Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#752428 Ibiza Előzmény: #752427

:) gratula a srácoknak.

Üllőin jöttem, fiatal fiúk lányok meneteltek Magyar zászlókkal....autók dudáltak.. szép volt..pedig nincs jó idő.

mondtam a magyar sport a foci..

#752427 Kissherceg Előzmény: #752426

:DDDDDDDDD

Böde Dani csatáristen,

Égen földön párja nincsen

Hogyha fejel zeng a háló

Ki a tököm cé ronáldó?

#752426 Kissherceg Előzmény: #752425

Ízlelgessük:

A 2016-os Eb helyszínei

Saint-Denis

Marseille

Lyon

Lille

Párizs

Bordeaux

Saint-Étienne

Nizza

Lens

Toulouse

#752425 Kissherceg Előzmény: #752424

Benfica (portugál), Milan (olasz), Marseille (francia), Wolfsburg (német), Osmanlispor (török) – ezen klubok megfigyelőivel találkozott a Nemzeti Sport Online a Magyarország–Norvégia Eb-selejtezőt megelőzően. Ők magyar kísérőkkel érkeztek, elsősorban a hazai futballisták miatt.

Ádibádi mehetne Portugálba

#752424 banyaiz Előzmény: #752417

Voltak meleg pillanatok, szerencse is velünk volt, de néhány szép támadásunk, egy kapufát is lőttünk.

#752417 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752410

A második félidőt nem láttam.. jól játszottunk? Holnap letöltöm a meccset! Most látom a második gólunkat..gyönyörű volt! :-)

#752415 banyaiz Előzmény: #752413

Olyan jól játszott Gerát simán helyettesítette. De milyen támadásaink voltak. Szerintem az egész selejtezősorozatban összesen nem volt ennyi felépített támadásunk. :)

Még semleges nézőként is nézhető meccs lehetett ez.

Így játszunk még az EB-n is mutathatunk egy-két szép dolgot.

#752410 banyaiz Előzmény: #752407

Megvan, de gyönyörű volt . :) 86 után 29 év , ezt kiböjtöltük. :D

Úgy fociztunk, hogy nem hittem a szememnek. Így tudunk játszani ilyen tét mellett, nagyon jó meccs volt.

Priskin gólja, Nagy Ádám játéka tetszett még nagyon, és Kleinheislernek is volt egy egy momentuma passz , csel, beadás 2 fiatal nem ijedtek meg bátran játszottak. De az egész csapat.

#752407 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752406

Én csak hoki vébére járok! Illetve a 2008-as EB-n voltam egy Osztrák-Lengyel meccsen, de azt is csak azért mert nyertem a jegyeket:-) De lehetséges, hogy mégis kimegyek, majd meglátjuk.

#752404 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752383

Nem baj ha csomagolunk az első kör után! Addig is játszunk 3 meccset ami még mindig jóval több annál a nullánál amit 48 éves koromig eddig láthattam. Mármint Magyar labdarúgó válogatott és EB vonatkozásában. Ráadásul csak jobb így kijutni, nem mint a "legjobb" harmadik. Most várhatjuk a sorsolást és azt, hogy melyik városban játszunk majd

#752403 picirigo Előzmény: #752393

Beszarok! Most mehetek ki a Francba a fiammal! :)))

Így,kettős győzelemmel teljesen megérdemelt!!! Hihetetlen....