Ez a cikk csak a felszínt kapirgálja.
Ez a cikk csak a felszínt kapirgálja.
Az a baj h eléggé megtestesíted mindazt ami visszataszító egy emberben. Ezért nincs senkid és ezért lógsz itt állandóan, már a roma barátnőd is elhagyott akit szégyelltél – azt csodálom eddig tűrt. Engem itt többen ismernek személyesen, nemvok milliárdos dehogy, viszont szerelemben élek és gyerekeket nevelek nem csak sajátot, és eladható „kozmopolita” tudásom van valóban. És kapok megerősítő üziket h jókat írok, ne hagyjam abba, legutóbb tegnap is, innen is puszi Neked, tudom h olvasod :-) – ő 1 lány, de pasiktól is h nem írta ki a fórumra de…, mástól h mit értettem az alatt hogy, vagy tanácskérés, életvezetési kérdés, h hova mentem, tapasztalatok stb. Veled nem hiszem h sokan keresnének személyes kontaktust.
Én értem h a sekély életedben ez a virtuális világ itt neked a minden, ahol te lehetsz a Nagy Tigrincs ill hiheted magadról. De nem így van. Többes számban nyilatkozol, közösbe próbálod vonni magad a többiekkel h „mi” (ti) és szemben én, pedig te vagy szemben, makogós röfögős fennhéjázó bunkó. Ezen kéne változtatni meg nem mindig a múltba nézni… :-) utazzál és főleg tanuljál mert elég korlátolt a gondolkodásod és agresszív a megnyilatkozásod. H pofozóbábnak meg röhögni jó vagy: már nekem kínos, nem veszed észre magad, ebben sem. A fotó-sztori végét most már kivárom :-) Én tegyem fel közben megkérve h ne, te nem mert ne a dossziédba… ha én tenném fel nem menne a dossziédba? Ejj trükközöl csúnyán, tudod h így nem adom ki és nekem nem is kell h hitelesítsem magam, de te betámadsz hátulról és más képekkel… Amúgy külsőleg se vagy bejövős, meglepő is ha valakinek… nem is a túlsúly, hanem a fotón át is sugárzik a bajos személyiséged…
Tudom szerelmes vagy belém.. már régen is így volt.. de ehhez két ember kell.. bocs de nem jöttél be..a szerelem az nem adminisztratív feladat.. az egy láthatatlan vibrálás..vagy van vagy nincs.. az élet megy tovább valahol valaki biztos vár rád..tedd le Ibizát..tedd le a múltat a gyógyszereket.. nézz előre.. aki hátrafelé néz az seggel megy a jövőbe..
Javaslom utazz egyet..helyezd el magad a világban..ne ijedj meg az eredménytől ami kijött.. jobb a kevesebb de valós érték mint egy virtuális kamu.
:) hehe hazudós akkor ez nem jött be igaz... beszoptad mint a vadász.. próbálnál embereket manipulálni de ahhoz ész kell.. nem pedig egy répahiányos besavanyodott sznob vénlány...
Nálad pattog a labda.. rakd fel az avatart.. egyszerű nem?
Nem vagyok nagyvállalkozó.. nem magyarázom el mit jelent a KKV mert egyszerűbb dolgokat is órákig kellene magyarázni neked... másképp szervezem az életem.. vállalatot építsen akinek ez tetszik..
