Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#753121 tigus Előzmény: #752895

SDRL gyj-ről van azért indikáció, a Q3-as guidance-ból tudható, hogy az EBITDA 160 millióval kevesebb lehet a Q2-nél, vagyis valahol 500 millió körül.

Ami érdekes lehet a likviditási helyzet alakulása.

2016-ban nagy probléma nem lesz, inkább 2017 lesz a neuralgikus pont.

Másik kérdés, hogy mikor dobja le a következő jó szerződéssel rendelkező egységet az SDLP-nek (ami a West Jupiter lehet), tovább csökkentve az eladósodottságát, de a hajó eredményének nagy részének megtartása mellett. (2016 Q2-re tippelnék.)

Néni problémát jelent,hogy ezután már csak Petrobras, és Pemex-es hosszútávú szerződései maradnak. (Azok meg most nem túl megbízható partnerek)

#752895 Greeny Előzmény: #751652

Gopro stopp kiütött közbven visszanézve 24.9-en, idei legnagyobb bukóm százalékban, elég csúnya figyelmetlenség (stoppot átugrotta, után pedig tartottam)

SDRL 6-on rávétel (meglátjuk GYJ mit mond)

#752526 rbbj11 Előzmény: #752522

igen, nekem is ez a legfuräbb, mind TA, mind funda alapon nem indokoltak az eladäsok, pläne ilyen mértékben

Val.szeg azért szórnak mär most, és nem közvetlenül rossz gyj elött, mert akkor könnyen felmerülne bennfentes kereskedelem gyanuja, amit SEC komolyan vesz

#752522 Janicroft Előzmény: #752465

Valami tuti lehet a háttérben, ilyen azért ritkán fordul elő hogy ilyen szinten kitárazzanak a vezetők. Napokon belül megtudjuk hogy mi van , vagy legkésőbb a következő gyj-nél világos lesz.

Nagyon érdekes egyébként mert úgy látszik hogy a cég jól halad, eredmények nagyon jók voltak az utolsó gyj-nél is, vételi ajánlás van a cégre, 19 ajánlásból 10 vétel, 8 tartás, 1 felülsúlyozás a Marketwatch-on is.

#752198 rbbj11 Előzmény: #752094

Fslr kozzetett bennfentes eladasok! Vezetok, beleszamitva vezerigazgatot is, min fel rv pakkjukat eladtak atlag 55 usd -n! Tobbseg nullara csokkentette rv-ei szamat! Breaking news

#752094 rbbj11 Előzmény: #752087

stx shortom zärtam, wdc long azota is tartva, ez is inkäbb csak reszutra fedezö volt

LULU-t is dupläznom kene...

#751884 rbbj11 Előzmény: #751872

azert nem vettem, mert nem ällt meg a zuhanás -20-on sem. Aljat nem lehet eltalälni. Holnap ujra minuszol egyet. Megvärom, amig megnyugszik, utäna veszek belöle

#751872 matgab Előzmény: #751660

nem vettél belőle te sem, mi? Pedig ma plusz 9%-ban van az Osram...

Faxom, hogy dolgozni kellett és nem értem rá venni

#751660 rbbj11 Előzmény: #751654

szerintem sem indiokolt a zuhanäs :O

Lehet, veszek belöle, de lehet, meg kene värnom a pänik végét

#751652 Greeny Előzmény: #751644

ami "jelentősebb" most van:

PYPL (beker árnál, a beszakadását kiültem)

STRL (+30% környékén, de tartom hosszútávra)

GoPro (nagy mellényúlás, még mindig tartás)

SDRL (bővítés, beker ár 7.5 USD)

#751644 Greeny Előzmény: #751237

Sziasztok!

majd 3 hónap szünet után ismét irány a tőzsde. Mondjuk úgy hogy 1 Q kimaradt. Lesz mit visszaolvasnom... eltart majd 1 hétig. Remélem jobban alakult a sorotok mint nekem ;)

#751237 matgab Előzmény: #751204

Tripadvisor sem néz ki szépen a premarketben (-10%).

Viszont linkedin-t sajnálom , hogy nem vettem, amikor Bendegúzzal beszélgettünk róla...