Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#754176 KawaBazsy Előzmény: #754161

Sztem pont karácsony után vannak a leárazások, persze a választék is kisebb.. Sztem én akkor fogok körülnézni a DSLR piacon.. :-)

Mosógépet kell vennem. A…

#754161 Csusza

Mosógépet kell vennem. A régi piszkosul az utolsókat rúgja, de még éppen üzemelget, szerintem pár hét élet lehet még benne. Szerintetek várjak, hogy lesz karácsonyi akció, vagy ne szarozzak, és vegyem meg?

Most pénteken semmi kedvezmény nem volt mosógépekre, nem tudom, hogy vajon karácsonykor szokott-e lenni ilyen gépekre akció.

A kamu kedvezmény persze nem ér, olyat én is tudok, hogy mocskosul rohadt drágáról leengedem az árat simán rohadt drágára, s még így is 10%-kal többért árulom, mint mások...

#754143 taresz Előzmény: #754042

Ha veszel egy routert mondjuk Linksys-t (de némely ASUS is tudja) és lecseréled a gyári firmware-t akkor jobban lehet terhelni, mint 100mW. Ez a két említettnél 250mW-ig mehet, de igencsak melegedni fog.

Hiába egyébként az egész, mert ha csak az "adó" oldalt erősíted pont nem csináltál sokat, mert a "vevő" oldalnak a wifi teljesítménye nem lesz több. Kétirányú a kommunikáció.......

Hogy szemléltessem lehet olyan eset, hogy a telefon/táblagép azt mutatja, hogy full a wifi jel, mert azt érzékeli, de az eszköz visszafele már annyit sem ad, hogy be loggoljon a router-re.

Repeater, lehet segít, de annak meg az a hátulütője, hogy ha a forrás jelet is látja meg a repeat jelet is akkor begabalyodik a rendszer ha szarul van beállítva. Lévén ugyanazon SSID, csatorna meg miegymás.

#754050 Koffein Előzmény: #754042

ha nagy területet kell lefednie, akkor jelerősítővel lehet bővíteni a routert...

#754019 taresz Előzmény: #754009

...de az sem a saját firmware-jével. Tomato, és open-wrt ha jól emlékszem. A linksys-t 250mW-;ig el lehetett küldeni aktív hűtés mellett.

#754009 Koffein Előzmény: #754007

Szerintem, ha Erős Pistával bekened, akkor nagyon erős lesz bármelyik... :DDD

Komolyra fordítva a szót, én a Linksys routert tudom ajánlani... :))

Urak. Hozzá értőktől, …

#754007 hosszhuszár

Urak.

Hozzá értőktől, vagy tapasztaltaktól kérdeznék.

Wifi routert kell vennem, de valami nagyon erőset szeretnék.

Van valakinek valami tapasztalata, milyet vegyek?

Köszi.

#753383 walex Előzmény: #753381

Azért remélem, lesz pár lelkes user, akik lerendelnek jó drága cuccokat pikkpakkpontra kp-s fizetéssel és "elfelejtenek" érte elmenni. :)

Profi szervezés, több ez…

#753381 walex

Profi szervezés, több ezer anyázó komment a Fb oldalukon. Nem értem, erre mi szükségük volt. Aki meg volt elégedve eddig velük, most azokat is megszívatták.

#753306 Koffein Előzmény: #753304

mint ahogy az sem, hogy egy normális szervert nem tudnak alápakolni, amik elbírják a terhelést... :)

szerintem ez már kontárkodás, a fekete pénteki hagyományok arcul csapás, ha nem tudják normálisan levezényelni, akkor ne hirdessék meg...

#753303 Koffein Előzmény: #753295

erre én is gondoltam :D lehet jövőre érdemes volna egy ilyen oldalt összedobni, csak ez már szerencsejátéknak minősül :))

Ahogy várható volt, össz…

#753295 walex

Ahogy várható volt, összefosta magát az Edigital oldala, akárcsak tavaly.

Miért nem lehetett erre fogadni? :)

google forräsok megbizha…

#752453 rbbj11

google forräsok megbizhatosägärol ibizänak:

#749283 taresz Előzmény: #748387

Helló Józsi ! Debreceni kanyar megoldódott? Holnap megyek, kedden jövök........

#748979 rbbj11 Előzmény: #748426

formalin, zinc salts, alcohol, salicylic acid and glycerin

Ha jól cserélik a vért, az a börbe is diffundál, hisz még a szem íriszét is sikerült konzerválni, de ez le van írva a cikkben