Van neki ez a pár 100 k db ami a nagy szórásból megmaradt . Ehhez jött hozzá most az idei 61 k bónusz . + van neki olyan amit céges tulajdon de a cég az övé. az 500 k közvetett.
Megint halmozódik remélhetőleg nem akar egy újabb vágóhidat.
Van neki ez a pár 100 k db ami a nagy szórásból megmaradt . Ehhez jött hozzá most az idei 61 k bónusz . + van neki olyan amit céges tulajdon de a cég az övé. az 500 k közvetett.
Megint halmozódik remélhetőleg nem akar egy újabb vágóhidat.
Melyik mennyiséggel van több Csányinak a 61 569 darabbal, vagy az 500.000 darabbal????
Basszus, neki több van, mint nekem???
:-)
Nyitáskor vettem egy kicsit én is. Mondjuk ebből a mennyiségből nem lesz újsághír...
Az OTP javadalmazási politikája keretében 70 025 darab OTP-részvényt értékesített, mellyel egy időben Csányi Sándor részvénytulajdona 61 569 darabbal nőtt.
http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/otp-reszvenyt_vasarolt_csanyi_sandor.5.223134.html
ugy értettem én is:)
illetve gondoltam rád.:)
Nem engedik??
Én nem engedtem, amint kiszórtam a pakkom felét, már meg is fordult...
nem engedik esni.
Ha "ingyen" kapnám, én is kiszórnám, bármennyi is lenne az aktuális árfolyam...
Jól politizálsz, ügyesen helyezkedsz középre, tetszik. Kellesz a pártba!
http://babits.pte.hu/tananyagok/nagy_haboru/propaganda_elemei/image002.jpg
:-)
"ismet elmondom nincs mas nickem"
Megint kamuzol. Te vagy Őfelsége, már régóta biztosan tudjuk.
;-)
Mai napot hogyan értékeled? Tegnapi gyertya longos megerősítésének ez jó?
nem fontos hány neved van..
egy TA-s sem mondta a 650et fontosnak.. és azt sem..650ről rendszerint elmegy 950ig ( ilyet TA nem nagyon tud.)esetleg belekarcol a 6kba..
de ne rugózzunk már csacskaságokon..
Mivel tobbszor meglettem szolitva, ismet elmondom nincs mas nickem. Tok folosleges lenne mas neven irni. Megkerlek ne keverjetek allandoan masokkal. Tudjuk, hogy nem hiszel TAban. Allandoan erre megy ki a dolog. En es Lenthor biztos nem kerjuk, hogy higgyel benne, akkor minek ezt allandoan csamcsogni.
Ellenben tevedesben vagy, ha azt hiszed, hogy ha elmegy 650ig, akkor altalaban elmegy 950ig is. Ez mi, ha nem TA szint?? Biztos nem fundamentas megfigyeles! Yo8!
Én nem irtam soha semmit a beirására.. ő azt nyomja én meg a TP-ket..a hathorozásra pukkant el..
Én konkrétan leSZ@rom, h Lethor=Hathor-ral !!! Jókat ír, Te jókat mondasz! 1:1!
bizony elég régóta nyomom a tőzsdét.. 12-14éve?...nem is tudom..
már tömeg is vagy.. vagy felkent képviselő? kiknek a nevében beszélsz?
Beirtam a szintjeimet.. te is.. emlékeim szerint az enyémek működtek..kár duzzogni.
Lenthor Hathor....kicsit hasonló nevek..