ügy most csak egy casus belli volt az újabb fordulóra.

#756158 Fornit Előzmény: #756154

Karacsony tajekan hulye kerdes, de ki az a telapo? :)))

(a tippem az akit en horcsognek hivok)

Eleve ki az a gyökér, ak…

#756153 walex

Eleve ki az a gyökér, aki ilyenkor étterembe akar menni enni?

Eleve ki az a gyökér, aki karácsonykor is kinyit és tojik arra, hogy a dolgozói esetleg a családjukkal szeretnének lenni erre a néhány napra? (Felénk minden étterem dec. 24-én ebéd után zár és dec. 27-én nyit).

Ha valaki azt mondaná, hogy karácsonykor is melózzak, én se vállalnám be, mindennek van határa.

Amelyik tulaj nem bírja ki profit nélkül az ünnepek alatt sem, az menjen a jó édes anyjába.