Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#754479 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #754414

Ne legyél türelmetlen! Ma én is intézkedtem a T-nél...nem írol le mert hosszú és tanulságos! :-) Viszont kell-e ennél nagyobb kecsege!?

"Egészséges párbeszéd alakult ki a szektor szereplői és az állam között, részben az internetkonzultációnak köszönhetően mindkét fél újraértelmezte ezt a viszonyt.

Pozitív fejlemény, hogy a kormány 27-ről 18 százalékra csökkentette az internetszolgáltatás áfáját, de egyre több jel utal arra, hogy az ágazati különadók is csökkenhetnek. Mattheisen kiemelte: a távközlési adóval kapcsolatban is kaptak biztató híreket a közelmúltban. "

Matyi semmiből sem tanul! Hányszor kell még átba.. a kormánynak? De legyen igaza és csökkenjen az adó!

#754410 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #754407

Azt senki nem állította, hogy a T jó lenne mint szolgáltató a userek számára, sőt! Jelszavadra emlékszel? :-) A freemailt-t junk mail tárolására sem szabad használni! Most már legalább Te is megtanultad! :-)

#754409 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #754404

Az mit jelent, hogy vételi ÖTLETET fogalmazunk meg!? Gratulálok az elkövetőnek! Ilyen "elemzőnek" vagy akárminek én is elmennék szívesen! Úgy látom semmilyen tudás nem kell hozzá, sőt! az esetleg hátrány :-) Mellesleg az is egy baromság, hogy szektortársaihoz képest ne lenne olcsó! A cég valós"értékékéről" (amit ugyan jelentősen ront, hogy kis hazánkban üzemel) nem is beszélve.

#754407 matgab Előzmény: #754404

Annyira jó ez a t, hogy a freemail-es (csak junk mail tárolásra használt) email-emre nem is tudok belépni 3 napja...

#754404 Janicroft Előzmény: #754376

Megy a kecsegtetés megint, ezúttal a KBC-től:

Véleményünk szerint a 400 forintnál lévő markáns támaszok visszatesztelése rendkívül jó alapot biztosít egy beszállóra a Magyar Telekomban, aminek következtében vételi ötletet fogalmazunk meg a telekompapírra. Habár a kedvező technikai kép ellenére a szektortársakhoz viszonyítva már nem tűnik olcsónak a Telekom részvénye, a szektoradó esetleges csökkentése és a jelenlegi várakozások alapján kifizetendő osztalék növelése nagyban javítana az összképen.

Technikai alapú stratégia: beszálló 405 forintig; célszint 434 forintnál; stop-loss 392 forintnál; hozam/kockázat legalább 2,2

#754402 Janicroft Előzmény: #754365

A Fradi kétmillió szimpatizánssal rendelkezik? Azért ne túlozzunk, Magyarországon jó ha tízezrek néznek magyar focit :)

#754376 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #754375

Persze, hogy megtudnák fizetni ezt a nagy tisztességet! Legfeljebb 2030-ig nem fizetnek osztalékot. Miközben vesznek még egy talicskát... tudjuk miért! :-)

#754365 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #754354

A Felcsútnak is a T lesz a főszponzora 100 évig! Illeszkedik is Matyi úr mondandójához...miszerint:

"Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgatója azzal indokolta, hogy három évre a zöld-fehérek mellett kötelezték el magukat főtámogatóként, hogy a Ferencváros az ország legnépszerűbb labdarúgóklubja, amely egy friss felmérés szerint mintegy kétmillió szimpatizánssal rendelkezik. Elmondása szerint a cég sportszponzorációs stratégiája keretében csakis meghatározó, tömegeket vonzó és országos méretű szurkolótáborral rendelkező klubokat támogat, s véleménye szerint a Ferencváros minden kritériumnak megfelel. "

A Felcsút meghatározó, tömegeket vonzó és országos méretű szurkolótáborral rendelkező klub természetesen! Egyéb kérdés? :-)

#754260 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #754235

Úgy legyen! :-) Különadót ismerjük... de ez a cég a különadó ellenére is hatalmas nyereséget képes termelni(köszönhető az árpolitikájuknak is:-) csak valahogy ezt a nyereséget nem igazán sikerül nekik kimutatni! A miérteket már bőven kitárgyaltuk a totyikban.

