Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#752623 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752587

Lófaxt tud itt bárki bármit is! Rajtam kívül ugye :-) A forgalom pedig csak önmagához képest volt jónak nevezhető, amúgy még egy nagy lepkefing. Amennyiben napi 3-5 csilliárd között lenne a forgalom(minimum) akkor beszélhetnénk csak valami érdekes mozgolódásról...addig ez csak barbatrükk! :-)

#752587 Janicroft Előzmény: #752573

Ez egy szép nap lett, valakik tudnak valamit amit mi még nem, mert a forgalom is piszok jó volt!

#752573 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752079

Most már jó lenne ha Te is besegítenél mert a befőttes üveg már üres, és nem tudom felszippantani a piacra zúduló mennyiséget!

#752543 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752079

Generálom! Folyamatosan generálom! :-) A nyerőből fedezem a Franciaországi EB költségeit. Magánrepülő, VIP páholy, stb :-) Tatabányáig már meg is van a pénz..ha gyalog megyek :-)

#752079 Janicroft Előzmény: #752002

A Magyar Telekom augusztus közepe óta a 378-400 forint közötti sávban mozog. A héten ismét megközelítette a sáv tetejét a kurzus, jelenleg azonban elakadt az emelkedés a 398 forintnál található 200 napos mozgóátlagnál. Ennek a szintnek illetve a 400 forintos ellenállásnak a leküzdése újabb teret nyitna felfelé a 416 forintnál húzódó augusztus eleji lokális csúcspontig. Egyelőre viszont nem látható túl nagy vételi erő a papírban.

Nem akarsz generálni egy kis vételi erőt? :D

#751856 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #751837

Egyetértünk! Szerintem sem szempont a részvényesi értékteremtés..sosem volt az! A pénz kilapátolást meg miért is ne csinálnák, ha "törvényes" és senki sem b@ssza meg őket érte. Bár most nagyon "meglódult" az árfolyam, ráadásul "gigaforgalommal" :-)

#751837 Janicroft Előzmény: #751799

No offense, de sokszor a stocky is olyan már mint a Telekom weblapja, írtam egy jó kis választ, aztán b*szott elmenteni a rencer.. :)

Szóval, Szerintem nem szempont az hogy nekünk is jó legyen, és bár nem tanultam pénzügyeket, ezért lehet hogy rosszul gondolom, de a részvényesi értékteremtés egy tőzsdei cég top3 prioritásában kellene hogy legyen szerintem. És a telekomnál nem látom ezt, nyilván azt mondják hogy de igen, és hogy ez történik, de az árfolyamon ez sajnos nem látszik. Közben meg lapátolják kifele a pénzt a cégből....