Az idei teljesítménye alapján én mindenképpen felvásárlásra gyanakszom! Fini bort kapsz!
Ui.: a 6K-t én már teljesültnek tekintem!
Az idei teljesítménye alapján én mindenképpen felvásárlásra gyanakszom! Fini bort kapsz!
Ui.: a 6K-t én már teljesültnek tekintem!
amikor a 4700-as richter pakkomat eladtam, és 5500-as otp-re cseréltem, na ott akkor nem kellett volna bekapcsoljam a gépem.
4200 körül adott 6000-es célárfolyamom meg már testközelben van.
Nem lennék meglepve, ha a Ricsi már most felvásárlási target lenne valakinél...
azt mondanám így utólag, hogy kurv.ára kár volt eladni 4700-on...
Paráztam, paráztam. :)
Richter ilyen körülmények között így tartják veszik pontosabban mi lesz itt ha kitör az örömködés. Igen jól néz ki.
azért jelenléted inkább para, mint nem :)))))))
én vennék, de nem jön le, csak távolodik és távolodik... wáááá
Szépen muzsikál a világvége hangulatban. Ahogy mondod akkora benne a sztori felülír sok mindent. Szépen kitört.
Bika ez! Ilyen hangulatban így viselkedik! Nagy benne az egyedi story. Sajnos portfolió átrendezés miatt felétől meg kellett válnom, de egy szép adag még meg van, azzal 6-6.5K-t megvárom :)!
eladtam 4800-nál, ennyi.
Bezzeg, amit vettem helyette, azok nagyon szépenbírnak esni...
Az Aberdeen ma is szórhatja a frankó kis hírecskére... :)
"Az Európai Gyógyszerügynökség befogadta a Richter által bioszimiláris készítményként kifejlesztett pegfilgrastim törzskönyvezési kérelmét, amelynek referencia terméke az Amgen (Nasdaq: AMGN) Neulasta márkanevű gyógyszere. A Richter a törzskönyvezési kérelmét a referencia termékkel megegyező indikációkra nyújtotta be. Az originális termék szabadalmi védettségének lejáratát követően, a Richter és a STADA között idén létrejött licenc és értékesítési megállapodás értelmében a készítmény piaci bevezetését mindkét fél saját márkanév alatt tervezi Oroszország kivételével a földrajzi Európa területén."