azt mondanám így utólag, hogy kurv.ára kár volt eladni 4700-on...
azt mondanám így utólag, hogy kurv.ára kár volt eladni 4700-on...
Paráztam, paráztam. :)
Richter ilyen körülmények között így tartják veszik pontosabban mi lesz itt ha kitör az örömködés. Igen jól néz ki.
azért jelenléted inkább para, mint nem :)))))))
én vennék, de nem jön le, csak távolodik és távolodik... wáááá
Szépen muzsikál a világvége hangulatban. Ahogy mondod akkora benne a sztori felülír sok mindent. Szépen kitört.
Bika ez! Ilyen hangulatban így viselkedik! Nagy benne az egyedi story. Sajnos portfolió átrendezés miatt felétől meg kellett válnom, de egy szép adag még meg van, azzal 6-6.5K-t megvárom :)!
eladtam 4800-nál, ennyi.
Bezzeg, amit vettem helyette, azok nagyon szépenbírnak esni...
Az Aberdeen ma is szórhatja a frankó kis hírecskére... :)
"Az Európai Gyógyszerügynökség befogadta a Richter által bioszimiláris készítményként kifejlesztett pegfilgrastim törzskönyvezési kérelmét, amelynek referencia terméke az Amgen (Nasdaq: AMGN) Neulasta márkanevű gyógyszere. A Richter a törzskönyvezési kérelmét a referencia termékkel megegyező indikációkra nyújtotta be. Az originális termék szabadalmi védettségének lejáratát követően, a Richter és a STADA között idén létrejött licenc és értékesítési megállapodás értelmében a készítmény piaci bevezetését mindkét fél saját márkanév alatt tervezi Oroszország kivételével a földrajzi Európa területén."
Na esegetett ma. Azért csak megállt a nagy menetelésben. Nincs kolbászból a kerítés sajnos. :) Nem úgy mint beszéltük, hogy egy nagy emelkedő nap állítja meg. Inkább ilyen Richteresen .
"Ma jelentette be a Richter a BÉT honlapján, hogy 10 százalék alá, 9,79 százalékra esett az Aberdeen pozíciója a társaságban. Az eddig sem volt újdonság, hogy az Aberdeen adta a részvényt, elég volt megnézni a tulajdonosi szerkezetet. Sőt, az elmúlt napokban arról lehetett olvasni, hogy az Aberdeen alapokból masszívan veszik ki a pénzt.
Augusztus 31-én még 19 milliótól több Richter papírja volt az Aberdeennek, most nagyjából 1 millióval kevesebb lehet neki. Van ennek a bejelentésnek egy másik következménye is: a következő bejelentési küszöb 5 százaléknál van. Tehát nagyjából 9 millió részvényt még eladhat a cég, hogy bármit is be kelljen jelentenie. Ez óriási szám. Nagyjából 1 év kellett egyébként ahhoz, hogy 27,8 millióról 19 millió alatti szintre csökkentse a pozícióját a Richterben az Aberdeen."
http://trading.con.hu/10-szazalek-alatt-az-aberdeen-a-richterben/
fundamentum ide, vagy oda, látjuk, hogy mi történik az apple.nél is. :)
kb 5k.ig várom a korrekciót, egyszer vissza kell jönnie az 50 napos környékéig. a többi csak illúzió, na meg a szilvás unicum szüleménye... :)