Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#756216 Fornit Előzmény: #756197

En is jol felmondom a Tcomos szerzodesemet! Ja, hogy nincs is?? Akkor felmondom a tiedet! :)))

#756197 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756161

Ez a Békés megyei Önkormányzat felmondom a szerződést történet hatalmas. Először felmondják, utána kezdik vizsgálni, hogy egyátalán van-e szerződésük a T-vel. Ilyenkor egymást sarkát taposva versenyeznek azon, hogy ki tud gyorsabban és mélyebben nyallantani a kerályi hátsóba. Káprázatos!

#756196 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756160

Formerhez valóban nincs semmi közöm és sosem volt. Azt sem értettem, hogyan lehetett vele összekeverni?? Te érted? :-) és akkor ki is volt az Ede? Mert az is én voltam, és még a hóágyús is emlékeim szerint.

#756195 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756146

Alkotmány szellemével ellentétes? Na ja! Mintha valami államadóssággal kapcsolatos kis szösszenet is lenne az "alkotmányba"..ők írták bele. Avval most hogyan is állunk?

#756162 Janicroft Előzmény: #756161

Tehát még azt sem tudják a szerencsétlenek hogy van-e nekik, de ahelyett hogy azzal foglalkoznának ami a dolguk (mi is?), kiadnak egy közleményt, csak hogy tudassák mindenkivel hogy milyen kemények. Annyira szánalmas ez az egész, hogy elmondani nem tudom. Ezek az emberek (a kormányban, parlamentben, önkormányzatokban, + körülöttük) egyenlőek egy nagy darab sz*rral. Egy rakás szerencsétlenség az összes, ezek piaci cégeknél egy napot nem élnének túl, de nem is érdemelnék meg. Bocs, tudom kicsit OFF lett, de nagyon kikívánkozott már belőlem.

#756161 Kissherceg Előzmény: #756160

csak keményen gyerekek...

""A Békés Megyei Önkormányzat is megvizsgálja, van-e érvényes szerződése a Telekommal, s ha igen, csatlakozva a magyar kormány döntéséhez, felbontja azokat. A megyei önkormányzat a kormány meggyőződésével egyetért, mely szerint elfogadhatatlan az a szemlélet, hogy hazánkban ma bárkit a véleménye vagy a nézetei miatt ilyen formában diszkrimináljanak.""

#756160 Janicroft Előzmény: #756131

Szerintem utoljára formert akarta kitiltani, de neked meg ugye semmi közöd nincs hozzá, tehát én sem értem :DDDD

Tanulságos vsz Usának …

#756147 banyaiz

Tanulságos vsz Usának Kurucinfós hozzáállása.

Ajánlom Viktornak tanulmányozásra ha véleményszabadság ügyben pöcsével akar játszadozni.

Magyar döntés kuruc tiltásról, de usa szerver és usa üzeni véleményszabadság polgártársak . Pedig ha valahol akkor Usában vszínű , hogy a vezetés a kurucinfó szellemiségével olyan nagyon nem rokonszenvez.

Ezt hívják véleményszabadságért kiállásnak vagy vmi hasonlónak. :)

Nem azt, hogy spanom elmondja egyetértek vele és ez mellett kiállok.

#756146 banyaiz Előzmény: #756142

Azt mondja véleményszabadság, és alkotmány szellemével ellentétes ezért egy multinak büntetni bárkit. Nem Ákosról, és nem Ákos konkrét véleményéről van szó mondja kedves vezetőnk.

Tételezzük fel, hogy én ezt elhiszem (persze nem hiszem el, de tételezzük fel)

Akkor ha az esemény úgy zajlik pl Dopeman megnyilatkozik a női nemről és azért bont vele szerződést a szponzora akkor is belép az ügybe a kormány.

Ha az esemény úgy zajlik a kormány véleményével ellentétes megszólalás miatt lép a szponzor akkor is játszadoznak a pöcsükkel.

Persze , hogy nem játszadoznának vele. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Egyébként sincs . :)

#756142 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756137

:-) Szánalmas, unalmas... De ők még nem unják! A következő 30 évben is szeretnék a színjátékukkal "szórakoztatni" a népet. Istenem, nem mindenkinek jelenti ugyanazt a szórakozás :-) De legalább a vicc jó!

#756137 banyaiz Előzmény: #756132

Cowboynak ellopják a lovát . Olyat teszek amit mit még soha ha nem kerül elő perceken belül. Mit? Gyalog megyek haza. kb ez a műfaj. A szokásos színjáték, unalmas, és szánalmas.

#756132 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756128

De mi ebben a meglepő!? Szokásukhoz híven jó keményen "odacsapnak" az asztalra... utána nemcsak az asztalt törölgetik le, hanem még fel is porszívóznak alatta :-) Hétfőn meg bejelentik, hogy csökken a telekom adó! Ettől mondjuk nem tartok.

#756131 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #756126

Jut eszembe..Te kiakartál engem tiltani? Mellesleg valaki a zárót is megírhatná mert a rengeteg szakmázás közben nem igazán figyeltem a papírra :-)

#756129 tozsdenyul Előzmény: #756123

Nem tudom, melyikre gondolsz.

A kormányt Spade keverte ide, mondván milyen ****a lépés, hogy minden szerzödést felbontanak, retorzióként.

Nem azért szóltam Spadehez, mert nem tetszik hogy kormánytag, hanem azért mert hülyeséget írt.

Jó lenne lassan tisztázni, kit szabad még kritizálnom ebben az országban, se kormányt, se kormány lépését támogatókat, gyorsan fogynak a lehetöségeim :)