Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Re: nincs cím

#757851 picirigo Előzmény: #757823

Az idei teljesítménye alapján én mindenképpen felvásárlásra gyanakszom! Fini bort kapsz!

Ui.: a 6K-t én már teljesültnek tekintem!

#757823 matgab Előzmény: #757640

amikor a 4700-as richter pakkomat eladtam, és 5500-as otp-re cseréltem, na ott akkor nem kellett volna bekapcsoljam a gépem.

4200 körül adott 6000-es célárfolyamom meg már testközelben van.

Nem lennék meglepve, ha a Ricsi már most felvásárlási target lenne valakinél...

#757610 banyaiz Előzmény: #757534

Paráztam, paráztam. :)

Richter ilyen körülmények között így tartják veszik pontosabban mi lesz itt ha kitör az örömködés. Igen jól néz ki.

#757515 banyaiz Előzmény: #757230

Szépen muzsikál a világvége hangulatban. Ahogy mondod akkora benne a sztori felülír sok mindent. Szépen kitört.

#757230 picirigo Előzmény: #757196

Bika ez! Ilyen hangulatban így viselkedik! Nagy benne az egyedi story. Sajnos portfolió átrendezés miatt felétől meg kellett válnom, de egy szép adag még meg van, azzal 6-6.5K-t megvárom :)!

#757196 matgab Előzmény: #757183

eladtam 4800-nál, ennyi.

Bezzeg, amit vettem helyette, azok nagyon szépenbírnak esni...

a richternek mi baja van…

#757183 Koffein

a richternek mi baja van, hogy nem bír esni? :)

Hol lehet a legolcsóbban…

#756005 LALITIPP

Hol lehet a legolcsóbban határidőre shortolni?

#754914 Koffein Előzmény: #754902

Az Aberdeen ma is szórhatja a frankó kis hírecskére... :)

"Az Európai Gyógyszerügynökség befogadta a Richter által bioszimiláris készítményként kifejlesztett pegfilgrastim törzskönyvezési kérelmét, amelynek referencia terméke az Amgen (Nasdaq: AMGN) Neulasta márkanevű gyógyszere. A Richter a törzskönyvezési kérelmét a referencia termékkel megegyező indikációkra nyújtotta be. Az originális termék szabadalmi védettségének lejáratát követően, a Richter és a STADA között idén létrejött licenc és értékesítési megállapodás értelmében a készítmény piaci bevezetését mindkét fél saját márkanév alatt tervezi Oroszország kivételével a földrajzi Európa területén."

#754902 banyaiz Előzmény: #754814

Na esegetett ma. Azért csak megállt a nagy menetelésben. Nincs kolbászból a kerítés sajnos. :) Nem úgy mint beszéltük, hogy egy nagy emelkedő nap állítja meg. Inkább ilyen Richteresen .