ja és mondom ezredszer..rakd fel azt a qrva képet rólam hazudós...ne hallgass senkire.
ja és mondom ezredszer..rakd fel azt a qrva képet rólam hazudós...ne hallgass senkire.
Most mar sajnalom, h nem jottetek mindketen forumtalira. ☺ akkor nekem nem is kellett volna ibizaval harcolnom, lekotottek volna egymast :)
Most mar sajnalom, h nem jottetek mindketen forumtalira. ☺ akkor nekem nem is kellett volna ibizaval harcolnom, lekotottek volna egymast :)
lazuljál füles.. kinlódsz kapálózol.egy egyszerű dolgot nem tudsz megoldani...ismétled önmagad..jön belőled valami fura.. kell ez neked ? sajnállak kicsit.
tartod a karácsonyt? 24.-én?
Mi tartjuk.. és már jó lesz családdal lazulgatni...elmegyünk pár helyre.. már várom...ajándékok már megvannak.. remélem szép hóesés lesz.
Hiába kóstolgatsz és terelsz. Nem leszek attól piszkos h te mocskolsz, és karácsonyt felhozni neked aki makizod a fórumtársaidat talán nem kéne. Szembesítelek, persze h utálsz :-) ez a minimum :-) és a kis virtuális léted alapjait döngetem szal össztűz, de elég sekélyes, a manipulációd is. Hol a fotó? Én ne tegyem fel de te sem, trükközöl és én égtem be. Ahha. Nekem nem gond belátni ha tévedtem se, de itt sajna épp nem. A hölgyet tudom… talán mégse olyan jó az a viszony, xar lesz egyedül a kari ugye? De csak magadnak köszönheted. Te vagy antiszemita és kirekesztő, a hibáit másra kivetítő…
A többieknek. Nem szeretem és nem utálom a cicust, csak 1 létező problémára mutattam rá. Fórumokon gyakori az ilyen önkereső túlterjeszkedő egyén, h sok még nem is baj amíg nem hiszi h mert mindenütt magát látja: ő dominál. Ekkor jön elő a mély, a beteg nézetek és a mások leugatása. A vizualitás adja az önbizalmat h itt is én ott is én: áhh uralom és ide mindent :-) Kezeljétek belátásotok szerint, most kevesebb időm lesz írni meg sztem ki is futotta ez a téma magát, a fotót persze megnézném h mit ügyeskedik a kis szánalmas :-) És ez is Magyarország, a kibertérbe menekülő világ…
akkor inkább egy láncfűrésszel lecsapatnám a szerkezetet. :) többé rá sem tudnék nézni...te voltál az..teee teee áruló..az a gyanúm egy kollégájával nézne farkasszemet..
szerintem békülő szex megoldaná a veszőfutásotokat ;-P nyihahaha
erre szokták mondani, szembe megy a valaki a forgalommal, erre a valaki megszólal, eeeggggyyyy? mind szembe jön...:)
huhh ez nagyon kóser duma...mármint a fajtádnak.. szerintem te vagy az egyetlen hernyó amelyikből soha nem lesz pillangó.. eleve hernyónak születtél...az voltál az is maradsz.
Nem tudom mi az ami belőled kijön de ehhez képest egy dögkút az patika.
mondasz valami takony dumát rólam amiről állitólag képed is van..nem rakod be képet .persze beégsz.. . kitalálod nagyon kicsi a kép..innen már nincs hova égni.. majd jön az rádszóltak nehogy betedd.. majd az jön az rakjam én.. (azért ilyennek nem ugrunk be..már oviban sem jött be az ilyen ) elküldtem egy hiteles embernek..utána jött a "az nem is az a kép" mégha nem is láttad azért nem hiszem lenne párod ebben a világban... de úgy látom szopni jársz ide mint a vadász... a szénégető nem tudna jobban beégetni már.
A kedvesemmel jó elvagyunk már tizenéve... nem cigány nem júdea furcsaarcú gyermeke..nagyon csinos és abszolút nő..kivül belül.. amilyen te soha nem leszel.
Mi ez a cigányozás a részedről? Neked a cigány az pejorativ? Ez valami elfolytott családi dráma? Fajelmélet? A kiválasztottság démona?
Ne szedjl ilyen szarokat..túlpörögsz túlreagálsz beégsz..jön a hablaty.. túlkompenzálsz majd megint túlszaladsz..
Mi ez az állandó önigazolás ha ennyire jó vagy?..ne is válaszolj.. minek..
Mifelénk jön a karácsony.. elfoglaltak vagyunk..jó szivvel készülünk. Nálatok van karácsony?
Kéne Hercegnek egy szavazást indítani, h a topiklakók szerint ki a vadász a történetben.. Herci lécci, lécci!:-)
Ez a cikk csak a felszínt kapirgálja.
