Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Gondom, csupán annyi, ho…

#752503 Lenthor

Gondom, csupán annyi, hogy az 5660 a C/2-re már a hibahatáron belül van.

"pénteki esés is lehetet…

#752452 Sumér harcos

"pénteki esés is lehetett volna csúnyább, de a cég vásárolt 200 ezer darab sajátrészvényt, így a vevői oldal 20 százalékát el is tudta vinni a tranzakció, ami elég soknak számít.

Pedig, de egyértelmű vol…

#752449 Lenthor

Pedig, de egyértelmű volt, ezért tettem be!!!!! MA(50) 5520-on van.

Remélem a következő terr…

#752448 Tapasz

Remélem a következő terrortámadás (mert sajnos lesz) hétköznap délelőtt lesz.

Re: nincs cím

#752447 szetib Előzmény: #752446

Pedig az szép lett volna. Reggel eladni akartam, de vártam egy kicsit. Jól tettem eddig.

Nyitás előtt beálltam vé…

#752446 Lenthor

Nyitás előtt beálltam vételre 5520-5524 közé. Az utolsó pillanatban kivettem az ajánlatot. Grrrrrr.

#752283 Tapasz Előzmény: #752281

Vannak orosz barátaim. 3 magyar márkát még mindig imádnak

Globus

Ikarus

Richter

#752281 Ricsi Előzmény: #752276

Én senki vagyok, nem is értek hozzá, csak elképzelésem van.

Teljesen átalakítanám az ország "ipari" szerkezetét. Olyan gyárakat építenék, amik élelmiszer alapanyagokból (terményekből, gyümölcsökből) állítana elő magas hozzáadott értékű készterméket. Persze, előtte leszámolnék azzal a baromsággal, hogy csak és kizárólag a magyarok termesztenek ehető és ízletes gyümölcsöket.

Aztán megcsinálnám a keleti nyitást, és fél ázsiából összevásárolnám azt, amire szükségem van, minőségi kaját állítanék elő, és azt vinném nyugatra.

Vitázni nem akarnék róla, mert mint mondtam, nem értek hozzá, de másban nem látok kiugrási lehetőséget.

#752276 Pyxis Előzmény: #752187

Felvázoltál egy létező, valós problémát. Csupán az a kérdés, hogy mi a megoldás!?

Mindenki meneküljön el (aki csak teheti) az EU egyéb tagállamaiba? Valami más ötlet?

#752215 Ricsi Előzmény: #752214

Most látom, a cikk alján itt is ott van, hogy jobban megéri nekik államkötvényt venni.