Én hülye vagyok ezekhez :)
Mivel longban vagyok érdekelt felőlem mehet! De ha ennyire egyszerű lenne, mindig mindenki csak nyerne!
Mondjuk azért mert 6k feletti a Jpm célára az otpre? és azért mert a befalapok oylan országbeli papírt vehetnek nem gagyi minősítésű?
Magyar problémás állományok végre tartós csökkenés útjára léphettek, erre beüt az orosz ukrán.
Tájkép csata után romok , sebesültek, halottak. Megyünk tovább előre. :)
Sajnos nem örülök annak, hogy még mindig nem látszik a fényes jövő, mindig van valami újabb probléma.
Gyorsj. jövő héten. Nem túl jók a várakozások.
A forradalmi ámokfutás lecsitulásával az a fő kérdés kieső kamatbevételek meglévő állományokon , oroszok, ukránok mi az ami ellensúlyozni tudja. Még itt van ez a mozgolódás forradalmi bank létrehozására önkormányzati számlák , bankprivatizációk.
Szóval van gond azért.
Önmagában a bankadó csökkentése kivezetése ezt nem tudja ellensúlyozni.
Egyik harcnak éppen vége kezdődik a másik . :)
:D Korrekt az indoklás szerintem. Főleg ez a része lényeges Otp szempontból
"A Moody's meglátása szerint a nagyobb gazdaságpolitikai stabilitás, elsősorban a bankszektor irányába, segíthet a banki hitelezés fellendítésében és ez támogatja a növekedési kilátásokat."
Aztán a részletekben legalább 4-5 helyen emlegetik a bankszektorbeli hatásokat.
Lényegében gonosz bankozás = nix felminősítés . Vége az ámokfutásnak (ne feledkezzünk el persze a várható bankprivatizációkról amik azért még akármit is üzenhetnek)
Miért emelkedne? Semmi sem történt. Ja, minősítés? Az vicc, arra semmit sem fog menni.
Annyira mindenki emelkedést vár holnapra (én nem szeretném), hogy lehet esés lesz. Remélem, hogy a mai kínai adatok ehhez besegítenek.
bullshit az egész minősítés... :)
Stabilról pozitívra. Nix ugribugri de azért érik már bef ajánlott. Majd jövőre, vagy küldhetnének karácsonyi ajándékot. :) Ez se rossz araszolunk felfelé.
:-D
Vigyázz, én bármikor képes vagyok száguldó vonatra is felugrálni!
Meg azért maradt még a tarsolyban, nem csak ennyi volt a muníció... :-)
amúgy ma nagyon megy a bankszektor, nemcsak az osztrákoknál (hálistennek), de az usaban is...
úgy legyen... A pofm leszakadna, hogy most, hogy átültem Richterből OTP-be ,most meg a Richter muzsikálna jobban...
akkor mi lesz itt?
fut szalad a büfékocsi egyedül rajta ül a matga-boss(főnök,met annak tekintem)-i?:))
küldtem még nektek egy italt is,és leléptem tegnap(500-tól-650ig)
rizikos volt az instrumentum,igy égetett,mint kopasz katonát a rövid centi(certi).
ma elbalfaxkodtam a short nyitást reggel,csak még 30-50et huztak volna rajta,akkor bekapcsolodom.
igy most kivárom mi lesz ebből .....semmi kapkodás.
na, hosszu idö után van ujra otp-m, sztem évek óta nem volt
Igen, aztán nekem is beugrott, mit írtál. :-)
Pontosan láttad, szép.
idézet: 11:53 Lenthor
Ha 5600-ról nem fordulunk, akkor lehet, hogy még lemegy 5572-ig és onnan talán vissza fel.
11:53-kor írtam, hogy 5572-ig jöhet le. 5577-ig jött. Nem is olyan rossz tippelés volt. Szerintem hétfőn-kedden és szerdán még felfelé megyünk.