Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#755198 Euroman Előzmény: #755197

csak egy limit van: bárki írhat a saját vagy megjátszott stílusában, de a másik irományát, vagy irománya alapján annak beállítottságát nem illetheti leminősítő jelzőkkel....Cyrano után szabadon: bárki mesélhet a saját nagy orráról, de nem minősítheti bántó stílusban a másik "stocky"-s orrát....

#755195 KawaBazsy Előzmény: #755191

Már itt is csak a röfögés meg makogás? Hova kerültem, mikor akadémiai társalgásokra számítok..?! :-)

aki nem akar, vagy nem h…

#755191 Euroman

aki nem akar, vagy nem hagyják a Mo. topikban "röfögni", az itt nyugodtan megteheti :)))

jelszó: "makákók előnyben" :))

#755188 Euroman Előzmény: #755177

én nem vagyok ilyen toleráns.....nem látom semmi értelmét a kábítószernek, és senki esetében nem tolerálom....mondjuk a mértéktelen ivás sem szimpatikus.....mindkettő gyenge emberek pótcselekvése

#755183 Euroman Előzmény: #755178

az oroszok vagy a szolgáltató ?.....nekem sosem volt díjtartozásom, úgyhogy a szolgáltató talán nem....a másikban reménykedem hogy nem

#755182 banyaiz Előzmény: #755168

Az lehet, csak próbáltam elképzelni ezt az embert mint aki bemegy Orbánhoz és akkor te Viktor ezt meg ezt kellene üzenni a népnek ez jó lenne. :) Valahogy nehezen tudom elképzelni milyen meglepő ötlete lehet. Ő találná ki ezeket a gonosz bankos, és gonosz migránsos kampányokat? Vagy nem tudom miben adhat tanácsot.

Nagyon érezheti a keményen dolgozó kisemberek megszólítását mert a médiabirodalom építését is rábízták . A másik hasonló arc Vajna mellett. Aki rendszeresen rágyújt nyilvánosan egy egy szivarra aminek az árából egy átlag keményen dolgozó magyar kisember 1 hónapig él. :)

Ideálisnak tűnnek ehhez a munkához.

#755177 banyaiz Előzmény: #755152

Engem nem zavar ha 25 meztelen kurváról szippantja fel a kokaint az se. csak miniszterelnöki tanácsadóként egy ilyen gazdag országban mint Mo elég leszarom hozzáállás.

Nem egy okos dolognak tűnik re fő fő bizalmi ember, "tanácsadó".

#755174 Euroman Előzmény: #755172

ez az igazi erzsi:)csökkentés....nem az a parasztvakítás, amit az elhízott "O"lábú felcsuti skizofrén barom a pofánkba nyom, hanem az, amit nem is kell felhasználni :)

#755172 Euroman Előzmény: #755155

itt reggel óta igen faxa idő van....délben az ablakban rásütött a nap a hőmérőre.....20,5 fokot mutatott dec. 10-én :))).....a legkisebbre vettem a fűtést, és így is 21 fok van bent

#755166 Euroman Előzmény: #755164

Mallorca-i szórakozási lehetőségek nem tetszettek, mert a Ballermann-ban és a MegaParkban is csak a Jürgen Drews-féle Deutsche Schlager ment....

#755164 Euroman Előzmény: #755155

valamit ittam, de nem sokat....a 3 helyre a belépő sem volt kevés, pedig már délután a strandon az ajánló csajoktól elővételben megvettem....aztán este megnéztem a fellépők gólyalábas stb. felvonulását a szűk utcákon....arra már nem maradt pénzem, hogy másokat is megvendégeljek, meg szobám sem volt, az éjjelt töltöttem bulizással, másnap mentem vissza Mallorca-ra, ott volt szobám El Arenal-ban...

#755155 KawaBazsy Előzmény: #755152

Artista műsor?? Aszittem bedobtál 1-2 koktélt, majd rámentél a rövid szoknyás csajokra.. :-)

Amúgy meg felétek süt a nap, itt meg tököm szürkeség van, már kivagyok tőle.