Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#755787 Margaretta Előzmény: #755751

Mit várunk még ezektől, hisz tudjuk a pénz a mindenható.

A normális emberi kapcsolatok rég nem számítanak.

Azért próbálkozzunk embernek maradni.

Engem nem billenthetnek ki emberi mivoltomból az ezt mindenáron lebombázni, megsemmisíteni akaró agymosások.

+ Ráadásként én továbbra is a migránsokkal vagyok.

Re: Benkó Sándor

#755786 Margaretta Előzmény: #755737

Régebben jópár Crosskovácsin is játszottak a kastélyparkban.

Volt, hogy odamentünk hallgatni, de az udvarunkban is kiválóan lehetett élvezni a zenéjüket.

Tokjo volt.

http://index.hu/kultur/…

#755769 Euroman

http://index.hu/kultur/zene/2015/12/16/kiszall_a_telekom_akos_mogul/

nem féltem....majd mélyszaros lawwrence vagy az elios esetleg garancsi valamelyik cége támogatja.....meg az adidas, aminek a cuccaiban idén páváskodott....meg a hipszter szemüveg gyártója.....ellenszenves egy alak...én a Volt-on szoktam belefutni....a bérlet árába belefér, 2-3 számot meghallgatok, aztán keresek valami mást/jobbat...van választék bőven.

Benkó Sándor

#755737 Euroman

http://index.hu/kultur/zene/2015/12/16/elhunyt_benko_sandor_a_benko_dixieland_band_alapitoja/

RIP! :(((

Nagyon nagyon szerettem és szeretem őket....egyetemistaként az összes koncertjükre elmentem amit a városban tartottak....egyetemi napokon felejthetetlen dumát és zenét nyomott, nyomtak.....egyik legnagyobb élményem, hogy a 2000-es évek közepén egy soproni bálon is ők játszottak a Liszt Kultúrközpontban, és akkor épp gyerekkori jóbarátom Kelemen Zsolt volt bőgősük...koncert után beszélgettem Zsoltival, aki bemutatott az egész zenekarnak, majd egy asztalnál vacsorázhattam velük az épület alagsorában akkor üzemeltetett Tercia étteremben

#755707 banyaiz Előzmény: #755569

Az a szörnyű igazán nem lehet mondani a jelenlegi mezőnyből valakit aki nála jobb lenne.

Ez nem azt jelenti, hogy ő minőséget képvisel, sőt. :)

Nézd meg pl szocikat, vagy lmp-t, vagy jobbikot egy ilyen végtelenül primitív politizáláson nem találnak fogást. Akkor mit akarnak?

Fideszen belül is mint lehetséges utódok elnézem a mezőnyt sok sebből vérzik Viktor de még mindig alkalmasabbnak tűnik mint pl egy lézár vagy tóni. Régi garnitúra is leamortizálódott szemmel láthatóan párton belül.

Az a durva szerintem, hogy ez a fajta politizálás magas labda arra az értelem bármilyen szikráját mutató politikusnak , hogy kontrasztként mutassa magát. Ha meg sem szólal csak rámutat már az egy minőségi javulásnak tűnik. :) Ez sem sikerül.

#755569 Euroman Előzmény: #755566

a sors is kicsit megtámogathatná....nagyon kedvelem Esterházy Pétert, szomorú vagyok, hogy ilyen álllapotban kell látnom...a sors igazságtalan....sokkal sokkal jobb lenne, ha végre a rohadt geczy Orbánt támadná már meg egy ilyen kór, és takarodna a halál phaszára, ahová való.....

#755566 banyaiz Előzmény: #755482

Azért tökös ez a Lázár olyasmiket pedzeget amik tabu témák, és a nagy vezető összevonja rá a szemöldökét amit ugye senki nem kockáztathat. :) De nem tudom milyen ereje van ehhez a párton belül. Bátor dolog de kicsit korainak tűnik.

#755562 banyaiz Előzmény: #755482

Az öreg oroszlán és a trónkövetelő fiatal hímek esete. Dzsoni nehéz fába vágta a fejszéjét.

Azért az nem semmi történet lesz mikor ezek a keresztapa után egymásnak esnek. Tóni, Dzsóni és hasonló kaliberű figurák Ibizás Árpival és hasonló segéderőkkel megtámogatva . :) Ahhoz képest Keresztapa trilógia egy vígjáték lesz. Rettentő alkalmas mindegyik az ország vezetésére, és a fidesz egyben tartására , viszont ambíciók hatalmasak.

Nagy a felelőssége Orbánnak mit hagy maga után ha már ilyen hatalmat kapott. Kontraszelekciója csúnya dolgokat hozhat. Elég ránézni a lehetséges kihívókra.

#755489 Euroman Előzmény: #755486

de legalább mond olyat, amilyet én is mondanék....a többi is csak magának akar jót, így ezzel nem lóg ki a sorból.....de a többi még megjátszottan szervilis is, és csak az O lábú elhízott büdös dzsipó kegyeit lesi....

#755486 KawaBazsy Előzmény: #755482

Nekem ő a legellenszenvesebb. Ha véletlenül olyat mond, azzal is csak önmagát építené, nem neked akar jót..

#755482 Euroman Előzmény: #755471

Lázár többször mond olyat, amit én is el tudok fogadni. A többiekről ez nem mondható el.

#755471 banyaiz Előzmény: #755188

Lehet, hogy csak a fények vakították stb. :)

Alapvetően nekem mindegy lenne mit művel , csak ilyen figurák mint bizalmi emberek, unortodox.

Lázárnak a kongresszuson elmondott beszédében van igazság. Kontraszelekció a hatását nem egy nap alatt fejti ki, de jelentkezik.