Az a baj h eléggé megtestesíted mindazt ami visszataszító egy emberben. Ezért nincs senkid és ezért lógsz itt állandóan, már a roma barátnőd is elhagyott akit szégyelltél – azt csodálom eddig tűrt. Engem itt többen ismernek személyesen, nemvok milliárdos dehogy, viszont szerelemben élek és gyerekeket nevelek nem csak sajátot, és eladható „kozmopolita” tudásom van valóban. És kapok megerősítő üziket h jókat írok, ne hagyjam abba, legutóbb tegnap is, innen is puszi Neked, tudom h olvasod :-) – ő 1 lány, de pasiktól is h nem írta ki a fórumra de…, mástól h mit értettem az alatt hogy, vagy tanácskérés, életvezetési kérdés, h hova mentem, tapasztalatok stb. Veled nem hiszem h sokan keresnének személyes kontaktust.
Én értem h a sekély életedben ez a virtuális világ itt neked a minden, ahol te lehetsz a Nagy Tigrincs ill hiheted magadról. De nem így van. Többes számban nyilatkozol, közösbe próbálod vonni magad a többiekkel h „mi” (ti) és szemben én, pedig te vagy szemben, makogós röfögős fennhéjázó bunkó. Ezen kéne változtatni meg nem mindig a múltba nézni… :-) utazzál és főleg tanuljál mert elég korlátolt a gondolkodásod és agresszív a megnyilatkozásod. H pofozóbábnak meg röhögni jó vagy: már nekem kínos, nem veszed észre magad, ebben sem. A fotó-sztori végét most már kivárom :-) Én tegyem fel közben megkérve h ne, te nem mert ne a dossziédba… ha én tenném fel nem menne a dossziédba? Ejj trükközöl csúnyán, tudod h így nem adom ki és nekem nem is kell h hitelesítsem magam, de te betámadsz hátulról és más képekkel… Amúgy külsőleg se vagy bejövős, meglepő is ha valakinek… nem is a túlsúly, hanem a fotón át is sugárzik a bajos személyiséged…
Tudom szerelmes vagy belém.. már régen is így volt.. de ehhez két ember kell.. bocs de nem jöttél be..a szerelem az nem adminisztratív feladat.. az egy láthatatlan vibrálás..vagy van vagy nincs.. az élet megy tovább valahol valaki biztos vár rád..tedd le Ibizát..tedd le a múltat a gyógyszereket.. nézz előre.. aki hátrafelé néz az seggel megy a jövőbe..
Javaslom utazz egyet..helyezd el magad a világban..ne ijedj meg az eredménytől ami kijött.. jobb a kevesebb de valós érték mint egy virtuális kamu.
:) hehe hazudós akkor ez nem jött be igaz... beszoptad mint a vadász.. próbálnál embereket manipulálni de ahhoz ész kell.. nem pedig egy répahiányos besavanyodott sznob vénlány...
Nálad pattog a labda.. rakd fel az avatart.. egyszerű nem?
Nem vagyok nagyvállalkozó.. nem magyarázom el mit jelent a KKV mert egyszerűbb dolgokat is órákig kellene magyarázni neked... másképp szervezem az életem.. vállalatot építsen akinek ez tetszik..
Érdekes te a sikeres kozmopolita milliárdos itt zsizsegsz a pór népek között.. mivel érdemeltük ki ezt a nagy kegyet? (ilyenkor érzem van isten és valamiért büntet minket..vagy ez lenne a jutalmunk mert jók voltunk? :)
Egy olyat küldött, amin egy terepjáró volánja mögött van fényképezve, fején kendővel. Nem tom h ez az e, de tedd fel vhova az avatar képet piciben, megmondom. Amúgy még nem hódított meg, de ha esetleg hagyom magam, akkor is én leszek a "férfi" a csapatban, s engedem h kényeztessenek.. :-DD
De jól egymásra találtatok drágáim :-) És: én az avatar képről beszéltem, nem amiket Neked küldözget hódítani :-)
H komolyat is: elég beszédesen látványos jött elő: 1 fórumtag önigazolási kényszere. Miért is kell biztos egóval? mert nincs. AT-t visszasírom csak 1 percre, hogy röhögne h a nagy vállalkozó akinek állította magát és akinek nem hitte el: pakol (és közben 2 kolléga kidől, csak Norris a legény a gáton :-)) Pakojjá bakker legalább vmi hasznos, de mit erőlködöl már itt? :-) És Csusza, a kedvedért: nem láttam én se de a cicus gyönyörű azon a képen. Már épp az anorexia határán, de azért pont belül. Amit fog az kormány. Én tévedtem, énvok a nagyonhülye, ő az istencsászár. De pszt, figyelik, dossziéját gyűjtik, ő adja a tanácsokat „föl” és manipulál, nálam más kép van. OPNI bezárt, mielőtt :-) Amúgy sok szót nem ér, mindenütt van 1-2 futóbolond, helyén kell kezelni és kész.