Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#752878 matgab Előzmény: #752812

vagy a doppingszerek nem jöttek ki jól ott a magaslati levegőn, vagy oké , hogy magaslaton készültek , de az Alpokban, ahol volt vagy 15-20 fok, onnan kimenni a 35 fokos mexikói tűző napra, az durva lehetett a szervezetnek.

Aztán persze lehet, hogy véletlenül vagy szándékosan mérgezték meg őket valakik.

No meg a csapategység sem lehetett az igazi a Nyilasi ügy után.

Alapvetően akkor még jó volt a magyar foci.

#752815 TrendMan Előzmény: #752811

Pedig azt elismerem, hogy tehetségben nem volt hiány.

Érdemes megnézni az előző 1-2 év mérkőzéseit, pl. Détári hogy nyomta, meg Eszterházy Marci.

Volt spiritusz, csak nem jött elő a kellő időben:-(

#752812 Turkoglu Előzmény: #752811

Ott valami nagyon fura dolog történt, vagy szándékosan bódították el a játékosokat, vagy csak egyszerűen annyira dilettánsok voltak, hogy nem készültek rendesen fel a magaslatra, pedig az a csapat nagyon ütős volt...

Az az érdekes, hogy utána összeesett a magyar foci nagyon gyorsan, tehát ott valami maradandó károsodást szenvedtünk, de mint a politikába megszokhattuk se a felelős nem került elő, de még a pontos okok se...

Pedig így 30 év távlatából már kimondhatnák a tutit már úgyis mindegy....

#752811 Sumér harcos Előzmény: #752805

tésztásgyuri:)

ezt nem tudja levakarni,plusz annyi feltevés lengi körül az időszakot,hogy hihetetlen.

a játékosok élményei a legérdekesebbek.

Kettőslátás és mozgó kapu

A selejtezőkön még nyargaló és rengeteget futó csapat a szovjetek elleni nyitómeccsen csak téblábolt a pályán a déli hőségben. Bognár György többször elmondta, kettőslátása volt a mérkőzés előtt, Sallai úgy nyilatkozott, szabályszerűen mozgott előtte a szovjet kapu. A túledzettséget azonban egyértelműen cáfolta a kapitány.

http://www.samsungsport.hu/magyar-labdarugas/20110605/verdopping-teszta-balhek-miert-bukott-el-a-mezey-csapat/

#752805 TrendMan Előzmény: #752803

Ez azóta is rejtély, akkor mi történt?

Magyarországot titkos esélyesként értékelték, előző évben mi vezettük a világranglistát.

Aztán jött a Mezei-féle tészta-kúra, de hogy az miben állt, ezt azóta sem tudjuk.

Guadalajara-ban 2-3000 m magasan ? kicsit fáradtan mozogtak a fiúk.

#752804 matgab Előzmény: #752803

most nézem, elég lett volna csak 4-0ra vernünk Kanadát (vagy 3-0 és csak 2-0-ra kikapni a franciáktól...)

#752803 matgab Előzmény: #752775

Pont úgy, ahogy a 86-os VB-n...

Csak ott belefutottunk az oroszok elleni 6-0-ba és a franciák elleni 3-0-ba és Kanadát csak 2-0-ra vertük meg... így a 2 legrosszabb 3. egyike voltunk. A botrány az, hogy akkor a 6-0, 3-0 után olyan letartgiába került az ország, hogy csak legyünk túl az akkor hulla gyenge Kanadán és menjünk haza...

Így 2-0 ra vertük Kanadát. Pedig, ha Kanada ellen felszívjuk magunkat és 5-0 -ra nyertünk volna, akkor bejutottunk volna a legjobb 16 közé, mert a dánok megverték Uruguay-t 6:1-re, amire senki nem számított...

#752790 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752775

Tudom, hogy tovább jut a 4 legjobb harmadik, azért írtam a napokban, hogy a legjobb 16 elérhető(akár 3 pont is elég lehet a csoportban) utána pedig bármi megtörténhet :-)

#752785 TrendMan Előzmény: #752784

Pedig az elfoglalt embernek erre lenne szüksége:-)

Egyébként az összes gólunk sem volt olyan sok, hogy ne lehetne egy ültő helyben megnézni.

#752784 banyaiz Előzmény: #752758

Láttam egy olyat, hogy az összes gólunk az egész sorozatban nem tudom hol . De meccsről összefoglalót helyzetekkel ilyennel nem találkoztam.

#752769 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752758

Az egész meccs letölthető pl az ncore-ról. Tegnap meg is néztem és végig izgultam, hogy továbbjutunk-e! :-)

Mint már írtam ez lesz(illetve lenne ideális) a csoportunk.

Portugália

Svájc

Magyarország

Észak-Írország.

Izland nagyon nem kellene a 4. kalapból és az Osztrákok se a másodikból.. ezek rengeteget fejlődtek az utóbbi években.

#752758 TrendMan Előzmény: #752756

Én egy normális összefoglalót szeretnék látni a meccsről, de azt sehol nem találom.

Még Priskin gólja is csak 9 mp-ben van meg törökül?!

#752756 banyaiz Előzmény: #752755

Jó meccs volt? Első meccset néztem egy darabig de nem fogott meg annyira küzdelmes volt.

Azért min múlott már az …

#752755 TrendMan

Azért min múlott már az Ír továbbjutás is?

Az első meccsen akkora köd volt, hogy bedobás után egy pillanat alatt eltünt a labda és a játékos is a félhomályban.

A mai meccsen meg egy több, mint kétséges 11-es az írek javára. ?!

Ennél mi magabiztosabban jutottunk tovább.

#752753 banyaiz Előzmény: #752746

Olaszok még azért lennének jók mert ők is ezt a bekkelős focit játsszák, jó egy kicsit más szinten.

Hátha egy x-et vhogy ki lehetne velük hozni, úgyis sokszor játszanak arra a csoportban döntetlenekkel menetelnek.

Nem nagy esély de talán.

Ausztria viszont nagyon jó, nem véletlenül kerültek 2. kalapba. Horvátokat hagyjuk inkább másnak, Svájc hát elég jók és lelkesek , de még talán ők.

1-ben annyira jó csapatok vannak , hogy nehéz mit mondani, portugálok ott a leggyengébbek , de hát nem tudom Anglia / Portugália.