Érdekes te a sikeres kozmopolita milliárdos itt zsizsegsz a pór népek között.. mivel érdemeltük ki ezt a nagy kegyet? (ilyenkor érzem van isten és valamiért büntet minket..vagy ez lenne a jutalmunk mert jók voltunk? :)
Egy olyat küldött, amin egy terepjáró volánja mögött van fényképezve, fején kendővel. Nem tom h ez az e, de tedd fel vhova az avatar képet piciben, megmondom. Amúgy még nem hódított meg, de ha esetleg hagyom magam, akkor is én leszek a "férfi" a csapatban, s engedem h kényeztessenek.. :-DD
De jól egymásra találtatok drágáim :-) És: én az avatar képről beszéltem, nem amiket Neked küldözget hódítani :-)
H komolyat is: elég beszédesen látványos jött elő: 1 fórumtag önigazolási kényszere. Miért is kell biztos egóval? mert nincs. AT-t visszasírom csak 1 percre, hogy röhögne h a nagy vállalkozó akinek állította magát és akinek nem hitte el: pakol (és közben 2 kolléga kidől, csak Norris a legény a gáton :-)) Pakojjá bakker legalább vmi hasznos, de mit erőlködöl már itt? :-) És Csusza, a kedvedért: nem láttam én se de a cicus gyönyörű azon a képen. Már épp az anorexia határán, de azért pont belül. Amit fog az kormány. Én tévedtem, énvok a nagyonhülye, ő az istencsászár. De pszt, figyelik, dossziéját gyűjtik, ő adja a tanácsokat „föl” és manipulál, nálam más kép van. OPNI bezárt, mielőtt :-) Amúgy sok szót nem ér, mindenütt van 1-2 futóbolond, helyén kell kezelni és kész.
A korrupt tolvaj ingyenélők odafent és klientúrájuk még jobban teljesíthet!
S mindezek mellé még ott van a jó öreg SMSZ (Stabilitás Megtakarítási Számla), amivel támogatják az adócsalást.
Örököltem ezt a csodálatos alkatot. Akármit és akármennyit ehetek, akkor is karcsú maradok. :-)
Te megvilágosodtál, már boldog ember vagy.
Mi meg dögöljünk meg irigyen és tudatlanul? Szép dolog...
Én az vagyok, fotogén szép és arányos..és nagyon okos sis imád a kamera...:) te valami nyüzüge lehetsz.. gyors a metabolikád? vagy pajzsmirigy?
Meg kell huzogatni a bajszod, h vicces riposztot kapjunk. :-)
Én is edzek, sportolok középiskola óta, de ez külsőleg nem látszik rajtam, úgyhogy nem vagyok fotogén (én se :-).
füles..ne szólogassál befele.. elég sokat sportoltam..dzsúdóztam birkóztam karatéztam.. évekig volt olyan árpádhidi metrónál leszálltam befutottam sziget közepéig haverral nyomtunk egy órát keményen..majd kifutottam a 6os villamosig...télen bepárásodott mellettem a villamosablak..nem láttak ki :)
kellene valamit csinálni..kondival nincs gondom.. ha pakolunk két kolléga kidől mellettem.. de nem vészes 3-5 kiló többlet.. de az inkább a késői vacsik miatt ha úgy érek haza.
Izé.. nem piszkálásként, de ahhoz gyúrnod kéne, vagy - ha már - edzéstervet változtatni.. :-))
Jah, volán mögött készült. De ha szeretnél, s erre jársz, csinálok rólad motorosat. :-)
Most viszont akkor jöhet a köv aforizma gyűjtemény Phiona utsó hsz-ére. :-)
:) köszönöm.. egy hiteles embert kerestem...azt tegyük hozzá autóban van és nem motoron.
sokaknak a dossziémhoz kellene.. ezt kihagyom. :))
Na szóval, Ibiza átküldte nekem az említett képet! :-) Küldött egy másikat is, ami akkor készült. Télleg nem duci, az első képen azért látszik kicsit annak, mert a fejtartása, meg az árnyék miatt olyan, mintha tokája lenne. Azért nem is olyan gebe, mint én, belefér az átlagba, főleg a korát tekintve.. :-)
Ja, s nagyon helyesen bohóc orrot rajzolt magának.. Sztem nyugodtan lehetne ez az avatar.. :-D
Képeket nem adom tovább senkinek, ezért ne zaklassatok. Inkább őt, h rakja ki, ha már.. S mehet a bajusz huzogatás is, attól lesz vicces a fórum! :-)