felvettem a figyelőlistámra...:-)
Jól néz ki (hullámok alapján eddig max 8 hónap kellett, hogy elérje a 17$-os sávtetőt):
De mar a hir elott teljesen ki volt arazva a felvasarlas. Most raaadasnak meg lejjebb nyomtak mint az elso pletykaka megjelenesekor, tehat mar diszkont az ar, mikozben sztem nem veglegesen esett kutba az osszeolvadas
Utánanéztem, hát úgy néz ki a dealt megakasztották és eltolták 2016 májusára:
http://www.marketwatch.com/story/staples-office-depot-to-fight-ftc-on-blocked-deal-2015-12-07
Szépen beadták, de a 10,5 erős támasz volt a charton. Tipp hogy valami nagy befektető az erős dollár miatt kitáraz vagy az arabok vonják ki a lóvét...
spls nagyon jo äron van, mär mäsodjära bövitettem benne tegnap
Felväsärläs megvolt, en nagy profitnövekedest varok töle, mivel nincs több nagy konkurens
Arrol nem is beszelve, h. mostanra teljesen kiärazodott belöle a felväsärläs, mintha a felväsäroltat nullära erteklnek, ami nyilvänvalo marhasäg
FIT chart alapjän jo, de toväbbra is sorsjegynek tartom fundäsan
RBB a SPLS-el mi lett, hogy így beadták. A felvásárlás utáni dolgot követtem egy ideig, de azóta semmi. Az emlékeim szerint ez az árszint már elég jó nem?
A FIT-ről mi a véleményetek, mert chart alapján lehet benne kakaó.
pedig fundäsan messze nem ilyen impozäns: csak szüken dupläzta a bevételeit és nettó eredményét
Alaposan ätäraztäk...
3 év alatt 6x-zott, eszméletlen!!!!!!!!!
Royal Unibrew!
nem annyival, mint amennyivel kihigitottäk a regi reszvenyeseket
ez kb GM csödjének megfelelö szämok...
meg gondolom ilyenkor az egy részvényre eső érték is csökken... :-/
igen, megtaláltam, 1:15 higitás + megfejelve 30 centes uj árral. Tehát aki 30 centért is vett, 15-ödét érte másnap
már megint mi a faxom van a raffival???
De gyűlölöm, hogy minden nap valamelyik részvényem ilyen szinten beesik!!!
ete = nbg? ha igen, akkor új részvények kerülnek piacra, tehát hígítás lesz, ezért volt, van egy nagyobb pánik eladás.
mi törtent görög ETE-vel??!!! Elég rosszul áll belöle a mini pozim, ma is -50%