Az.
És ha nem fogok 5 percen belűl kávét kapni akkor piszkos módon morcos leszek és még rosszabb lesz a világ ...
Az.
És ha nem fogok 5 percen belűl kávét kapni akkor piszkos módon morcos leszek és még rosszabb lesz a világ ...
Persze, ez így lenne logikus.
Egyébként GG: nem csoda, hogy nem nyúlkálnak a nagyokhoz, hiszen a saját köreiket ők sem piszkálják. Van ismerősöm, aki az apehnél volt felsővezető........ Akkora háza van, hogy van olyan szoba ahova évekig be se megy.
Korrupt, mocskos egy világunk van.
De ha tudom, hogy nem villoghatok, akkor nem teszem.
szerintem
Valljuk be, iszonyatosan erős jellem kell ahhoz, hogy ennyi pénz ne bolondítsa meg az embert.
Nem az írigység szól belőlem de az államot valójában az ennyire elszemtelenedett csalók teszik tönkre. Az egyszerü embereket meg apró, csip-csup dolgokkal csesztetik, hogy legyen munkája az APEH-nek ...
Egyébiránt, ha már lop - mert olyan mindíg is volt, mindenhol - akkor tegye ésszel, mértékkel.
A magyar adóhatóság is hasonlít a magyar redőrségre : a legkönnyebben bírságolható réteget fogja üldözni gondolok itt a közlekedésiekre. Mintha máshoz, másokhoz nem is mernének nyúlni ...
Mikor nőnek már föl ?!
:(
Szia.
Az a 3.5 milliárd, a meg nem fizetett áfa.
És az az érdekes az egészben, ha "nem harácsolnak", szerintem még mindíg csinálnák.
Az rtl en tegnap volt egy képes riport, ez üggyel kapcsolatban, a gárázsban egy porsche dzsip, és egy merci cl, az újabbik fajtából......
lefogtaltak valami kisrepülőt is.
A flanc lett a vesztük, szerintem.
Ha csak a meg nem fizetett áfára gondolok ...
Hát áll a hátamon a szőr!
Engem meg most csesztetnek mindenféle apró - párezer forintos - marhasággal ...
:(
Tegnap lefüleltek ismét egy "bandát", 3,5 milliárdos áfacsalás miatt.
Ebből a körből tudtak jól élni egy páran..........
Ennyit tudtak rájuk bizonyítani.
Mennyi lehetett valójában?
A kutyám a szemem fénye,ő van az avataromon!:)Nagy hóhányó a kis dög!:)
A macskáknak valahogy nincs szerencséje errefelé,gyakran elütik őket!Jól kijönnek a kutyával!
Egy 5 éves anyamacskám van még(jól kijönnek a kutyával)de az utódai valahogy nem érik meg az idősebb kort az autók miatt stb.
csak azért mert egy dolog nem mindig az aminek látszik..
ha lecsó kankutya akkor csak a farka után ment.. még visszajöhet.. anno egy macskám volt eltünt tavasszal 1-2hétre hazajött alig állt a lábán 2napig csak aludt meg ivott. biztos jó volt neki ,)
Amikor apám meghalt ( bár igaz, hogy nem ő nevelt) azt elfogadtam:
öreg volt, ez az élet rendje, nem tudtunk egymás lelkéhez közel kerülni,stb.
Amikor a Gizmo kutyám meghalt 11 évesen (előtte 4 évig cukorbeteg volt és
naponta 2x kapott inzulint) azt hittem, nem élem túl. most már elfogadtam,
hogy nincs és ez az élet rendje, de hetente többször elviszem oda macit
ahol eltemettem és megállok a sírjánál. Azt mondom neki: Gizmo, már másik
kutyával élek, de nem felejtettelek el. Macinak meg azt mondom: becsüld meg,
hogy itt együtt járjuk az erdőt és együtt vagyunk. Pár évés egyikünk magára
maradhat. Durva dolgok ezek, pedig csak egy állatról van szó.
ezeket olyan állapotban dobták itt ki,hogy az állatorvossal kb 3 napot dolgoztunk azon,hogy egyáltalán életben maradjanak...
úgyhogy nem hiszem,hogy el bírtak volna bánni Lecsóval,aki amúgy is az általam ismert legrafkósabb,legvagányabb kutya...
kisvasúton is szokott utazni:-)
és mi van ha a két "értatlan eb" tüntette el szegényt.. esélyt adva maguknak ,)
csak gyanütkeltek. de mi van ha még is :)
akiket kidobtak sose sajnáld,úgy jártak nálunk,mint ibizs story-jában az elkunyizott kutya.-)
de a Lecsó veszettül hiányzik....
sajnálom, hogy még mindíg nincs meg. meg azokat is, akiket kidobtak.
macit 8 hetesen tették ki erdőben. iszonyú mákja volt, hogy egy barátom rátalált.
up and down. and up. kutyasors mint az élet meg a tőzsde.
nagyon igaz,mondjuk én a dolgok" jön-megy" tulajdonságára gondoltam...
igen.. az élethez szerencse is kell..
ismertem egy kutyát ázott-fázott, ütötték.. barátom befogadta majd az egyik vendége elkunyerálta.. azóta a világ legjobb helyén van..high and low..