Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#753997 Margaretta Előzmény: #753903

A mezőgazdaság eredményessége megvan, amit főként a területalapú támogatások is okoznak.

A gond ott van, hogy azt simán bezsebelik és a zsebből nem igazán engedik ki. Lásd végeláthatatlan szántóföldek legkisebb ráfordítással járó búzával, kukoricával, repcével, napraforgóval való bevetése.

Pedig ebből a pénzből simán létre lehetne hozni a minőségi zöldségtermesztést, az állattenyésztést és a feldolgozóipart is, de befagy az egész a zsebelésnél.

#753993 walex Előzmény: #753992

Csak a szokásos ettől a balos oldaltól, OV csak a hibás, miközben nyakig benne van minden magát rendszerváltónak mondó és hazudó kommunista párt.

#753951 Ibiza Előzmény: #753918

szabadság van..mindenki ott nyüzsög ahol akar...Én még láttam sorokat a banánért..vagy péknél friss kenyérért..akkor inkább lökdössék egymást az hajlitot3Dtévéért..

cifra nyomorúság...kell az önbecsüléshez...

#753950 Ibiza Előzmény: #753923

nem tudjuk ki olvassa a fórumot.. talán valaki kedvet kap normális politikusnak lenni..

#753925 banyaiz Előzmény: #753902

Mondtam már nem tér el annyira az "eltérő kultúrájúak" kultúrája a bennszülöttekétől mint amennyire első blikkre felületes szemlélőnek tűnne. :)

Calais 2 az áruházban mert akció van.

#753923 rbbj11 Előzmény: #753911

ez jó, példamutató, de ettöl még igaz, hogy vmiröl sokat beszélni, de nem tenni, felesleges

De ha jolesik, ird meg le 5x, elfer itt

#753920 Koffein Előzmény: #753916

még ha a te pofád járna, de a politikusok pofája is jár tett nélkül... :D na jó minimális tett mellett, egyik helyen megspórolnak 10milliárdot, a másik helyen elköltenek 100milliárdat valami _aszságra... :))

már csak magamnak dolgoz…

#753916 Ibiza

már csak magamnak dolgozom.. én a magam területén rendben vagyok..a társadalmi szeletemet elvégzem... jó hatásfokkal dolgozom.. feleslegesen nem használom mások eszközeit energiáit sem..

védem a természetet..környezettudatosan élek..nem szemetelek..csak olyan állatot ölök meg amit én magam vagy családom minimum 70%ban elfogyaszt.. a maradékot visszaadom a természetnek.

nem pacsálom az erőforrásokat..

nem keveset adózom (tehát járhat a pofám)

nem várok el többet mint amit én megteszek..(inkább kicsivel kevesebbet)

Azt gondolom átfogó - talán egyedi- képem van a társadalomról és a világgazdasági eseményekről.. tehát max egy tanácsadói státuszt vállalnék.. akár ingyen is..

#753913 Ibiza Előzmény: #753911

már csak magamnak dolgozom.. én a magam területén rendben vagyok..a társadalmi szeletemet elvégzem... jó hatásfokkal dolgozom.. feleslegesen nem használom mások eszközeit energiáit sem..

védem a természetet..környezettudatosan élek..nem szemetelek..csak olyan állatot ölök meg amit én magam vagy családom minimum 70