nálam Tp van..tapasztalati szintek.. nem várok denevérembereket hollócsillagot meg egyéb gyermeki dolgokat.
nálam Tp van..tapasztalati szintek.. nem várok denevérembereket hollócsillagot meg egyéb gyermeki dolgokat.
Akkor neked nem kell komolyan elgondolkodni a TA rajzokon. Kimész az erdőbe és megkérdezed a nagy mókust.
:) mindenre van TA.. Hathor is szerette az impresszionista chartokat.. vagy felmegy vagy le..ugye megmondtam.. :))
hírekre megy a világ.. majd békeidőben lehetnek chartok meg TA.. ráadásul gyorsabb is lett a világ.. ma már a TA alapon szivatják is a népeket.. már minden kismókus chartot rajzolgat.. oda rakják a stopokat ahova tanítják nekik..akkor? nyílván kihasználják..
Jön a Karácsony! Kell a pénz az asszonyra meg a barátnőre.
tegnap is szórták otp-t a vezető (k)
DAX próbálja áttörni a Kumo-t (felhő) ha nem sikerül, akkor mehet a napokban betett célár felé.
161.8%-os fibo 11.332-n.
igen, Én is értettem, csak a kommentárodat olvastam félre. Azért év végig esés, gonosz volna. Tapló télapós :)
Igen! Innen elindulhat lefelé a "C" hullám, mert a feltétel teljesítve. A Kitörés csak 6116 fölött lépne életbe, mert akkor semmissé válik a "B" hullámról való lefordulás.
2015.07.22 18:00 Lenthor (Kezdő fórumozó) nincs cím
A rajz alapján még az OTP felmehetne 6250 környékére, vagy 6750-re
Nem jót linkeltem és más honlapról. Itt már lehet, hogy jó lesz.
azt linkelted be, hogy leesik 5200 alá, nem azt, hogy kitör :)
Na beteszem, de csak 6116 fölött válik lehetőségként.
Idézet:
Dátum: Szerda, 2015-07-22, 17:01 Hetesen jelenleg a 6250 környéke nézhet ki csúcsnak, vagy 6750 környéke
Csatolmányok: 6947967.png(177Kb)
ha ez bejönne igen szépen megviccelnék vele a kereskedő tömegeket...
idézet: 2015.11.05 11:41 Lenthor
Nem tetszik ez a nagy vételi erő. Komolyan kell foglalkozni ezzel a lehetőséggel is.
Hát igen! Komolyan el kellett rajta gondolkozni, november 5.-én.
Van egy nagyon régen betett rajzom, még a nyár elején. Ha 6116 fölé megyünk, akkor az a verzió lép életbe és újra beteszem.
Kész vagyok, két napig nem volt netem, nem tudtam kereskedni -köszönöm, tékom- erre persze olyan napot kell kihagynom, amikor még én is tudtam volna keresni... :-/
Ma egy Bika engulfing (átölelő) alakzatú gyertyát kaptunk.
Itt megnézhető!
http://tozsdeakademia.com/technikai-elemzes-oktatas/bika-engulfing-atoelelo-alakzat