Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#753168 Stef Előzmény: #753163

Ez inkább SQ nem? Short Squeeze.

SC az csökkenőben mikor felugrik.

Rosszul tudom?

#753114 Hibaz Előzmény: #753112

Mindenesetre ez a mai nap emlékeztetett a 2004-2007 közötti időszakra,kiderül,hogy fals-e ez a mozgás vagy tényleg megmozdulna ez a kis magyar tőzsde...

Jobb, kis részvények is éledeznek.....ahol van teljesítmény....meglátjuk(én csak nézegetem ezt a mozgást az Émászom miatt...))))

#753113 Sumér harcos Előzmény: #753111

hát ugy éreztem jobban illik az élethelyzethez,ahol kiderült pisztácia nem is volt a csokoládé meg elfogyott:)

#753112 Hathor Előzmény: #753102

Én emlékszem arra a 300es Fej válladra, amit sehogyan sem láttam, leveleztünk is erről. Erre Te is emlékszel ,-)

Megnézem azt a fordítottat. Azt tudom, hogy most 5800körüli nyakvonallal volt egy napos fordított fej-váll itt az utóbbi hetekben, az kiment fel

#753111 Csusza Előzmény: #753109

Szerintem csak csendben lesnek a shortosok, most inkább nem szólalnak meg, ennyi lehet. Biztosan nem vagy egyedül, hatalmas az univerzum, sőt talán multiverzum! ;-)

Ha ettől jobb, bár nem hiszem...

És végre a rendes avatar! :-)

most én ezt nem értem,as…

#753109 Sumér harcos

most én ezt nem értem,aszongyák arra megy amerre a többségnek fáj.....

de ez most az egész ország összes forumán csak nekem fáj?rajtam kivűl itt shortot senki nem nyitott az országban 950en.

(meg rigónak,mert nem vásárolt eleget):)

mindenki longos,csupa nyerő,

micsoda egy papir.

:)

#753108 Hibaz Előzmény: #753101

Igen,25k meglehet....

Régen volt ilyen szép,széles vételi nap......Teló is megmozdulhatna,csak ott rengeteg ellenállás van még,de hát a vételek bármit legyőzhetnek..)