mind1 Hibaz,csak ne hibázz:)
mind1 Hibaz,csak ne hibázz:)
Az elmult 5 év egy szép nagy fordított fej-váll.......8000 ????
Szia
sávváltás 15-20Knál volt nem?
Most esetleg 20-25K.
A részények most vannak együttesen kitörésnél ebből a 22-23Ks bázisból
Lehet. Szerintem nem volt olyan régen, de mondom, nem emlékszem pontosan.
Akkor még szerintem 3800 volt az árfolyam,talán tavaly lehetett.....változik a parkett,én sem shortoltam be, akkor sem....
Ha jól emlékszem -nem is oly régen-, legutóbb temetted a papírt, és valami 2000 körüli rés betöltését -vagy ilyesmit- jósoltad.
De lehet, hogy rosszul emlékszem, nem tudom visszakeresni a korábbi hszeket...
Hopp, az tényleg kemény.
Forgalom 13 mrd, az is ritka komoly.
OTP-nél mindig is vízválasztó volt az 5900.....több évre meghatározta a sorsát,szvsz még csak most kezdik venni majd......közeleg a felminősítés............széleskörű vételek jelentek meg ma,sávváltás lesz BUX-ban is.......
Grat!
Kemény, ami megy. Ha valaki 3 napja azt mondja, hogy ma 6k-nál leszünk, helyből lehülyéztem volna.
mert elbaxtam,ennyi:)
2shortom beragadt.
van longom is.
Sumer, mi a francért shortolod a világ legjobb országának a legjobb bankpapírját?
Amiből kiszáll az állam az duplázza mindig az árát.
Felminősítés jön,
A nyereség állítólag turnaround -nál van jövőre és azután óriási profitnövekedés lesz, ha nem lesz világvége,
Magyarországot felminősítik nemsokára.
És még lenne néhány apróbb nagyobb dolog ami miatt ez most csak bullish lehet...
Ja és itt ez annyira megabullish, hogy még a faktor sem hatotta meg, 5450 óta benne állok és nem volt esés!!
Nem tartasz a felminősítéstől? Valami van mert Telkót vették a héten, aztán otp-t , ma Richtert indították meg. Holnap Mol?
Aztán pénteken felminősítés. :) Nem mondom ez miatt veszik de gyanús a dolog erre számítanak, vagy ez is benne van.
még szerencse,hogy van shortom bukóban.
senki ne csinálja utánam,mert a nevem veszélyes,
adni kell a piacnak,hogy adhasson:)