Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

5541 longot nyitottam, m…

#752017 Lenthor

5541 longot nyitottam, meglátjuk, mert a nagyok 5500-ra teszik a támaszt.

Re: nincs cím

#752012 matgab Előzmény: #752010

nem teljesen értem a reakciókat...

Jobb lett, mint amit az elemzők vártak , mégis agyoncsapják...

Egyetlen logikus magyarázat, hogy nekem is van ezért esik.

Long stopokat kicsapták,…

#752010 Lenthor

Long stopokat kicsapták, most megnézhetik a short stopokat.

#751997 Hathor Előzmény: #751996

Több mint 200 ezer saját részvényt vett az OTP

2015. november 13. 08:04

Jelentős mennyiségű, összesen 200,183 ezer darab saját részvényt vett tegnap az OTP tőzsdei forgalomban, 5694 forintos átlagáron. Az OTP részvényvásárlásai ezzel a teljes piaci forgalom mintegy 20 százalékát adták.

#751996 Hathor Előzmény: #751990

Azért nem kell rögtön eret vágni egy ilyen gyorsjelentésre.

Én most full partvonalon vagyok, de akkor is látni kell egyszeri tételek gyengítik a gyorsjelentést. Annyira nem lenne ez rossz.

A kamu Questorosok kifizetését támogatni kell, devizahiteles sztori, OBA befizetés, Román leány.

Jó hogy árukapcsolás, de picit a számok mögé is kéne nézni.

Másik, hogy ennek a halálkeresztnek semmi jelentősége. Ki be járnak az indexek rajta.

én biztos ezekre nem adnék.

Ellenben az emberek félelmével nem lehet mit kezdeni. Ha fél elad, ha nyomás alatt van, elad. Majd visszaveszi.

Mindenki várja a gyorsje…

#751994 Lenthor

Mindenki várja a gyorsjelentést, hogy utána már tudni fogja az irányt.

Nos, hányszor fordult már elő, hogy jó gyorsjelentésre estünk mint a kő, és hányszor fordult már elő, hogy rossz gyorsjelentésre elindult az ár felfelé.

Arról nem is beszélve, hogy általában a nyitás utáni irány sokszor fals irány szokott lenni és hosszabb távon nem az az irány.

Ha egyszer felszabadulna…

#751985 Lenthor

Ha egyszer felszabadulnak a fel nem használt céltartalékok, akkor jön el az OTP-ben a Kánaán.

Megy a játék a számokkal…

#751984 Lenthor

Megy a játék a számokkal. A magas céltartalékolás annak is szólhat, ha valóban csökkentik a bankadót, akkor jövőre fognak előkerülni ezek a tételek, hogy kisebb adót kelljen befizetni, mintha most szerepeltették volna eredményként.

Szerintem.

Idézet: 08:51 Lenthor …

#751874 Lenthor

Idézet: 08:51 Lenthor

A DAX most 10.885-ön áll. Szerintem elindul lefelé. A cél durván 10.650- 10.680 közé tehető.

Lehet, hogy nem teljesíti maradéktalanul az elvárásomat. Eddig 10.733 volt az alja. Ha megyünk fel, akkor 11.100 fölé megyünk.

#751849 Lenthor Előzmény: #751848

Egyébként sem hallgatok a nevemre. Lehet, hogy Noémi vagyok, csak fiú névvel próbálkozok érvényesülni a sok férfi kereskedő között.