Na akkor én most visszavariáltam a dolgokat. Orig még erre sem emelkedik 0-ban zárva.Olaj short 1 dollárral feljebb visszanyitva.
Na akkor én most visszavariáltam a dolgokat. Orig még erre sem emelkedik 0-ban zárva.Olaj short 1 dollárral feljebb visszanyitva.
én nem merek olajost bővítei tele vagyok velük, és csak reménykedek, hogy kihúzzák még egy évig csőd nélkül. az arany és ezüst bányákat nézegetem, de aranyban sem látok fordulást.
Első adag olaj shortom zártam pénteken és vettem az általam még 3 dollár felett ajánlott Orig-ot.Azért ezt mert mintha elfogyott volna belőle a forgalom.Hátha megrántják picit.Alapból persze hosszú távra gondolkodnék.De lesz még lejjebb is az olaj ára ha Irán is beszáll.Hiába fognak akkor csökkenteni a szaudiak.35 körül el lesz,mint 40 körül.
Összetett a helyzet, egy elhúzódó válságkor a "könyvekből" sem látod a valós helyzetet, csak mikor bejelentik a csődöt.
welcome in the land of matgab. A lengyel bankrészvények esetében sem görbül mosolyra a szám...
most nézem, hogy rohadna széjjel az egész szaudi klán... tegnap sdrl -10% és 5$ alatt vergődik... pfff
ma is úgy néz ki esik egy tizest a seadrill... :-((
Holnap OPEC ules. Lehetseges azert adtak be. Pedig ha ez igy marad egy bear marketet fog elinditani....
Szerintem a kamatemelés és a bebukó dollár kötvények okozzák majd a bear begyorsuló szakaszát, amiben közre játszhat a nyersanyagtermelő országok csődje/nehéz helyzete.
Próbálok rendszerben gondolkodni, a jelenlegi longos örömködés csak "elterelő hadművelet" a kamatemelés előtt.
Szerintem epp forditva! Ha nem lennenek ilyen olcsoak nyersanyagok, mar medvepiac lenne, semmi masra nem tudom velni, hogy a megindult medve ismet bikas lett utobbi 1 honapban
most lehetne jól megkajáltatni a shortosokat. :)
http://www.investor.hu/news/20151201-a-piac-ujabb-medvet-araz-az-olajpiacon.html
padlón a határidős long pozíciók mennyisége.
Igen a 40 alá lemegy az rendben, jövőre várható szintén, de a 25 dollárt nem tudom hova tenni.
Az a jelenlegi szintről még 40 % bukta lenne. Egy nagy tőzsdei pánikot is generálhatna.
hirtelen csak két régi témába vágó hsz-met talältam meg:
2228 2015.01.13 11:02 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Fornit
immär 45 alatt....
de sok idö, mire 40ig megy...türelmetlen vagyok mär, pedig igazän 30nak örülnek csak nagyon
4948 2015.05.28 14:36 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: olaj kitermelesi arak Címzett: @matgab
én toväbbra is tartom, h. valszeg nem volt még meg olaj mélypontja, 40 alá várom, még akár idén, vagy lehet, ez mär kitolodik jövöre