idézet: miután jön az 5. hullám felfelé a DAX-ban, ezért elképzelhető, hogy a jó hangulat viszi magával az OTP-t is.
Bejött.
idézet: miután jön az 5. hullám felfelé a DAX-ban, ezért elképzelhető, hogy a jó hangulat viszi magával az OTP-t is.
Bejött.
Ja, hogy elliot szerint, az úgy más.
Nem vagyok egy nagy elliot rajongó... :-)
Most nem arra gondoltam, hogy az oldalazás során elindul szép lassan és esik 30-40 pontot, hanem arra, hogy lassan vége lesz a "B" hullámnak és elindul a "C" hullám lefelé több mint 1000 ponttal, na akkor csinál egy hosszú tüskét az indulás előtt.
"Egy biztos! oldalazásból nem szokott beszakadni."
Bocs, de ezzel azért vitába szállnék. Nem egyszer szakadt már be simán oldalazásból.
Az viszont valóban rendszeres, hogy az oldalazást követő kitörés behalása esetén sokkal mélyebbre zuhan vissza, mint ahol oldalazgatott. De azt hiszem, ez logikus is, mivel rengeteg stopot raknak be az oldalazó csatorna alá-fölé.
Egy biztos! oldalazásból nem szokott beszakadni. Mindig az oldalazás után, de még a lassú emelkedés után is egy gyors fals felhúzás jön, amely amilyen gyorsan felment, ugyanolyan gyorsan le is esik. Így marad hátra egy tüske. Na akkor gyanakodhatunk, hogy eljött az esés ideje.
Ilyen titkos a véleményetek? Nem ír senki elképzelést a várható irányról! Több elképzelésből jobban kijöhetne a helyes irány.
Ha még megy lefelé a DAX, akkor az OTP-nek támaszai lehetnek 5595, 5571
Ha abból indulunk ki, hogy a DAX most a 4. hullámot építi (célár: 10.650-10.680) (eddig 10.726 volt az alja, még az is lehet, hogy megelégszik ezzel)
miután jön az 5. hullám felfelé, ezért elképzelhető, hogy a jó hangulat viszi magával az OTP-t is.
Az elsődleges célár: mint írtam 5790, nagyon jó hangulat esetén 5975.
szerintem ne hallgass senkire, pl erre a kerdesre sem lehet välaszolni helyesen a hätter ismerete nélkül: TA alapon vagy funda alapon vetted, befektetesre vagy spekire, erre koncenträltad e a ker. töke nagy reszet, stb stb
ne mär bakker!!! Akkor ezert fekezett be, el kell adjam rögtön
5400-tól folyamatosan vettem csomagokat, de jelenleg még tartom. Az 5700 feletti eladásról sajnos lecsúsztam múlthéten. Gyorsjelentésre mit gondoltok, hogy fog reagálni a piac? Adjam el addig, vagy érdemes tartanom?
Sziasztok,
tegnap csatlakoztam a regisztrált tagokhoz. A fórumot már kb egy éve olvasom, nagyon sokat köszönhetek nektek. :D Kb 7 éve tőzsdézek, kisebb nagyobb sikerekkel. Leginkább OTP, MOL és Richter részvényekkel kereskedem. Tanulni soha nem tanultam, saját kútfőből vettem a stratégiákat. Örülök, hogy csatlakozhattam hozzátok.
Balázs