Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#753422 walex Előzmény: #753406

Ha akarnák, az összes komit kiüthetnék mindenhonnan, de mivel együtt fogták és fogják a talicskákat, ezt nem lépik meg gondolom azért, nehogy véletlenül valaki elkezdjen mesélni.

#753406 Csusza Előzmény: #753390

Remélem is, hogy kiesnek, nagy nap lenne az. :-)

Másikhoz: Ezt nem hiszem el! De gusztustalan egy banda, egyszerűen nem értem, hogy ezekre mi szükség van, miért kell valahol mindig elb@szni a dolgokat. Egy ilyen húzással tíz nagyon jó lépést nulláznak le.

#753266 KawaBazsy Előzmény: #753265

Nálunk minden rendben volt. Ha csak vmi hasonló is előferdült volna, intézkedem.. de nincs negatív tapasztalat. Végül nem bnő nőgyógyásza vezette le a szülést, mert vidéken volt akkor, de az ügyeletes orvossal sem volt probléma. Az viszont jó ötlet volt, h szülésznőt fogadtunk, igen megkönnyítette a dolgot..

#752219 walex Előzmény: #752216

Sajnos így igaz.

Ismerősnek tavasszal nekimentek a bodzaszedők. Hívta a sündőröket helyszínelni, b@sztak kijönni, pedig 1,5 órán át ott voltak. Most peres úton próbálja reménytelenül behajtani a kárt, mert kötelező természetesen nem volt a károkozó bodzás kocsin, amint az utána kiderült.

Más.

Én eddig azt hittem, hogy a segélyezési rendszer azon pontja módosult, hogy ha egy iskoláskorú nem jár iskolába, akkor nuku segély.

Hinni a templomban kell.

Van olyan bodzás család a környéken, ahol mind a gyerekek egész nap lófrálnak, mert ha nem végzik el az általánost, magasabb segélyre lesznek jogosultak és még ezzel dicsekednek is.

Agyrém. Ezekből mi lesz, ha megnőnek? Max. börtöntöltelékek így.

#752216 Koffein Előzmény: #752141

ez mo. ... van egy ismerősöm, aki vidéken él. mindegy hogy hol. több kutyáját megmérgezték, majd kiürítették a garázst, mindent. majd beszerzett még egy kutyát, de éjszakára már lakásban tartotta. bejelzett. lemegy az emeletről, látja, hogy lámpával világít egy pár rézbőrű. hívja a rendőröket, majd közlik vele, nyugalom egy óra és ott vannak, mert mindenki helyszínen van. kis szájkarate, majd közölte a haver, hogy oké, akkor értesítsék a helyszínelőket, meg a mentőket, mert most töltőm csőre a vadászpuskát és ahogy belépnek a lakásba lelövöm őket, mert már az ablakot, meg a zárat b_sztatják... 5perc sem telt el, és az egész környék le volt zárva, tettenérés megtörtént... szóval, ha azt akarja az ember, hogy tettenérés történjen, akkor jobb ha gyilkosságot említ, mert ha nem, akkor le se x@rják... de az is lehet, hogy ezt is lecsinálják magasról... brrrr

#752213 Margaretta Előzmény: #752141

"A patkányarcúnak nem érdeke a magabiztos és önvédelemre képes lakosság."

Mint ahogy más sem, hogy tokjo embereknek érezhessük magunkat.

De hogy ezt mégiscsak megtarthassam a magam számára, a kerítésembe is bevezetném az áramot és a boromba is fagyállót kevernék a többedik meglopásom után.

#752206 tozsdenyul Előzmény: #752173

nehéz is meghallani a harsány antiszemitizmus közepette :)

A Soros csicskák hangosan ugattak Guantanamo kapcsán éveken keresztül (pl Human Rights Watch) de úgy általában is kritizálják az USÁ-t, mondván hogy elnyomó és antidemokratikus megoldásokkal él.

Ez a Soros féle Open Society kb alaptézise.

konkrétan ellenezték guantanámót,

a 9/11 utáni minden demokráciát leépítő biztonsági szigorítást,

ellenezték a 'War on terror' 'intézményét

Művelődj, tájékozódj, a gugli a barátod :)

a gugli mellett soros és a csicskái is a barátod lesznek, ha jobban megismered a munkásságukat, és nem másodkézből tájékozódsz, tökéletesen egyeznek a nézeteid humanista részével.

Ijesztő, mi?

http://magyaridok.hu/v…

#752173 Ibiza

http://magyaridok.hu/velemeny/fogadatlan-prokator-helsinki-bizottsag-115099/

nem hallottam arról soros vagy csicskái ugattak volna Guantanamo kapcsán..kilóg a lólába (tevelába?) a furcsán arcú csapatnál..

Ha eldobok egy zacskót egy parkban a legtöbb országban megbüntetnek.. de tüzetgyujtani széttaposni mindent.. odahugyozni-szarni azt lehet..amit az én pénzemből építettek szépitettek..

Amikor hemzsegtek a migránsok nem hallottam ezekről a szépemberekről éjjel nappal osztottak volna valami olyat amit maguk vettek..sőt ezt mondták nincs közük a migránsokhoz nevük csak a jóhírük miatt kerül a "hogyan menj ingyen európába" kisktba.