Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

no lássuk, a fed döntésé…

#755780 Koffein

no lássuk, a fed döntésére mit lépnek a piacok... :)

Re: nincs cím

#755622 Koffein Előzmény: #755365

a star wars őrület folytatódik... :)

lesz rekord, vagy nem lesz rekord bevétel? :)

Re: nincs cím

#755514 JP Előzmény: #752703

"olaj, arany, és euró.

persze csak a jüan, rubel és néhány kelet-európai deviza után"

Leborulok a nagy igazság "a nőket nem megérteni, hanem szeretni kell" előtt. De egyszer letérdelnék hosszú szép lábaid elé, Disco, könyörögve neked, magyarázd el nekem, hogy mit látsz még mindig a rubelben? ... mert én ezt nem értem

Szóval "A hipermarketlán…

#755339 Koffein

Szóval "A hipermarketláncnál úgy látják, a játékok terén az idei év slágerei előre láthatóan a Star Wars és a Frozen licences termékek lesznek, illetve egyre keresettebbek a drónok."

A meglátásom szerint a Disneynek zsíros karácsonya lesz, licenc bevétel + siker movie... nem is értem, hogy miért nem vettem Q1 környékén... grrrr

http://www.penzcentrum.hu/vasarlas/csucson_a_boltok_de_lesznek_meg_akciok_karacsonyig.1047466.html

mi lesz veled yahooooo? …

#754369 Koffein

mi lesz veled yahooooo? :)

"Könnyen lehet, hogy a Yahoo (Nasdaq: YHOO) eladja az internetes érdekeltségeit,írja a Wall Street Journal. Az igazgatósági tagok a hírek szerint szerdától péntekig tárgyalnak majd, aminek keretében a kulcsfontosságú divízió értékesítése sem kizárt. Emellett az Alibabában lévő részesedés sorsáról is próbálnak dönteni a cégnél."

Re: NYSE to eliminate stop loss orders

#753805 Ricsi Előzmény: #753764

Semmi értelme nincsen, mert a stop helyett beállsz oda nyitni egy ellentétes pozit, és meg is van oldva. Aztán ha megnyílt, a kettőt összezárod.

Re: NYSE to eliminate stop loss orders

#753764 Stef Előzmény: #753756

Azzal magyarázkodnak, hogy a stop-vadászatot akarják eltüntetni, így csökkenteni a volatilitást.

Szerintem a hatása: a nagyok majd jól beverik a tőzsdét, a kicsik megijednek, szórják majd a nagyok az alján mindent felporszívóznak.

A kicsiket fogják szívatni csak.

Amennyiben ragadós lesz, akkor el lehet képzelni milyen hatása lehet más tőzsdékre is.

Az S&P szerint idén …

#753619 Koffein

Az S&P szerint idén már 99 – ebből 62 amerikai – általuk minősített vállalat ment csődbe, ez 2009 óta nem látott rekord, akkor 222 cég vált fizetésképtelenné. Az érintett amerikai cégek 60 százaléka az energia és alapanyagszektorba tartozik, nekik is köszönhető a bóvlikötvény-hozamfelárak látványos emelkedése.