Nekem annyira nem. Az ingyenpénzt viszadtam a bet365-nek sőt még kicsit többet is.
Nekem annyira nem. Az ingyenpénzt viszadtam a bet365-nek sőt még kicsit többet is.
Valóban néha tragikus volt a védelmünk de csak "kimákoltuk" .... győzelmet meg nem kell megmagyarázni ugye (sajnos:-)
A jelenlegi magyar válogatottban már nincs fürge ember.
Ki lenne az, már Dzsudzsák sem.
Nagy langaléták vannak, ezért jobb a védelmünk fejjel, mint lábbal.
Priskin is érdekes volt, beállt és 2 percen belül ötször nem tudta bent tartani a labdát.
Ez csúcs!
Szerintem még korai gratulálni.
Én is gratulálok annak ellenére, hogy volt egy kis malacunk is(Szögletarány 16:0 ..) és ráadásul oda a befektetésünk! :-) Mégis csak jobb a tőzsde...ott legalább kiseggelhetjük(legtöbbször) ha ne adj Isten rossz irányba álltunk. A hazai meccsen is megteszem a Norvégokat! :-)
Kellett ez :)
Én se értem, fürge ember kellene
De hogy a Szalai helyett miért nem hoz be valami gyors csatárt itt a végén azt nem tudom...
Hátha vágnánk még egyet...
Elek időben felállt a tizenhatos vonalra.
Ezért a biró támadófault-ot itélt.
No és kicsit gyakran dobják fel magukat a fiúk.
Néha komikus, máskor meg siralmas.
Kádár ellen simán befújhatták volna.
Lábon a védelmünk tragikus.
Míg a Mainzban nyomta voltak jó meccsei, de már akkor is ügyetlen volt. Közben azt is jelentették a kémeim, hogy Kleinheisler valóban a ME úr kedvence volt de aztán megharagudott rá...ezért van most a Gulágon :-)
Egyébként ez nagyon érdekes, a sérülése előtt ez pont másképpen volt - amikor még a Mainz-ban játszott.
pl.
Itt még néhányan jól játszottak, akik most nem.
De én csak a hazait szeretem, és Kissherceg is jól látja, hogy szeretek itthon adózni! Mondjuk nem :-)
Ez a magyar foci...amelyik apucinak van pénze annak a fia játszik. Ez főleg a Vidire igaz! Klein hol játszik? Ja, a Vidiben! Tényleg jó a srác...és ilyenből van 100, higgyétek el!
Ui.: Szalai? Ez mi a f@sznak van itt? Tényleg olyan mint egy középkori lovag a páncélruhájában...minden elpattan róla!
https://en.wikipedia.org/wiki/László_Kleinheisler
Skacok! Ez a gyerek 2008-2010 között Felcsúton volt! :-) Ez lehetetlen!!! :-)
Sőt 2012-2013 Puskás Akadémia 27 meccs 8 gól. Közben kémeik jelentették, hogy a ME úr kedvence volt.
Félelmetesek ezek az elkésett belépők, amit itt sorozatban Gera, Elek, Guzmics bemutat.
Ilyenkor soha nem értem, mit is akarnak.
de ő így is adózik, korrekt :)