#754235 banyaiz Előzmény: #754196

Itt is a különadós műsorozás kontra osztalék téma ezt a papírt még szemmel kell tartanunk. Van még benne lehetőség vsz , de, hogy mikor harapnak rá .

#754234 banyaiz Előzmény: #754196

Vették ugye most otp-t ricsit idén. nem tudok nem gondolni arra milyen szép lenne telko is ilyen 300-400 közöttről 600 közelébe . Mol is kimaradt a nagy vételekből. Kettő gyenge láncszem, de még érdekesek lehetnek majd ha Bétet megszeretik igazán.

Ami még kérdőjel sajnos. De azzal a logikával bux nagyon lemaradó volt aztán idén eljött az ideje, érdekes lehet a papír , és mol is vsz. Majd a bét fejlesztés meghozza a vevőket. :)

#754196 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #754169

A piac viszont nem igazán lájkolta a karbonsemlegességet! Ilyen ez a g@ci piac...csak karbonnal szereti! Illetve ez az izét még úgysem. Nézzük például a Richtert. Termel évi 3 forint profitot, fizet 50 fillér osztalékot és a piac lájkolja! Pedig bizton állíthatom, hogy a karbonsemlegességnek még csak a közelében sem jár! De vessen is magára aki nem karbonsemleges, mert az annyit is ér! :-)

Izgatottan várom a holnapi remek, mondhatni már-már világraszóló hírt ! Bár attól tartok, hogy még egy ilyen fantasztikus hír és máris ott leszünk 370 közelében!

Újabb remek hír!!! Irány…

#754118 Nyeretlen_Keteves

Újabb remek hír!!! Irány a 600!!!!!!! vagy akár 800!!!!

http://www.autoszektor.hu/hu/content/zold-autokkal-vedi-kornyezetunket-telekom

"A távközlési szolgáltató egyúttal közölte, hogy a Magyar Telekom Csoport – beleértve a macedón és montenegrói leányvállalatot – az európai vezető távközlési szolgáltatók közül az elsők között teljes mértékben karbon semlegessé vált"

Hurrá! Teljesen karbon semlegessé váltunk! Erre a hírre vártam évek óta! Nagyon halkan azt is megjegyezném, hogy osztalék fizetés semlegessé is...az elmúlt években.

Hétvégén próbálkoztam le…

#754101 Nyeretlen_Keteves

Hétvégén próbálkoztam letölteni a T oldaláról a számláimat.. ezt az üzenetet kaptam:(mentségükre legyen mondva, hogy kb 15. próbálkozásomra azért csak sikerült)

"Kedves Ügyfelünk!

Jelenleg a felhasználói élmény javítása érdekében technikai karbantartást végzünk. Előfordulhat,

hogy egyes oldalak nem elérhetőek, illetve nem minden funkció működik online shopunkban és online ügyfélszolgálatunkon. Kérjük, látogass vissza később!

Az esetleges kellemetlenségek miatt elnézésed kérjük! Megértésed és türelmed köszönjük!

Üdvözlettel,

Telekom"

Már megint, és még mindig képesek fokozni azt a qrva felhasználói élményt! Lassan már tényleg nincs hova! :-)Nekem már olyan élményekben volt részem, hogy azt el sem tudom mondani.... szerintem erre az élményfokozásra kellene több erőforrást biztosítani és nem a fociba kellene önteni az osztalékunkat! :-)

Mattheisen úr ezt a jó tanácsomat igazán megfogadhatná! Ráadásul ingyen adom! :-) Ellenkező esetben nagyon sokan úgy gondolják majd, hogy inkább nem kérnének a szolgáltatásaikból.... Hajrá T! és ha igazán nagy élménybe szeretnének részesíteni akkor legyen az árfolyam 600! (de izibe:-)

#754011 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #754008

Köszönöm szépen! De ez nem igazán jó hír! :-) mivel eddig is nyalt a T ezen a vonalon(is), több de inkább kevesebb sikerrel. Sőt! Ezt a részvényesek "pénzének" felesleges elherdálásának tekintem. :-) Kaptak ugyan "morzsákat" az "önzetlen" támogatásért cserébe, de ezekből a morzsákból sem látott semmit a részvényesek azon tábora akik közé mi itt tartozunk. Akkor hétfőn nem állok be vételre!:-) Ráadásul Újpest szurkoló vagyok, illetve voltam, mert az NB1 történései már évek óta nem érdekelnek.