főleg e-maillel de hajtom. :)
főleg e-maillel de hajtom. :)
lasszóval hajtod őket, hogy mielőbb vegyék fel? :))
a KBC nincs felkészülve az olaj papírjaimra: nincs a terméklistába a JONE és az EPE :)
ezt olvastam de nagy infót nem látok benne, vagy felhívhatom usát és beszélgethetek velük hogy minnyi is az annyi,de annyi arra most nincs kedvem.
noszogattam a KBC-t ezt írták:
Társaságunk jelenleg várja a letétkezelőtől az instrukciókat a társasági esemény könyveléséhez.
közben nyitóban esett 15%-ot a tegnapihoz képest. ahogy Herceg mondaná : parádés. :)
HERO-ra visszatérve ma eddig 40%pluszban van:
http://ir.herculesoffshore.com/phoenix.zhtml?c=192573&p=irol-irhome
cirka én is annyi pluszban vagyok. holnap noszogatnom kell a KBC-seket.
pár ilyen kitermelő: EPE;JONE;OAS
Sok kp tartalékot felhalmozók is max egy évig bírhatják az ilyen alacsony árakat, érdemes mostani szinteken is nyereségeseket választani, van egy pár pl: EPE;NYSE. Szaudiak: nem látszik semmi szándék a kitermelés visszafogására, a tartalékok sokáig bírják, párhete volt eza cikk: http://index.hu/kulfold/2015/10/13/szaud_arabia/
de szerintem ez is csak spekuláció, van ott bőven tartalék.
nem hajt a tatár, de h reálisan számolok, illetve feltételezek a következő 50dollár körüli WTI felrántásnál, ki kell szállnom pár kitermelőből, még ha cash és könyv szerinti érték alatt forog is, és rosszabul árazott de még nyomott olaj áron is nyereséges kitermelőket kell keresnem. mondjuk a mostani dollár erősödés nekem jól jön.
Hogy látod a kis kitermelőket, meddig bírhatják még szuflával? Szaúd-Arábia jó felé halad?
jaj a nem rég talált ARCH Coal Inc (ACI;NYSE) már belengette a csődvédelem lehetőségét, túrom az iszapot azt csak felúsznak a dögök a felszínre. :)
2015.11.09 három hónapos a portfólióm, HERO visszatért századolták a részvényszámot 6dollár körül mozog tehát már nem kell nullán nyílvántartanom. Eladam a SGY-t most egy kicsit ráülök a kezemre és keresem a beszállókat a maradék figyelőlistás cégnél. A portfólió értéke és az eddig könyvet tranzakciók nyeresége jelenleg 750dollár, sajnos WTI lefele megy megint 44-45dollár között mozog, és ez meg is látszik a jelenleg tartott papírok árán.
ma realizáltam az Stone Energy Corp (SGY;NYSE) részvényimet 5,75-7,22 kör volt, lehet hogy lesz benne még fel, de mivel vesztesége, és a gyorsban a könyv szerinti érték már csak 5,27dollár úgyhogy mennie kellett.
illetve a csődös HERO viszatért a parkettre, összevonták a rv-ket és így minden 100db lett egy darab ha jól számoltam, így most 6 dolcsi körül kereskednek vele. a vicces hogy a KBC-nél még nem váltottak így a 8000ezer darabra számolják a 6dolláros árat először néztem egy nagyot hogy miva, megjött a lottó ötös mert 50ezer dollárral több van a számlámon mint kellene. aztán sajnos nem,viszont legalább nem kellett nullára írnom ezt a papírt.
tetszene ha a merész verzió bejönne, matgabnak: 15 dollára mutata az sdrl naposon. :)
SDRL nagyon beszűkül hetesen, egy pici low hiányzik a felpatthoz (?):
https://www.tradingview.com/x/La12O8S7/
Napos:
bioteket nem nézem az szerintem még ingványoasbb talaj mint az olaj junkok amiket tolok. annyira nem vagyok bevállalós. mindenesetre mindenki tartósan alacsony olaj árakat vár úgyhogy elkezdhetne meredeken emelkedni.
ez ma megint nem az olajos és a bioteches cégek nagy napja lesz úgy néz ki...
Reggel láttam utoljára, akkor még más volt a leányzó fekvése. Nem bírja az 50 közeli magaslati levegőt :D
aki csinálja :)