Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

NORVÉG SZALAGCÍMEK: VG:…

#752488 Sumér harcos

NORVÉG SZALAGCÍMEK:

VG: Összetört az Eb-álom

AFTENPOSTEN: Felégetett Eb-álmok Budapesten

DAGBLADET: Széttört Eb-álmok

BERGENS TIDENDE: Kivasalt Norvégia, kivasalt Högmo!

DRAMMENS TIDENDE: Megint összezúzták az Eb-álmot

Re: nincs cím

#752483 rbbj11 Előzmény: #752435

ezt mär én is írtam mäs topikokban többször, söt, érik az is, h. 80%. Mint lengyeleknél, egy balos se jut parlamentbe, LMP esetleg 5%-ot megcsip, Jobbik 10-et, esetleg 15-öt, maradék 80% fidesz lesz

#752475 rbbj11 Előzmény: #752383

görögök sem szép focival nyertek EB-t

Ne az aranycsapat stílusät keresd, örök elégedetlen vagy, ne nyafizz!

#752470 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752468

Valóban jól felkészítette a csapatot Storck bácsi, ráadásul minden szempontból. Franc sem gondolta volna. Régebben ilyen szituációkban garantált volt, hogy összefossa magát a csapat. Megnéztem az összefoglalókat és Dzsudzsi is hajtott rendesen. Király Gabi is megérdemel egy félidőt az EB-n:-)

Szalait továbbra sem tudom elviselni (ha "beleállt" ha nem:-)

#752468 banyaiz Előzmény: #752462

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-szalai-nem-vart-kerdest-kapott-de-most-is-beleallt-2450281

Nagyon jó, hogy ezt a Dárdai - Storck vonalat láthattam. Már annyira lemondó volt a véleményem , látva azt a focira semmilyen formában nem hasonlító szenvedést amit éveken keresztül bemutattak.

Erre tegnap ilyen kiélezett szituban ilyen jó teljesítményt, hozzáállást mutattak. Dárdai alatt is voltak pozitívumok néha felcsillant a foci.

Ez a mentális állapot amiben játszottak tegnap nagyon jó felkészítésre utal.

Le kalappal Storck előtt. (lehet Möller is sokat számított mégis, hogy egy ilyen múltú játékos elmondta a véleményét , vagy motiválta őket vhogy)

Elég sok olyan jelenet volt ami foci volt. Egy magyar válogatott meccsen, tét mellett , ilyet nem is tudom mikor láttam. :)

Ahogy a 2 fiatal srácot bedobta a mélyvízbe ekkora tétnél, megsüvegelem ezt az edzői produkciót.

Függetlenül attól, hogy akár 2 meccs alapján ki is eshettünk volna , volt jópár szitu ami nem rajtunk múlt, hogy a norvég elbénázta a gólhelyzetet.

#752462 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752450

Többek között azért is különösen örvendetes, hogy kijutottunk mert így talán Madocsára már nem jut új stadion! :-)

Közben kiszivárgott a csoportbeosztásunk...

Portugália

Svájc

Magyarország

Észak-Írország

Amennyiben a Bosnyákok é…

#752440 Nyeretlen_Keteves

Amennyiben a Bosnyákok és/vagy a Svédek nem jutnak ki az EB-re akkor a 3.kalapba kerülünk. Megkapjuk a falábú Északíreket, akiket jól megverünk és máris hatalmas esélyünk lesz a legjobb 16 közé kerüléshez. Ott meg már bármi megtörténhet :-)

Én sem néztem, nem bírom…

#752435 Tapasz

Én sem néztem, nem bírom a feszültséget. Gratula a csapatnak. Ennek a Viktornak nagy mázlija van, 40 $ olajár, EU pénzek, most meg kijutunk az EB-re. Nem 2/3-a lesz 2018-ban, hanem 3/4-e.

Én is gratulálok! Mölle…

#752431 TrendMan

Én is gratulálok!

Möller nyilatkozata a Frankfurter Allgemeine Zeitung-nak:

"Es ist ein kleines Fußball-Wunder“, sagte Möller im TV-Sender RTL Nitro.

„Die Jungs haben gekämpft wie die Löwen.“"

- Ez egy kis futball csoda.

- A fiúk úgy harcoltak, mint az oroszlánok:-)

#752429 banyaiz Előzmény: #752427

:DD 2x megvertük őket, ki hitte volna ezt.

Végre nem siránkozni kell a meccs után és a fejünket fogni, hogy mi volt ez a szerencsétlenkedés. Hanem győzelem mellett még focit is mutattunk főleg ezen a meccsen.

Storckot meg kell kövessem zseniális húzásai voltak.