már csak magamnak dolgozom.. én a magam területén rendben vagyok..a társadalmi szeletemet elvégzem... jó hatásfokkal dolgozom.. feleslegesen nem használom mások eszközeit energiáit sem..
védem a természetet..környezettudatosan élek..nem szemetelek..csak olyan állatot ölök meg amit én magam vagy családom minimum 70
ne írd le, tedd
Attol, mert leirod, nem törtenik semmi
látták amerikai felvételeket..cibálás lökdösődés..berohanás...felkapni..és mint rögbijátékos törni a pénztár felé.
Persze, 10 millio lakosbol sokak jol elnek, de nehany millio naprol napra él, szinte nyomorog, azokat nem lätod a pläzäkban, ha a bkv bérlet ära is gond.
mondom hogy van itt pénz... viccc
"Információink szerint a debreceni Media Markt üzlet előtt már nyitáskor több, mint 100 ember várakozott, a függönyök felhúzását követően beözönlöttek a boltba, keresve a legjobb Black Friday ajánlatokat. Később szembesültek csak azzal, hogy a Media Markt Black Friday akciója kizárólag az online felületen érhető el, ott ráadásul már éjfél óta megy."
http://tech2.hu/black-friday-2015-megrohamoztak-a-media-markt-aruhazakat-feleslegesen-2767702
ez olyan mintha szüleid fizetik a lakásrezsid..és megnéznék hogy néznél ki nélküle.. ha nem lenne akkor másképp lenne...de van ezért kalkulálsz vele.
Most lehetne rendberakni a gazdaságot..az államszerkezetet magát a felépítményt...kialakítani a gazdasági motorokat...valami mocorog de nem sok.
Az a gond 4évente vannak választások..a választás éve már leves.. utolsó évben elszórnak mindent.. mert nem akarnak hagyni a következő brigádnak.. anno fidesz volt az egyetlen aki pozitív egyenleggel adta át a kormányzást..rá is ugrott a libsibalos csürhe..utána jött az elmúlt négyévezés..ma már rutinosabbak.
Máskor is ugattam egy hosszútávú de lépcsőzetes átalakítási és fejlesztési tervet kell készíteni..annak mentén haladni..az ellenzékkel is aláíratni..ha nem írja alá akkor megszívja a választóknál..ha aláírja akkor számonkérhető..
Írjam le megint?
a hozzáadott érték növelése az exportáruknál..
Termelés és szolgáltatás erősítése.. mindegyik munkaalapú..nem csak ha üt valaki egy vasat (orbánnak)
mezőgazdaság fejlesztése..minél magasabb szintű feldolgozása a m.termékeknél.. ami felszippantja az alacsonyan képzett munkaerőt..(mint a raktározás és a bérmunkák.)
korszerű gyümölcs- és gabonatárolók regionális építése.. ne az aratás után kelljen azonnal lábon eladni a kufároknak.
Kikötők raktárak vasút repülőterek fejlesztése.. energetikai elosztóközpont együnk..gáz olaj áramvezetékek..
piaci szabályozás..ez állami beavatkozás..importtal saját bankrendszerrel (ez alakulgat)szabályozni a prémium helyzetben lévő p. szereplőket.
Azt gondolom nem kell GDP arányosan államadósságot csökkenteni..a jelenlegi szinten lehet tartani..kezelgetni..és a GDP-t növelni.
Egy kockás papírra felírni az adottságainkat földrajzi helyzetünket..barátainkat..potenciális ügyfeleinket..és ebben mozogni...(segítek ha kell) és persze erősen euban maradni..
bla bla bla..tovább is van mondjam még..de ha én látom akkor másnak is kell..akinek ez a melója..
nem ****kodni nézni a másiknak milyen órája hátizsákja kocsija van..meee akkor nekem is kell csak nagyobb..
ez a paraszt gondolkodás.. haszonnak lenni kell..szerezni kell minden nap.. és persze nagyobb mint a szomszédé..
Anno jártam vidéken..házak egymás mellett.. mint matrióska..az újabbak mind fél méterrel magasabb mint előző..persze a felső szint soha nem lett kész..le volt nejlonnal zárva..
nincs itt válság kérem szépen... ahol 80-90k-s tv-ért széjjeltapossák egymást, akkor nincsen gond, minden rendben van és különben is...
http://hvg.hu/itthon/20151127_egymast_tapostak_az_emberek_kaposvar
www.portfolio.hu/gazdasag/megis_hogyan_neznenk_ki_eu-tamogatasok_nelkul.1.223003.html
ideje volna megszívatni, mert elég magas lovon ül...
http://nol.hu/belfold/130-milliot-dobtak-ossze-juhasznak-hogy-leleplezze-az-onkormanyzatot-1577013
jó poén..kis geczi rogán pofára esik
hát azért ez egy méretes pofára.....TEK,óriási.
Teljes lyukra futásnak látszik a TEK nagy durral bejelentett hatalmas leleplezése: a bíróság elutasította már az előzetesbe helyezést is, miután kiderült, hogy a "nemzetközi beágyazottságú szélsőségesek" szimpla világháború-rajongó fiatalok, akik az erdőben találták a fegyverrelikviákat. Hajdu János TEK-vezető kedden még bombalaboratóriumról beszélt. Az Index úgy tudja, a terrorelhárítók a parlament nemzetbiztonsági bizottsága előtt sem bontották ki az igazság minden részletét.
A Magyar Nemzetnek jobban hiszel?
http://mno.hu/gazdasag/magyar-fold-kulfoldi-tulajdonban-1315687