Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#755152 Euroman Előzmény: #755147

ez pontosan így van....és az, hogy ott van a Heart-ban, még csak egy dolog, de hogy be van tépve, mint az állat, az már hatalmas gáz.....mostanság nem jutok el nyaralni, de amikor Mallorcán nyaraltam, akkor átmentem hajóval Ibiza-ra, és én is végigjártam a Pacha, Cocoon, Amnesia klubbokat....az Amnesiaban már annak idején is komoly artista műsor volt, és Sven Väth volt a rezidens dj....de ehhez nekem nem kellett betépni...még soha életemben nem éreztem szükségét...és hát én a saját (nem lopott) pénzemből fizettem ki a rávalót

#755147 banyaiz Előzmény: #755016

Keményen drogozó kisember mintapéldánya ez a Habony. Igazi kampányarc:)

Nem tudom mit tudhat milyen tanácsokat adhat ez az ember amit bárki más ne tudna legalább 80-as iq-val. De Vajna, Habony és hasonló keményen dolgozó kisembertípusok mint kondér körül mászkáló főemberek. Ezeknél hitelesebb figurákat nem sikerült találni az első sorba? Túl nagy energiát nem fektetnek a látszatba.

#755059 Euroman Előzmény: #755052

én már sem Mo., sem a migráns topikot nem olvasom....az ottani stílus felidegesít, arra meg nincs szükségem...

#755052 Margaretta Előzmény: #755040

Fásulunk.

Még egy-két éve sokkal jobban felfigyeltünk, sokkal jobban érzékenyek voltunk minden körülöttünk zajló visszásságra.

Én is úgy vagyok, ha már itt maradtam és nem mentem el, akkor foglalkozzak mással, a böngészőben az ételes, utazásos, tudományos témákat keressem, sőt a tv-nk is már hülyét kap a Paprika TV-től és az Eurosporttól.

Hol vannak már a parázs viták tényadatok alátámasztásával?

Vicc az is, hogy a legpörgősebb topik a Migránsok és bevándorlók, mintha az a mi mindennapjainkat azon kívül, hogy a kormány újabb agymosástémája, különösebben befolyásolná.

A Magyarország topikban is legtöbbször a személyeskedés folyik.

Tisztelet annak a pár embernek és linkjeinek, melyek még a régi színvonalat próbálják idézni.

"Szóval nem is tudom, ha…

#755016 Euroman

"Szóval nem is tudom, harsogtatni az országot védő, jókeresztény értékeket, kiélezni a keresztény és nemkeresztény szembenállást, finoman mocskoltatni a miniszterelnökkel a muszlim hitűeket a mi értékrendünk ócska csomagolásában és közben annyit kokózni, hogy azt se tudjuk, hogy a mellettünk táncolgató csajt stíröljük épp vagy egy jegesmedve szarik a pult alá, szóval ez azért olyan elvtelen, olyan magyarosan elvtelen."

http://index.hu/index2/#bloghu/gawebmediagroup/2015/12/08/egy_ibiza_bulika_margojara

#751101 banyaiz Előzmény: #751098

Nekem is ez a véleményem. Talán ez a jó szó rá amit mondtál felszínesség. Minden tiszteletem egy komoly hr szakemberé, de tényleg nehéz komolyan venni egy 25 éves csaj nagy élettapasztalatával megítéli ki lenne a jó munkaerő. :)

Ezt is próbálják szabványosítani, aztán a gép kidobja a megoldást.

#751098 matgab Előzmény: #751097

arról nem beszélve, hogy utána azok az emberek, akiket meg felvesznek általában, na jézusom! De ez az alábbiak következménye inkább...

#751097 matgab Előzmény: #751085

A HR szakma fontos. Annak egy kis (de jelentős) része a kiválasztás/toborzás (vagy recruitment- megy ez nekem angolul is:-) )

De elképesztő, hogy eleve a jelöltek szűrését általában pályakezdő gyakornokok végzik, akik mondjuk 20-25 éves tapasztalatlan kislányok, akiknek elképzelésük sincs arról, hogy egy adott gazdasági vagy műszaki állás gyakorlatilag tartalmilag mit jelent. Még azt sem, hogy mitől jó vezető egy vezető, mi a különbség a főnök és a vezető között...

Kulcsszavakra keresnek rá és , hogy megnyerő-e az illető külseje.

Aztán az interjúkon is messzemenőkig unprofessional (hogy maradjak az angol kifejezéseknél) a szakma nagy része, akik már senior recruiterek/toborzók.

Nem ismerik a vonatkozó jogszabályokat, hogy miket kérdezhetnek egyáltalán és miket nem. Az egy másik dolog , hogy összevissza dolgoznak, nem érnek oda pontosan egy interjúra még egy felső vezetői pozi esetében sem. Nyelvtudásuk talán már okés, de különlegesebb nyelvek (értsd nem angol) általában ők maguk is nagyon gyengék, ezért az osztályzatuk meglehetősen relatív. Nem készülnek fel, hogy milyen kérdéseket tesznek fel, ha meg a jelölt tesz fel kérdéseket arra meg főleg nem szoktak tudni válaszolni.

Szóval itt is terjed az Y generációs problématömeg, a felszínesség, a külsőségek alapján ítélés vagy épp milyen hangulata van aznap, az alapján dönt (főleg a terjedő női hr munkaerő miatt).

Látom a sztorikat belülről több multi esetében is. Katasztrófális. Van olyan, hogy elfelejti egyszerűen , hogy jelöltje van és be sem megy (akár fejvadász cégnél is előfordul)!!

És mindezt egy fejvadász meg több millió forintért csinálja! Kb. olyan mint az ingatlanközvetítő szakma...

#751085 banyaiz Előzmény: #751076

csak a hr-es szakma rejtelmeiről jutott eszembe. Tul képpen ki vagy szolgáltatva vmilyen szinten egy ilyen embernek ha pályázol, miközben elég kétséges az milyen szempontok szerint fog ő dönteni.

#751076 Euroman Előzmény: #751074

én már nem mondok semmit inkább....ha nem hr-essel beszélsz, hanem mondjuk kkv tulajával, az se jobb....lettek idén is tapasztalataim, de már nem írom le, mert semmi értelme.....úgy nézett ki, megoldódik a problémám, aztán más fordulatot vett az ügy.....hosszadalmas lenne leírni, de mindenesetre jól megszopattak