Nagyon fényezték magukat a meccs előtt magyar csapat ilyen gyenge olyan gyenge stb. Ebben igazuk is van, csak azt felejtették el közben , hogy ők sem éppen a brazilok. :)
Nagyon fényezték magukat a meccs előtt magyar csapat ilyen gyenge olyan gyenge stb. Ebben igazuk is van, csak azt felejtették el közben , hogy ők sem éppen a brazilok. :)
Annyi hiányosságunk van nem is érdemes elemezni .
De egy dologban látok előrelépést küzdünk végig, és valami néha néha felcsillan fociból is. Ritka pillanatok , hogy felcsillan . .) Kell hozzá persze, hogy ilyen allgemeine szar csapatokkal is játszottunk egész selejtezősorozatban.
Ne engedjük ki most már a kezünkből a kijutást.
kiváncsi leszek a holnapi norvég-külföldi sport szalagcimekre a meccsel kapcsolatban:)
azt láttam,de a többség be is fogadott norvég győzelemre.
ahogy néztem itt szinte egyedül tippeltél Magyar győzelmet.
én csak annyira voltam optimista,hogy azt mondtam a labda kerek,és semmire nem fogadtam.
Tényleg nagy szerencsénk volt.
És a reporter azt mondja, Nagy sem játszik a Fradiban.
Két ilyen ember a pályán, plussz Dzsudzsák, Szalai formán kivül.
Erősségeink:
Szervezettség
Meglepetésfaktor Kleinheisler
Teremfocis rövidpasszos játék, ami az oldalvonalig jó
Fejjáték
Egysikú norvégok
Szerencse
Bíró
Gyengeségeink:
Foci
Labdakezelés
Védelem nagggyon lassú. lábon verhető, gyorsaság hiánya
Irányító középpályás nincs
Hirtelen ennyi, ez most elég volt 1:0-ra.
Ha a következőn a biró/szerencse/norvég játékstilus nem kedvez, simán lehet fordítva is.
Én ma 3-1-et tippeltem nekünk!Bocs!
Szép munka volt ez. Rendben volt. Ennél sokkal többet ebből a társulatból nem lehet kihozni vsz.
0-1 álomeredmény. Ezektől a norvégoktól 1 gólnál többet nem kaphatunk.
Még jó , hogy angol bíró volt tizi szituknál nem fúj be minden apróságot.
Bár Királyt majdnem megtréfálta mikor támadták. :) Szerencsénk volt ezzel is összességében.
Itthon ezek a norvégok kiejtenek minket akkor megérdemeljük.
na még jo ,hogy nem fogadtam.
pedig rohadtul befolyásoltatok.
mondtam,hogy a labda kerek.
micsoda egy este volt...
ma teremben 21-12 re elvertünk egy csapatot,3társammal gólparádét zuditottunk.
utána focivacsora, és megnéztük a meccset.
hát azt kell mondjam-sirva röhögős volt végig,oda sem mertem nézni....ez a szalai....hát baxná meg a sündisznót bepukkant bundával.....harmatosak...
kurvva nagy szerencsénk volt,mint a zetének a manchester ellen.
Nagy húzás volt még a felállás ezzel lehet megleptük a norvégokat. Németh is a pályán volt 2 csatár de 4-1-4-1 felállás. Ez új dolog volt, és elég jól működött.
Nem volt ez rossz edzői munka.
Voltak hajmeresztő jelenetek persze , de szerencsénk is volt .
Az pedig hatalmas Kleinheisler nem játszik a magyar bajnokságban Eb pótselejtezőn jól focizik. :) Ez mekkora égés már a Videotonnak teljesen mindegy miért nem játszik.
Ki vagyok akadva attól, ahogy beindul a sikerkommunikáció már egy részsiker után is.
Pedig erről már 40 éve lehet tapasztalatunk.
Szerencsével de hoztuk a meccset.
Ez a norvég csapat olyan kb mint amilyenre emlékeztem egy favágó társulat.
Elég szervezetten játszottunk, Storck valamit igazolt abból, hogy miért is szöv kapitány.
Kleinheisler beállítása (mert focizni, néha tényleg focistára hasonlító dolgai voltak) , és elég szervezett volt a csapatunk legalábbis a tudásunkhoz képest. :)
Ami még pozitív Storck kapcsán fiatalokat bedobja. Hülye nyilatkozatait mellőzze nagyon jók vagyunk és hasonlókat és folytassa a ténykedést.
Értékeltem.
Király, Kleinheuser és a kapufa 8-as.
Én sokaknak adtam 5-öst, mert igazán közepes teljesitményt nyújtottak.
Kivételesen Guzmics kapott egy 6-ost a védelemből, mert sok szöglet és magas labda volt.
Ahogy látom a kedves szurkolók rengeteg 7-est adtak.
Ez erős túlzás.
Ez a részsiker tényleg csapatteljesitmény volt.
Nem most regisztaltam jópár hónapja. U21-esen nyertem ma 1.8 as szorzó volt ugyanazzal az összeggel jatszottam meg a nagy valogatottat csak ott vesztettem tehát -20%-volt a mai eredményem. Hetente kéthetente hozzamvagnak 1500huf bonuszt amit le lehet fogadni. Első feltóltesnêl is volt talàn 25% bonusz max 15ezer hufig de már nem emlekszem pontosan.
A visszavágón jelenleg a legvalószinübb eredmény:
Magyarország-Norvégia 1:2
Én a győzelemre gondoltam
Ha jól értem regisztráltál és kaptál bónuszt?
Hogy is van ez?
Szalaiba miért szerelmes?