jogos :)
Jó pár hónappal ezelőtt munkahelyváltásom volt, lett egy olyan lehetőségem (hatalmas szerencse is kellett) ami számomra kihagyhatatlan volt és gyakorlatilag álom munka, álom fizetésért, ha szabad ilyet mondani (persze az én szintemre értendő ez, és a középosztályra, közel sem a felső 10e hez mérendőek ezek a mondatok) Így a napi trédek teljesen eltűntek, pedig az otp forgások azért szépen hoztak. Most inkább nagyobb meneteket szeretnék megcsípni, úgy igazítva, hogy ne kelljen munka közbe állandóan felügyelni és félni. A cél ugyanúgy a 15-20% éves hozam, ami havi 100e nettó körülre jön ki, vagyis egy kellemes másodállás. Így már élhetőbb a világ.
Írni azért nem szoktam túl gyakran mert nincs idő, illetve mindenki más idősíkon kereskedik és ez sokszor ellentéteket szül, és semmiképp sem szeretnék másokat tévútra vinni, és signal szolgáltató sem kívánnék lenni :)
ennyi a hosszas hallgatások oka
nem a fórumoktól kell elszokni, hanem a magabiztosságod építeni :)
Itt sem akarsz majd irogatni?
Vagy inkabb ennel kevesebbet majd?
igen, ott nincs olyan színvonal, tisztelet a kivételnek!!!! mint itt
nem szeretem az olyan inkognítóba bujtatott egyetemista okosokat akik 100e forinttal hirdetik a világmegváltást, megvezetve evvel nagyon sokakat
de Einstein már a múlté, le fogok szokni a fórumokról, mert bármily fura én magam is erősen befolyásolható vagyok még ha nem is fogadom el. Amit olvasok tudat alatt elraktározódik, és mindig a legrosszabbkor jön elő.
A money managment jol megy, jol kezeled.
Tok fura, hogy Einstein es Borska ket kulonbozo szemelyiseg.
Tudtad ezt? Itt ilyen, ott meg a masik amolyan.
Direkt van ez??
ez így igaz!
a 2000pszihés szintnél számomra is véget ér az up várás, az elmúlt pár nap valóban megváltozott a reakció, elmaradnak a felrántások és minden próbát adnak
volt egy ötlet, de sokszor nem jön be, lehet most se fog, sp long stoppolódott kb 10-15perce, hati pedig eddig még nullás, ha bezúzzák a világot hatit is ki fogom rakni
tetszik nem tetszik nem én diktálok, és eszembe sincs ellentétesen menni
http://postimg.org/image/skrkg3esp/
Usaban sem tudom mi a remény?
Tegnapi 1-5%os mínuszos gyertya átborította a tegnapelőtti FED emelkedő gyertyát. Egy nappal a FED kamatdöntő után, kijózanodva. Ma megint -1,2%.
Idén nem volt hozam az USA indexen. A banki kamat rátán kezd emelkedő kamat lenni. Nullás bankbetétek tömkelege volt a bakoknál. Most emelkedő kamatpálya mellett minek kockázatos eszközbe tenni, ami csúcs alatt van és idén nulla hozamot ért el?
Üdv.
Csak azt nem értem, amikor az árfolyam 21500nál volt ezeket mondtam, akkor tök borús hangulatban voltál, akkor is azt mondtad változik a világ.
Most én lefele gondolom, most Te fel, most megint fordult a világ nálad amikor végre felértünk ide.
Mindegy, össze vagyok ezügyben zavarodva nálad. Lehet az én hibám.
nekem mindegy merre megy, de jelenleg chart alapján lefele vártam/várom.
Minden jót!
Legyen neked igazad, Te keresel vele, nekem nincs pozim, nekem nem fáj egyik irány sem. valaki járjon jól legalább ,-)
Üdv
a másik dolog pedig amit gondolok, hogy az olajra fognak mostanában mindent, véleményem szerint minimális a konvergencia az oil áralakulása és az sp között, de az elemzők orba szájba ezt írják, háááát legyen
az olaj szerintem elérte az alj körüli szinteket, lehett itt még jojo de inkább sávosan felre tippelnék,és ha eddig az esésére húzták az indexek idei 0%os teljesítményét akkor ha minimális esély lesz a fel irányra, bele fognak venni mindenbe
...aztán lehet, hogy bazi nagyot tévedek, sokszor előfordult már
Nem reménykedem, van egy elképzelésem aminek adok némi bekövetkezési valószínűséget.
A kamatemelés amit annyira emlegetnek egy várt és számított dolog volt, a kamatpálya szintúgy számítható, a fed elég korrektül intézte (bár szerintem kicsit későn,de ez magánvélemény).
Minden ilyen horderejű döntés megbolygatja a piacot, ami majd lenyugodva megy tovább, ez usában véleményem szerint 2100as új csúccsal (vagy fölötte) fog párosulni. Mivel bux ilyen vérzivatarban is egész jól tartja magát, ha fordulunk, megreptetik a határidőt. Szerintem lehet ez mosolyt fakaszt :) már ma is van sansz kint pluszban zárni. (vettem is sp-t , de most szűkebb stoppal és egyből nullába húzom ha tudom, az ember tanul :) )
Megint nem tudom miben reménykedsz Buxban.
Lehet bejön, de zuhan a piac pont tegnap 4órás dojitól DAXban.
Tegnap shooting star Bux napos. Ma egy irtó nagy Doji
azért ennek a hírnek ne tulajdoníts túl sok szerepet
ha mögé nézel mi is van... orosz tartozás amit J. vett fel, orosz agresszió az eltávolítása után, némi éle azért van annak hogy épp az oroszoknak nem adják meg a 3milliárdot
amúgy eddig a bux és a hati egész ütésálló, csak kitartson
A 4órás gyertyák előre vetítettek az esést kint tovább
"Vállalatok
"Elromlott a hangulat 2015.12.17 22:02
A kereskedés végére tovább estek az indexek, a Dow Jones Index 253 ponttal (-1,4%), a Nasdaq 68 ponttal (-1,3%), az S&P 500 31 ponttal (-1,5%) került lejjebb."
Sebaj. A piac ilyen. Egyik lehetőség jön, másik megy.
sp longot stopp vitte -100euro
...nem örülök
a mai produkció fényében valóban érdekes lesz a holnapi ázsia és európa
ez a kép se szép ahogy a mai zárás sem, nem volt pattincs, sőt napi aljnak néz ki
folytatódik az útkeresés.....
csúszó stop-ot raktam rá